Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63858
Kirjoituksia 173915

Liigan kauden 2019-20 kaikki etupaketitHighlighted

Liigan kauden 2019-20 kaikki etupaketit

Moderaattori
Viestejä 1 468 kpl

Liigan kauden 2019-20 kaikki etupaketit

1/11

 

LiigaTarjoukset.PNG

 

Olemme rakentaneet Liigan peruspassien, eli Joukkuepassin ja Liigapassin, ympärille useita yhdistelmäpasseja. Lähes kaikissa yhdistelmäpasseissa on 12 kuukauden määräaikainen sopimus ja saatavuus vaihtelee hieman tv-tekniikasta riippuen. Yhdistelmäpasseilla saat aina säästöä, vaikka sama hinta on voimassa koko vuoden ajan.

 

Suurimpina muutoksina edelliseltä kaudelta on Liigapassi UHD tuominen valikoimiin, sekä Liigan UHD -kanavan lisääminen kaikkiin näihin yhdistelmäpasseihin. Toki edellytyksenä, että käytössä on sopiva tekniikka verkon ja kodin laitteiden osalta. Näiden lisäksi vanha All Stars -passi on korvattu yhdistelmällä Liigapassi + Viasat Jääkiekko, jolla näkee kaikki tärkeimmät jääkiekkopelit. 

 

Nettiyhteys ja Liiga samassa paketissa


Kanavapakettien lisäksi tarjolla on kaksi vaihtoehtoa, jotka sisältävät kiinteän laajakaistan, Telia TV -digiboksin ja Liiga-passin. Tällaisella ratkaisulla saat selvää säästöä, jos osoitteeseesi on tarjolla meidän kiinteä nettiyhteys.

 

1. Telian laajakaista + Telia TV -digiboksi + Tallennuspalvelu + Liiga-passi UHD alkaen 29,90 €/kk
2. Telian laajakaista + Telia TV -digiboksi + Tallennuspalvelu + Liiga-passi UHD + HBO alkaen 34,90 €/kk

 

Hinnat vaihtelevat saatavilla olevan tekniikan ja sopimusten mukaan. Alkaen hinnat ovat kohteisiin, joissa on Telian taloyhtiösopimus olemassa. Voit tarkistaa tekniikat ja hinnat saatavuuskyselyn avulla.

 

https://www.telia.fi/kauppa/kodin-netti/netti-kotiinhttps://www.telia.fi/kauppa/kodin-netti/netti-kotiin

 

Yhdistelmäpassien sisällöt

 

Joukkuepassi

 

 • Näet kaikki valitsemasi joukkueen ottelut, niin kotona kuin vieraissa. Lisäksi näet Liiga-kanavalta esitettävät oheisohjelmat, kuten studiolähetykset ja Ari Vallin -show jaksot. Maksat vain niiltä kuukausilta, kun joukkueella on pelejä, eli kesän ajalta passi on automaattisesti maksuton. Laskutus alkaa 1.9. ja päättyy sen kuukauden loppuun, kun valitsemasi joukkueen pelit päättyvät.
 • 19,90 €/kk
 • Ei määräaikaista sopimusta, joten voit kokeilla vaikka kuukauden kerrallaan.

 

Liigapassi

 

 • Kaikkien joukkueiden kaikki ottelut runkosarjassa ja pleijareissa. Lisäksi näet Liiga-kanavalta esitettävät oheisohjelmat, kuten studiolähetykset ja Ari Vallin -show jaksot. Maksat vain niiltä kuukausilta, kun pelejä pelataan, eli kesän ajalta passi on automaattisesti maksuton. Laskutus alkaa 1.9. ja päättyy sen kuukauden loppuun, kun Liigan pelit päättyvät.

 • 27,90 €/kk
 • Ei määräaikaista sopimusta, joten voit kokeilla vaikka kuukauden kerrallaan.

 

Liigapassi UHD

 

 

Liigapassi + Viasat Jääkiekko

 

 • Jääkiekon huippupaketissa näet Liigapassin, eli Liigan kaikkien joukkueiden kaikki pelit. Näet myös Liiga UHD -kanavan jos käytössä on kanavan katseluun soveltuvat laitteet. Lisäksi lähes kaikki NHL-ottelut, kaikki Jokereiden pelit ja muut mielenkiintoisimmat KHL-ottelut. Täydentävänä vielä runsaasti studiolähetyksiä ja makasiiniohjelmia.

 • Kanavapaketin kanavat: Liigapassin kaikki kanavat, Viasat Jääkiekko HD, Viasat Hockey HD, Viasat NHL Xtra 1-5. Viasatin kanavilla 48h automaattitallennus

 • Toistaiseksi voimassaoleva sopimus 39,90 €/kk
 • Telian liittymäasiakkaille toistaiseksi voimassaoleva sopimus 29,90 €/kk

 

Liigapassi + C More Sport

 

 • Katso kaikkien Liiga-joukkueiden kaikki pelit ensimmäisestä kiekontiputuksesta Kanada-maljan kohotukseen, sekä paljon muuta huippu-urheilua. Näet myös Liiga UHD -kanavan jos käytössä on kanavan katseluun soveltuvat laitteet. Lisäksi mukana esimerkiksi moottoriurheilua (mm. F1 ja MotoGP), jalkapallon Mestarien liiga ja La Liga, yleisurheilua, miesten MM-lätkää, CHL, SHL, tennistä sekä golfia.

 • Kanavat: HIFK, HPK, Ilves, Jukurit, JYP, KalPa, KooKoo, Kärpät, Lukko, Pelicans, SaiPa, Sport, Tappara, TPS, Ässät, Liiga TV, C More Max HD, C More Sport 1 HD, C More Sport 2 HD, Liiga-kanavien ohjelmakirjastot. Kanavapaketin tilaajana saat myös C More -suoratoistopalvelun maksutta käyttöösi.

 • 39,90 €/kk
 • 12 kk määräaikainen sopimus ja sama hinta voimassa koko 12 kk ajan.

 

Liigapassi + C More Total

 

 • Paketissa Liigan kaikkien joukkueiden kaikki pelit. Näet myös Liiga UHD -kanavan jos käytössä on kanavan katseluun soveltuvat laitteet. Lisäksi paljon muuta huippu-urheilua – mm. moottoriurheilua (mm. F1 ja MotoGP), jalkapalloa (mm. Mestarien liiga ja La Liga), yleisurheilua, miesten jääkiekon MM-kisat, tennistä ja golfia. Yli 300 leffaensi-iltaa vuodessa ja skandinaavisia laatusarjoja sekä lapsille oma C More Juniori -kanava.

 • Kanavat: HIFK, HPK, Ilves, Jukurit, JYP, KalPa, KooKoo, Kärpät, Lukko, Pelicans, SaiPa, Sport, Tappara, TPS, Ässät, Liiga TV, C More Max HD, C More Sport 1 HD, C More Sport 2 HD, C More First, C More Stars, C More Hits, C More Series, C More Juniori, SF-Kanalen, Liiga-kanavien ohjelmakirjastot, C More -ohjelmakirjasto. Kanavapaketin tilaajana saat myös C More -suoratoistopalvelun maksutta käyttöösi.

 • 44,90 €/kk
 • 12kk määräaikainen sopimus ja sama hinta voimassa koko 12kk ajan.

 

Liigapassi + HBO Nordic

 

 • Katsottavissa Liigan kaikkien joukkueiden kaikki pelit. Näet myös Liiga UHD -kanavan, jos käytössä on kanavan katseluun soveltuvat laitteet. Lisäksi HBO Nordicin kaikki helmet kuten Game of Thrones, Billions, Silicon Valley ja Westworld. Lisäksi perheen pienimmille Toonix Lapset -lastenohjelmia.

 • Liigasta maksat vain niiltä kuukausilta, kun Liigaa pelataan: Kanavapaketin kuukausihinta on Liigan kesätauon ajan vain 10,95 €/kk. Pelikuukausina paketin kokonaishinta on 29,90 €/kk tai voimassa olevan hinnaston mukainen.

 • Kanavat: HIFK, HPK, Ilves, Jukurit, JYP, KalPa, KooKoo, Kärpät, Lukko, Pelicans, SaiPa, Sport, Tappara, TPS, Ässät, Liiga TV, Liiga-kanavien ohjelmakirjastot, HBO Nordic -ohjelmakirjasto ja Toonix Lapset -ohjelmakirjasto .

 • 29,90 €/kk
 • Ei pakollista määräaikaista sopimusta, eli voit tilata vaikka kuukaudeksi kerrallaan.

 

Liigapassi + C More Sport + Viasat Urheilu

 

 • Sama sisältö, kuin yllä kerrotussa Liigapassi UHD + C More Sport ja Liigapassi + Viasat Urheilu paketeissa. Tällä kanavapaketilla paras mahdollinen kattaus urheilua omaan televisioon.

 • Kanavat: HIFK, HPK, Ilves, Jukurit, JYP, KalPa, KooKoo, Kärpät, Lukko, Pelicans, SaiPa, Sport, Tappara, TPS, Ässät, Liiga TV, C More Max HD, C More Sport 1 HD, C More Sport 2 HD, Viasat Sport, Viasat Hockey, Viasat Golf, Viasat Urheilu HD, Viasat Jalkapallo HD, Viasat Jääkiekko HD, Viasat Sport Premium, Viasat Fotboll HD, Viasat NHL Xtra 1–5, Liiga-kanavien ohjelmakirjastot. Ohjelmakirjastoissa urheilukanavista 48 h automaattitallennus. Kanavapaketin tilaajana saat myös C More -suoratoistopalvelun maksutta käyttöösi.

 • 54,90 €/kk
 • 12kk määräaikainen sopimus ja sama hinta voimassa koko 12kk ajan.

 

Kausikorttilaisten etu

 

Kausikortin ostaneille on tarjolla tällekin kaudelle oma etu myös Liigan tv-tuotteista. Tarjoamme kausikorttilaisille Liigapassi + HBO Nordic yhdistelmäpaketin hintaan 24,90e/kk. Ei sitovaa määräaikaista sopimusta.

 

Käytännössä siis saat Liigapassin normaalilla hinnalla myös HBO:n sisällöt katsottavaksi. Etu on lunastettavissa omalta seuraltasi saatavalla etukoodilla 31.11.2019 saakka. Etukoodin voi hyödyntää Telian asiakaspalvelussa, chatissa tai Telia Kaupoissa.

 

Tarkat hintatiedot:

1.9.2019 - 30.4.2020 24,90 €/kk
1.5.2020 - 30.8.2020 4,95 €/kk riippumatta siitä pelataanko toukokuussa
1.9.2020 alkaen paketti jatkuu sen hetkisen hinnaston mukaisella hinnalla

 

Edit 22.9: muokattu tieto, että Liigapassi UHD saatavilla myös Telia TV -digiboksille kaikkiin mahdollisiin nettiyhteyksiin

 

Lue myös nämä 

0 tykkäystä
10 vastausta
Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

2/11

Yritin tilata UHD-pakettia. Asuinalueelleni ole saanut vuosiin uusia ADSL-yhteyksiä Telialta. Minulle on kuitenkin sanottu, että määräaikainen yhteyteni uusitaan aina tarvittaessa uusilla määräaikaisilla sopimuksilla ja näin on tehtykin, viimeksi tänä keväänä.  Nyt en saanut pakettia, koska yhteyden uusiminen ei jostain syystä asiakaspalvelijalta onnistunut. Voisitteko tarkistaa tilanteeni? 70 euroa yhteydestä, Telia TV:sta ja Liigasta kuukaudessa on aika paljon.

0 tykkäystä
Highlighted

Moderaattori
Viestejä 380 kpl

3/11

@jvanttinen  kirjoitti:

Yritin tilata UHD-pakettia. Asuinalueelleni ole saanut vuosiin uusia ADSL-yhteyksiä Telialta. Minulle on kuitenkin sanottu, että määräaikainen yhteyteni uusitaan aina tarvittaessa uusilla määräaikaisilla sopimuksilla ja näin on tehtykin, viimeksi tänä keväänä.  Nyt en saanut pakettia, koska yhteyden uusiminen ei jostain syystä asiakaspalvelijalta onnistunut. Voisitteko tarkistaa tilanteeni? 70 euroa yhteydestä, Telia TV:sta ja Liigasta kuukaudessa on aika paljon.


Moi @jvanttinen ja tervetuloa Telia Yhteisöön!

 

Valitettavasti emme täällä Yhteisön puolella käsittele asiakastietoja lainkaan, joten emme pääse täältä käsin tilannetta tarkistamaan. Voi olla, että alueella on tapahtumassa tulevaisuudessa muutoksia verkkoon, jonka vuoksi määräaikaista sopimusta ei enää lähdetä uudistamaan nykyisestä tekniikasta, mutta tämä on kuitenkin vain arvelua tässä vaiheessa. Jos kyseessä oli nykyisestä sopimuksesta johtuva syy, niin siihen ei ikävä kyllä päästä tarkemmin Yhteisössä kiinni, mutta suosittelen olemaan tästä yhteydessä meihin esimerkiksi chat-palvelumme kautta telia.fi -sivuilla, josta asiaa voidaan käydä vielä uudestaan läpi. 

0 tykkäystä
Highlighted

Moderaattori
Viestejä 1 468 kpl

4/11

Lisätty ohjeeseen tieto Liiga-passi + Viasat Jääkiekko yhdistelmäpaketin erikoishinnoittelusta Telian liittymäasiakkaille. Yhdistelmäpaketin hinta 1.10. alkaen 39,90e/kk, mutta Telian liittymäasiakkaille toistaiseksi voimassaoleva sopimus 29,90e/kk.

 

Tilauksen voi tehdä kirjautumalla telia.fi sivuille omilla tunnuksilla, nettipankkitunnistautumisella tai mobiilivarmenteella.

 

liigaviasatti.PNG

liigaviasatti2.PNG

 

Heittäkää kysymyksiä jos jäi jotakin epäselväksi, muutoin tilauksia vaan tekemään koska nyt on edullista Hymiö Onnellinen

0 tykkäystä
Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

5/11

Valitettavasti emme täällä Yhteisön puolella käsittele asiakastietoja lainkaan, joten emme pääse täältä käsin tilannetta tarkistamaan. Voi olla, että alueella on tapahtumassa tulevaisuudessa muutoksia verkkoon, jonka vuoksi määräaikaista sopimusta ei enää lähdetä uudistamaan nykyisestä tekniikasta, mutta tämä on kuitenkin vain arvelua tässä vaiheessa. 


Nyt ongelma selvisi, se ei ollutkaan siinä missä epäilin. Olisin saanut tavallisen Liiga-paketin tarjoushintaan, mutta UHD-pakettia en saanut johtuen ADSL-liittymästäni. Liittymäni toimii liki maksiminopeudella (22 Mbit/s) ja se riittää mainiosti UHD-kanavien katsomiseen. Katsoin harjoituskaudella tulleita UHD-pelejä ja Nasa UHD toimii myös. Katsoessani kanavaa ajoin Speedtestin ja kaistaa jäi yli 3-4 Mbit/s, eli todellinen vaadittava nopeus UHD-lähetyksille on noin 18-19 Mbit/s.

 

Sain tilattua itselleni Liiga UHD -kanavan ilman pakettia. Ihmettelenkin, että miksei UHD:tä saa ADSL:lle luvattuun tarjoushintaan, mutta täydellä hinnalla sitä voidaan myydä? Hintaero on kuitenkin pari kymppiä kuussa.

0 tykkäystä
Highlighted

Moderaattori
Viestejä 523 kpl

6/11

@jvanttinen  kirjoitti:

Sain tilattua itselleni Liiga UHD -kanavan ilman pakettia. Ihmettelenkin, että miksei UHD:tä saa ADSL:lle luvattuun tarjoushintaan, mutta täydellä hinnalla sitä voidaan myydä? Hintaero on kuitenkin pari kymppiä kuussa.


Tähän on harmillisesti todella hankala ottaa kantaa näkemättä tarkemmin osoitteellasi nähtäviä saatavuustietoja ja niihin meillä ei näin Yhteisön kautta ole pääsyä. Pakettien ja yhdistelmien saatavuudet voivat jossain määrin vaihdella saatavuuden mukaan.

 

Useimmissa ADSL-kohteissa yhteys on päivitettävissä myös Hybridilaajakaistaksi, ja näissä tuon yhdistelmäpaketin UHD-passin kera tulisi ainakin olla mahdollinen. Puhuttiinko sinulle tästä vaihtoehdosta? Hybridiyhteys hyödyntää siis jatkossakin ADSL-yhteyttäsi, mutta sen lisäksi myös 4G-verkkoa! 

 

Voit halutessasi olla meihin vielä asiakaspalvelun kautta yhteydessä, niin voimme tuon vaihtoehdon vielä katsastaa!

0 tykkäystä
Highlighted

Moderaattori
Viestejä 1 468 kpl

7/11

Viasat julkaisi tänään alkavan NHL-kauden primetime ottelut ja tarjolla on peräti yli 120 ottelua parhaaseen katseluaikaan. Nyt kannattaa siis viimeistään laittaa Liiga-passi + Viasat Jääkiekko -paketti tilaukseen ja pääset seuraamaan Liigaa sekä NHL matseja. Jääkiekon ystävät nauttii! Hymiö Onnellinen

 

EEqs-TIXUAExDe1.jpg

0 tykkäystä
Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

8/11

Miksi NHL xtra kanavilta ei pelit näy vaikka tilaukseen kuuluukin.. 

0 tykkäystä
Highlighted

Kommentaattori
Viestejä 27 kpl

9/11

On häiriöpuolen mukaan tiedossa ja selvityksessä.

Myönsivät myös, kun huomautin, että ongelma on lähes joka syksyinen Telian ja Viasatin välillä.

0 tykkäystä
Highlighted

Telialainen
Viestejä 337 kpl

10/11

Moi @Judke ja tervetuloa keskustelemaan kanssamme Telia Yhteisöön!

 

Viime yönä Viasat Xtra-kanavilla on ollut häiriö, jonka vuoksi pelit ovat jääneet näkymättä. Pelejä on näkynyt Viasat Hockey, Sport, UrheiluHD ja Jääkiekko HD-kanavilla.

0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.