Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63806
Kirjoituksia 173771

Liiga kanavapaketit, tekniikat ja sisällöt Q&AHighlighted

Liiga kanavapaketit, tekniikat ja sisällöt Q&A

Moderaattori
Viestejä 1 468 kpl

Liiga kanavapaketit, tekniikat ja sisällöt Q&A

1/262

large.jpg

 

TOP 5 KYSYTYIMMÄT KYSYMYKSET

 

1. Millä selaimilla tai laitteilla voin katsoa Liigaa?

Telia TV netti- ja mobiilisovellus toimii suurimmalla osalla mobiililaitteista, mutta eri laitealustoille on ilmoitettu vähimmäisvaatimukset sekä selainsuositukset. 

2. Miksi Telia TV -ohjelmakirjaston videoissa ei näy julkaisupäivämäärää?

Pelien ohjelmatietoihin on lisätty päivämäärät. Järjestä videot aikajärjestykseen valitsemalla Kirjastot > Liiga ja klikkaamalla lajittelu-valikossa Viimeksi tulleet, niin tämä helpottaa oikean pelin löytämistä.

 

3. Minkälainen viive lähetyksessä on?

Kuvassa on viivettä riippuen siitä, millä tuotteella lähetystä katsotaan. Lyhimmillään viive on kaapeli TV -verkossa, IPTV -palvelussa, joka toimii Telian oman kiinteän laajakaistan yhteydessä sekä Telia TV -sovelluksessa. Niissä viive on samaa luokkaa kuin maanpäällisessä digi-TV-verkossa, eli 20-30 sekuntia. Chromecastin tai Apple TV:n käyttö voi kasvattaa viivettä hieman.

 

4. Mistä näen Telia TV-käyttäjätunnukseni ja miten voin vaihtaa salasanani?

Näet käyttäjätunnuksesi kirjautumalla Omille sivuille, ja valitsemalla Liittymäni ja palveluni > Telia TV. Samalta sivulta saat tilattua salasanan ja pin-koodin Telia TV Digiboksi laajakaista -palveluun klikkaamalla oikeasta reunasta Tilaa pin-koodi ja salasana. Salasana lähetetään sinulle tekstiviestitse.

 

Telia TV-sovelluksella ja Telia TV digiboksilla (ei laajakaistaa) salasanan vaihto onnistuu puolestaan osoitteessa tv.telia.fiValitse Kirjaudu > Unohtuiko käyttäjätunnus tai salasana? Sähköpostiisi lähetetään salasanan vaihtolinkki. 

 

TILAUS JA HINNOITTELU

 

Kuinka tilaan Liigan?

Voit tilata Liigan Telian verkkokaupasta tai Omien sivujen kautta. Liiga näkyy Telia TV -palvelussa, ja on saatavilla kaikille operaattorista riippumatta, liittymään kuin liittymään. Katso joko Telia TV -sovelluksen kautta, tai siirrä pelit isolle ruudulle Telia TV -digiboksilla, Telia TV -kaapelikortilla, Chromecastin tai Apple TV:n avulla.

 

Mitä eri Liigapaketteja on saatavilla?

Liiga-passilla (27,90 €/kk) näet kaikki kauden pelit.

 

  

LIIGAPASSIT

 

Pitääkö Liigapassista tehdä määräaikainen sopimus vai voinko irtisanoa paketin milloin haluan?

- Passit eivät ole määräaikaisia eli voit halutessasi lopettaa tai vaihtaa passin toiseen milloin vain. Kanavapaketeilla on 30 vuorokauden irtisanomisaika.

 

Paketin voi tilata siis jo vaikka ensi viikolla ja maksu lähtee pyörimään vasta kun kausi alkaa. Preseason-pelit näkyy siis tänä vuonna maksutta. Varmistuksena kysynkin, että lähteekö maksut pyörimään varmasti ja absoluuttisesti vasta sinä päivänä kun kausi alkaa, ettei siihen tule päivääkään ilmaa?

- Meillä on kuukausikohtainen laskutus. Eli syyskuu laskutetaan kokonaisuudessaan. Samoin siellä toisessa päässä koko kuukausi. Mikäli tilaat paketin vasta syyskuun puolivälissä, niin silloin veloitetaan vain puolet syyskuulta, mutta siinä tapauksessa et pääse näkemään harkkapelejä ennen kauden alkua.

 

Miten laskutus toimii kausien välissä ja vaatiiko tämä minulta jotain toimenpiteitä?

- ​​Ei vaadi. Passeista veloitetaan vain silloin, kun kausi on käynnissä eli laskutus päättyy siinä vaiheessa kun kausikin päättyy. Voit siis jättää passin huoletta kesäksi päälle ja kanavat käynnistyvät taas syksyllä automaattisesti.

 

Minulla on luottotiedoissa merkintä ja järjestelmänne ei anna minun tilata tv-palveluita verkkokaupastanne. Miten saan Liigan näkyviin?

-Liigan-tilausten yhteydessä tarkistamme tilaajan luottotiedot.

 

Näytetäänkö Telia TV:ssä pelejä myös ilmaiseksi?

- Valittuja otteluita näytetään maksutta MTV:n tai Sub TV:n kautta kauden aikana. 

 

Saako Liigapassista opiskelija-alennusta?

Tällaista alennusta ei ole tarjolla, mutta liittymiin toki löytyy opiskelija-alennuksia 

 

TELIA TV -PALVELU

 

Voinko tilata Liigan toisen operaattorin kaapeli-TV:seen tai viihdepakettiin?

- Meiltä löytyy tähänkin tilanteeseen ratkaisuja. Voit hankkia esimerkiksi Telia TV -digiboksin (toimii kaikkien operaattorien nettiliittymillä) tai Telia TV -sovelluksen, jonka kuvan voit siirtää isolle ruudulle esimerkiksi Chromecastin tai Apple TV:n avulla.

 

Näkyykö Liiga antenni- tai satelliittiverkon kautta?

- Meillä ei ole antenniverkon kanavapaketteja. Saat pelit kuitenkin näkyviin netin kautta hankkimalla Telia TV -digiboksin tai Telia TV -sovelluksen. Sillä ei ole merkitystä mikä tai minkä operaattorin nettiyhteys sinulla on käytössä.

Satelliittiverkkoon Liigan tarjoaa Canal Digital https://www.canaldigital.fi

 

Minulla on jo Telialta netti ja digiboksi. Joudunko hommaamaan uusia laitteita vai saanko kanavat tähän?

- Kyllä saat eli mitään uusia laitehankintoja ei tarvitse tehdä.

 

Voinko katsella pelejä tietokoneella, kuten ennenkin?

- Kyllä onnistuu. Kaikki soveltuvat selaimet, laitteet ja käyttöjärjestelmät Telia TV -sovellukselle on listattu täällä.

 

Tuleeko Telialta Smart TV, Android TV tai PS4 sovelluksia?

- ​Tällä hetkellä ei ole suunnitelmissa tuoda uusia sovelluksia tarjolle, vaan keskitymme nykyisten tekniikoiden kehittämiseen. Jokaiselle löydetään kuitenkin tapa katsella Liigaa.

Suosittelemme Telia TV -sovellusta, jonka kuvan voi siirtää television ruudulle Chromecastin tai Apple TV:n avulla.

 

Jos otan Liigapassin Telia TV:n kaapelikortille tai digiboksille, niin saanko kanavat lisäksi Telia TV -sovellukseen?

-  Saat saman kanavapaketin maksutta myös Telia TV -sovellukseen. Käytännössä maksat normaalihinnan kaapelikortin tai digiboksin paketista, jolloin saat sen maksutta myös sovellukseen yhdelle käyttäjätunnukselle. Näin voit katsella samoja kanavia esimerkiksi matkoilla.

 

Voinko aloittaa katsomisen alusta, vaikka ottelu olisi jo käynnissä?

- Tämä onnistuu, jos sinulla on Telia TV -digiboksi tai sovellus. Voit valita toistetaanko ottelu suoraan livetilassa vai aloitetaanko alusta.

 

Voinko kelata ottelua, jos aloitin katsomisen alusta tai katselen sitä ohjelmakirjastosta jälkikäteen?

- Kyllä onnistuu. Telia TV -digiboksissa on perinteinen kelaustoiminto kaukosäätimellä. Telia TV -sovelluksessa on puolestaan 10 sekunnin kelausnapit eteen ja taakse. Mikäli painat kelausnappia useamman kerran, niin kelauksen pituus kertautuu painallusten määrän mukaan.

 

Voinko katsoa ottelut myös jälkikäteen?

- Kaikki matsit lisätään Telia TV:n ohjelmakirjastoon katsottavaksi myös jälkikäteen. Sarjaotteluissa tallenteet säilyvät kirjastossa 13 kuukautta.

 

Mikä on Liigan lähetysten kuvataajuus, eli framerate (fps)?

- Käytämme lähetyksissä 50fps kuvataajuutta 

 

Montaa peliä voin katsoa samaan aikaan?

- Jos sinulla on käytössä digiboksi tai kaapelikortti, voit katsoa digiboksilta tai kaapelikortilta yhtä matsia ja lisäksi Telia TV -sovelluksella kahdella laitteella yhtä aikaa. Jos käytössä on pelkkä Telia TV -sovellus, voit katsoa kahdella laitteella yhtä aikaa. Tästä aiheesta on paljon toiveita esitetty ja siksi haluttu toteuttaa näin, että tarjotaan joustavia mahdollisuuksia.

Toimiiko Telia TV ulkomailla?

Telia TV sovellus toimii myös kaikissa EU-maissa.

 

Kuva pätkii tai ei toimi kuten pitäisi, voinko tehdä asialle jotain?

Häiriötiedotteista voit tarkistaa, onko kyse laajemasta häiriöstä. Kuvan pätkimiseen vaikuttaa usein internetyhteyden laadun heikkous tai vaihtelu. Kokeile, auttaako ruuhkattoman wlan-kanavan valinta tai Chromecast asetusten virittäminen. Jos tilanne ei parane, tee häiriöilmoituksen yhteydenottopyynnöllä tai ottamalla suoraan yhteyttä asiakaspalveluun.  

 

SISÄLLÖT JA LÄHETYKSET 

 

Voinko katsella maksuttomia koosteita ja klippejä EU:n ulkopuolella?
- Ilmaisia klippejä ja koosteita voi katsoa myös EU:n ulkopuolisilla alueilla

 

Ketkä selostavat jatkossa Liiga-pelejä ja milloin näistä tiedotetaan?

- Telian Liiga-tiimiin voit tutustua täältä
 

Olette kertoneet, että haluatte tehdä entistä viihteellisempää sisältöä. Tuleeko tästä jokin sketsiohjelma jatkossa?

- Mitään kummelia emme missään nimessä ole tekemässä. Haemme urheilullisesti uskottavaa kokonaisuutta aiempaa rohkeammalla ja raikkaammalla otteella. Tuotamme jatkossa paljon extramateriaalia eli erilaisia videoita, tilastoja ja tarinoita. Liiga on siis paljon muutakin kuin vain itse pelitapahtuma, vaikkakin peli on luonnollisesti kaiken keskiössä.

 

Kerroitte, että Liigan tekniikka viedään uudelle tasolle. Mitä se konkreettisesti tarkoittaa äänien tai kuvanlaadun suhteen?

- Hallit mikitetään aivan uudella tavalla ja jatkossa käytössämme on 12 kertaa enemmän ääniraitoja kuin aiemmin. Tämä takaa sen, että äänet ja tunnelma välittyvät kotikatsomoihinkin huomattavasti entistä paremmin. Myös kamerakalusto uusitaan kokonaisuudessaan.

 

Telian Liigasisällöistä vastaavan Kalle Takalan kommentit ja tarkennukset tuleviin sisältöihin liittyen

 

Lue lisää

"Studio- ja ottelulähetyksissä kaiken keskiössä on peli. Tietysti. Aina peli. Sen takia katsojat ovat mukana kotisohvilla ja halleissa. Tätä emme tule unohtamaan.


Haluamme rikastaa Liigan katsojakokemusta entisestään monin eri tavoin, niin teknisesti kuin sisällöllisestikin. Tämän kaiken teemme lajia ja sen faneja kunnioittaen ja kuunnellen. Tavoitteenamme on tarjota Liiga seuraajilleen mahdollisimman kiinnostavasti ja viedä se samalla laadullisesti uudelle tasolle. Kun onnistumme molemmissa, uskomme auttavamme Suomen kiinnostavinta ja seuratuinta sarjaa kasvattamaan entisestään seuraajamääriään.


Teknisiltä osin panostamme voimakkaasti kalustoon ja etukäteissuunnitteluun. Kaikki ottelut kuvataan ensi kaudesta lähtien täysin uusilla, 4K-kyvykkäillä kameroilla. Kasvatamme kameroiden määrää, jotta saamme monipuolisesti katettua kaukalon ja hallin tapahtumat. Telia uusii myös hallien kuituyhteydet, jotta kasvavat datamäärät siirtyvät mahdollisimman sujuvasti ja tehokkaasti halleilta Helsingin Pasilaan rakenteilla olevaan ”Liiga-hubiin”, josta lähetykset jatkossa ajetaan ulos. Etätuotantomalli mahdollistaa muun muassa erittäin tehokkaan lyhytvideosisältöjen jakelun ja Liigan videotuomarointien keskittämisen Liiga-hubiin sijoitettavaan tilannehuoneeseen. Tätä työstämme nyt yhdessä Liigan kanssa.


Täysin uuden virtuaalistudion konseptoinnin ohella yksi suunnittelutyön isoimmista painopisteistä on tässä kohtaa äänimaailma, jonka parantamista meiltä on erityisen paljon toivottu. Halleihin tullaan asentamaan moninkertainen määrä mikrofoneja, jotka moninkertaistavat lähetysten ääniraitojen määrän. Tuomme sekä kaukalon että yleisön äänet esiin. Haluamme välittää hallien loistavan tunnelman mahdollisimman autenttisina myös kotikatsojille. Mitä laadukkaammin tunnelma välittyy kotikatsomoihin, sitä todennäköisemmin katsoja tahtoo aistia sitä jatkossa myös paikalla hallissa. Tähän uskomme.


Sisältöjen osalta haluamme tarjota otteluelämyksen kotikatsomoihin asiantuntevasti, kiinnostavasti ja viihdyttävästi – intohimoisesti ja peliä, seuroja sekä kannattajia kunnioittaen. Meille viihdyttävyys tarkoittaa mm. positiivista otetta ja pientä pilkettä silmäkulmassa, yllättäviäkin näkökulmia peliin ja vaikkapa lähetyksen rikastamista pelistä ja pelaajista kumpuavilla tilasto- ja datanostoilla. Ylipäänsä otteluiden välittämistä kiinnostavasti, oivaltavasti ja raikkaasti.

Viihdyttävyys ja asiantuntevuus eivät missään tapauksessa ole vastakkaisia tai toisiaan poissulkevia asioita. Päinvastoin. Telia on parhaillaan kokoamassa todella mielenkiintoista Liiga-tiimiä, jonka jokaisessa tähdessä ja talentissa yhdistyvät urheilullinen uskottavuus ja viihdyttävyys, aina hieman roolista riippuen. Edellytämme niin studiohosteilta, asiantuntijoilta kuin selostajiltakin heittäytymistä, eläytymistä ja positiivisuutta, huumoriakin, mutta emme aio karnevalisoida studio- ja ottelulähetyksiä. Takana pitää olla urheilullinen uskottavuus ja vankka lajiosaaminen. Hattaraa saa tivolista."

 

261 vastausta
Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

11/262

Poikkeus nyt vahvisti säännön, hbo nordic taitaa olla ainostaan samsungin töllöissä.
Elisa viihde, DNA TV ja Telia TV eivät normaalisti tuota/omista yksinoikudella materiaalia joten tuskin näitä kukaan edes kaipaa. Kunhan myyvät höpsöjä boxejaan ihmisille jotka tuskin edes tietävät mitä ostavat.
Tietysti nyt kun telia tuo liigan homma on tyystin eri ja pitäisi vähän keskittyä siihen toimintaan. TV sovelluket toimivat html pohjaisina joten päivitykset onnistuu kaikkiin alustoihin samanaikaisesti kun kaikki on tehty oikeen telian päässä.

0 tykkäystä
Highlighted

Ex-telialainen
Viestejä 1 346 kpl

12/262

Ei noi televisio-sovellukset ihan läpihuutojuttuja ole, vaativat aika paljon kehittämistä ja juurikin on otettava huomioon eri valmistajat ja eri alustat, joita on todella paljon. Saman valmistajankin laitteissa voi olla useampaa eri käyttöjärjestelmää ja versiota olemassa ja nämä kaikki on otettava huomioon sovelluksia kehitettäessä. 
Tätä ei toki missään nimessä ole unohdettu, mutta ei välttämättä myöskään ihan samantien saada ulos appia telkkariin. 

Edit: Lisään vielä että peukutan Chromecastia, muutamalla kympillä toimiva kampe vaikka töllö ja muut laitteet vaihtuisivat välillä. 

Highlighted

Herrasmies
Herrasmies
Viestejä 2 065 kpl

13/262

@RaMaria kirjoitti:

Ei noi televisio-sovellukset ihan läpihuutojuttuja ole, vaativat aika paljon kehittämistä ja juurikin on otettava huomioon eri valmistajat ja eri alustat, joita on todella paljon. Saman valmistajankin laitteissa voi olla useampaa eri käyttöjärjestelmää ja versiota olemassa ja nämä kaikki on otettava huomioon sovelluksia kehitettäessä. 
Tätä ei toki missään nimessä ole unohdettu, mutta ei välttämättä myöskään ihan samantien saada ulos appia telkkariin. 

Edit: Lisään vielä että peukutan Chromecastia, muutamalla kympillä toimiva kampe vaikka töllö ja muut laitteet vaihtuisivat välillä. 


Odotan eniten sitä, kun Telia pääsisi eroon Silverlight-lisäosasta vaikkapa HTML5-tekniikkaan niin katselukokemus että tyytyväisyys sen kuin paranee huomattavasti ja katsominen taipuu mobiililaitteissakin ilman erillistä sovellusta sekä Linux-tietokoneilla Hymiö Onnellinen

 

Varmaan saamme odottaa vielä muutaman vuoden?

Highlighted

Vakiokalustoa
Viestejä 136 kpl

14/262

@Sekuntikirjoitti:

@RaMariakirjoitti:

Ei noi televisio-sovellukset ihan läpihuutojuttuja ole, vaativat aika paljon kehittämistä ja juurikin on otettava huomioon eri valmistajat ja eri alustat, joita on todella paljon. Saman valmistajankin laitteissa voi olla useampaa eri käyttöjärjestelmää ja versiota olemassa ja nämä kaikki on otettava huomioon sovelluksia kehitettäessä. 
Tätä ei toki missään nimessä ole unohdettu, mutta ei välttämättä myöskään ihan samantien saada ulos appia telkkariin. 

Edit: Lisään vielä että peukutan Chromecastia, muutamalla kympillä toimiva kampe vaikka töllö ja muut laitteet vaihtuisivat välillä. 


Odotan eniten sitä, kun Telia pääsisi eroon Silverlight-lisäosasta vaikkapa HTML5-tekniikkaan niin katselukokemus että tyytyväisyys sen kuin paranee huomattavasti ja katsominen taipuu mobiililaitteissakin ilman erillistä sovellusta sekä Linux-tietokoneilla Hymiö Onnellinen

 

Varmaan saamme odottaa vielä muutaman vuoden?


Saa nähdä mitä aika ja kova halu kehittää palvelu mahdollisimman asiakasystävälliseksi tuo tullessaan. HTML5:stä onkin laitettu jo viestiä eteenpäin kehitysporukalle. 🙂

Highlighted

Vakiokalustoa ☆☆
Viestejä 326 kpl

15/262

Toivottavasti telia tv:lle nostetaan siirtonopeuksia siinä vaiheessa kun liiga pelit alkavat.

 

Tällä hetkellä ei liikahda chromecastin kanssa kuin sellaiset 3Mbps dataa ja kuva sen mukaista.

 

Sitten kun laittaa esim. yle areenan samalla tavalla chromecastin kautta, niin pyörii siellä 8Mbps latausnopeudet. Kuva silloin katseltavaa. Samoiten tv:n ruutu sovelluksen kautta kun on tullut noita liiga pelejä nyt jonkin aikaa katseltua, niin laatu koko ajan tasainen, ei pätki. Telia TV:llä ainakin hbo ja cmore kirjastojen ohjelmat menevät välillä sellaiseen tilaan että kuvasta ei selvää saa. 

 

Käytössä 4G liittymä ja kyllä tuolta se 30-40Mbps irtoaa iltaisin. LG 55" Oled 4K tv ruutuna, seurana sillä Chromecast Ultra langallisena verkossa.

0 tykkäystä
Highlighted

Telialainen
Viestejä 531 kpl

16/262

@Niblekirjoitti:

Toivottavasti telia tv:lle nostetaan siirtonopeuksia siinä vaiheessa kun liiga pelit alkavat.


Siirtonopeuksien pitäisi olla kyllä jo nyt hyvällä mallilla. Onko samanlaista kuvanlaatuongelmaa havaittavissa, jos katsot Telia TV:tä vaikkapa tietokoneen kautta tai puhelimella/tabletilla?

0 tykkäystä
Highlighted

Moderaattori
Viestejä 1 468 kpl

17/262

Lisätty taas listalle pari kysymystä ja vastausta, joita on tiedusteltu aiemmin...

 

Mikä on Liigan lähetysten kuvataajuus, eli framerate (fps)?

Käytetään lähetyksissä 50fps kuvataajuutta, joka on täysin pätevä jääkiekkopeleihin.

 

Montaa peliä voin katsoa samaan aikaan?

Jos sinulla on käytössä digiboksi tai kaapelikortti, voit katsoa digiboksilta tai kaapelikortilta yhtä matsia ja lisäksi Telia TV -sovelluksella kahdella laitteella yhtä aikaa. Jos käytössä on pelkkä Telia TV -sovellus, voit katsoa kahdella laitteella yhtä aikaa. Tästä aiheesta on paljon toiveita esitetty ja siksi haluttu toteuttaa näin, että tarjotaan joustavia mahdollisuuksia.

Highlighted

Vakiokalustoa ☆☆
Viestejä 326 kpl

18/262

@Pekka_Kookirjoitti:


Siirtonopeuksien pitäisi olla kyllä jo nyt hyvällä mallilla. Onko samanlaista kuvanlaatuongelmaa havaittavissa, jos katsot Telia TV:tä vaikkapa tietokoneen kautta tai puhelimella/tabletilla?


Ei niin pahaa windows 10 Chrome tai tabletilla. 

Kirjastosta toistaa tietokoneella ok, mut live tiputtelee silloin tällöin laatua huonoksi. tabletilla tapahtuu samaa. Tosin onhan tuossa sekin ero että tablet 10", tietokone 24" ja tv 55" 4k, niin pahemminhan se tuossa tv:ssä näkyy,

0 tykkäystä
Highlighted

Telialainen
Viestejä 347 kpl

19/262

Ei ole tässä tapauksessa merkitystä ruudun koolla, samalla bitratella se kanava lähetetään laitteelle aina kanavan mukaan. Normikanavat vie tällä hetkellä n.3-4mbit ja HD-tasoiset sitten hiukan lisää. Kaistanopeutta sinulla on kyllä riittävästi eli jostain muusta syystä tuo tahmaaminen silloin johtuu.

Onko tilanne sama jos vertaa toimivuutta WiFi ja 4G yhteyden välillä laitteilla ?

0 tykkäystä
Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 4 kpl

20/262

5


@slaalos@  kirjoitti:

Tunnutte olevan niin hakoteillä että mieli pahottuu pahan kerran.Telian on tuotava appsi suoraan töllöihin tai touhunne on täysin tuhoon tuomittu. Kukaan täysipäinen ei kotiinsa ota mitään typeriä digiboxeja joilla ei ole mitään tulevaisuutta ollut vuosikausiin johtuen älytv:n ominaisuuksista.
Yhtä typerää on myöskin olettaa että ihmiset leikkivät jollain hdmi piuhoilla taikka peilaavat langattomasti kuvaa. Voitte vain arvuutella miksi KAIKILTA alan merkittäviltä pelureilta löytyy appsi suoraan töllöön kaikkien tv valmistajien osalta...

 

Ratkaisu luonollisesti on se että tuotte tuon appsin saataville töllöihin sekä kuvan 4k tasoisena ja mieluiten 50-60fps. Tällöin saatte asiakkaita ettei sijoituksenne liigaan valu ihan hukkaan.


Täysin samaa mieltä slaaloksen kanssa. Sen takia smart-tv on hankittu, että appseja palvelujen tuottajat kehittävät ja turhat härpäkkeet jää pois. Miksi ostella jotain chromecasteja jotka on vaan lisänä muutenkin ahtaassa kämpässä. Yksi mahdollinen vikapesäke poissa kun jää nuo joutavat tekniset vempeleet vähemmälle. Mikäli peilailla haluaa niin toki kännykältä/tabletiltakin onnistuu mutta ne on sitten sen aikaa pois muusta käytöstä.

 

Hankkikaa se smart-appsi tai on täälläkin yksi menetetty asiakas. Hintakin nousee ruutu+:aan verrattuna niin pitäisi palvelujenkin olla edes samalla tasolla....tai mieluummin parantua selkeästi.

0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.