Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 62356
Kirjoituksia 170385

Telia 💜 Liiga – Miten Liigan pelit näkyvät kaudella 2018-2019?Highlighted
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎16-12-2014
Kirjoituksia: 914
7/59

Telia 💜 Liiga – Miten Liigan pelit näkyvät kaudella 2018-2019?

V32_0269_yhteisö.jpg

 

Telia on Liigan uusi koti seuraavan kuuden kauden ajan. Olemme panostaneet viime vuosina erityisesti sisältöosaamiseen sekä tv-palveluiden kehittämiseen, joten siinä mielessä Liiga on meille luonnollinen jatkumo. Haluamme nostaa Liiga-tuotteen aivan uudelle tasolle. Se tarkoittaa ennen kaikkea parempaa katselukokemusta, enemmän kiekkoelämyksiä sekä mielenkiintoista sisältöä faneille.

 

Nykypäivänä katsojat haluavat enemmän valinnanvapautta ja sitä pyrimme myös tarjoamaan heti ensi kaudesta lähtien. Tarjolla on kaikkiaan neljä erilaista passia, joista voi valita itselleen sopivan ratkaisun.

 

Tilaa Telia TV ja haluamasi passi osoitteesta https://www.telia.fi/liiga 

 

ALL STARS -PASSI
Passi sisältää kaikkien SM-liigan pelien lisäksi myös NHL:n ja KHL:n tärkeimmät ottelut eli Viasat Jääkiekko HD –kanavan. Hinta on 34,90 e/kk toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella, tai 29,90 e/kk määräaikaisella vuoden sopimuksella. Myynti alkaa kesän aikana. Lue lisää!

 

JOUKKUEPASSI

Näet kaikki oman joukkueen pelit hintaan 19,90 e/kk. Jokaisella joukkueella on siis täysin oma kanava, jossa näytetään joukkueen joka ikinen Liiga-peli kauden aikana. Lue lisää!

 

LIIGA-PASSI

Näet kaikkien joukkueiden kaikki pelit hintaan 24,90 e/kk. Kaikki pelit kuvataan ja kaikki näytetään. Sinulla on siis vapaa pääsy peräti 15 joukkuekanavalle, joista voit vapaasti valita kiinnostavimman matsin. Lue lisää!

 

PELIPASSI

Tällä vaihtoehdolla voit katsella yhden yksittäisen ottelun. Tuotteen hinta selviää lähempänä kauden alkua.

 

All Stars -passi, Liiga-passi ja Joukkuepassi sisältävät lisäksi makasiinikanavan, jossa näkyy mm. kiekkokierros (seurataan kaikkia kierroksen matseja) sekä studiolähetykset. Voit siis esimerkiksi erätauolla tsekata muiden pelien tilanteet ja maalit. 

 

Laskutus tulee myös muuttumaan nykyisestä. Liiga-passista laskutetaan vain niiltä kuukausilta, kun Liigaa pelataan. Joukkuepassista puolestaan laskutetaan vain niiltä kuukausilta, kuin oma joukkue pelaa. Jos siis käy niin, että oma tiimi ei pääsekään pleijareihin, loppuu laskutus siihen kuukauteen. Sinun ei siis tarvitse irtisanoa pakettia kausien välillä, vaan voit pitää sen voimassa koko ajan.

 

Tekninen tuotanto uudelle tasolle

 

Meiltä on toivottu panostusta erityisesti Liigan tekniseen tuotantoon. Tähänkin tulee huomattavaa parannusta nykyiseen verrattuna jo ensi kaudesta lähtien. Tuotantokalusto on uusittu kokonaisuudessaan ja halleilla on enemmän kameroita ja moninkertainen määrä mikrofoneja nykyhetkeen verrattuna. Näin pelin tunnelma saadaan välitettyä paremmin myös kotikatsomoihin. Kamerat laitetaan myös maalituomareiden käyttämään tilannehuoneeseen, johon katsojilla ei ole ollut pääsyä aiemmin. 

 

Olemme myös rakentaneet kuituyhteyden jokaiselta hallilta Pasilan etätuotantokeskukseen. Tämä mahdollistaa muun muassa huipputarkan 4K-kuvan, jota testataan näillä näkymin ensimmäistä kertaa jo tulevalla kaudella pleijareiden aikaan. Haluamme myös tuottaa enemmän statistiikkaa ja tilastografiikkaa katsojille ja näin rikastaa katselukokemusta entisestään.

 

170908_Ilves-Tappara_29_-X4.jpg


Liigassa tullaan myös näkemään kokonaan uusi studiokonsepti. Studiolähetyksiä tulee olemaan 2-3 kertaa viikossa ja asiantuntijoiden määrä tulee kasvamaan nykyisestä. Haluamme tuottaa entistä enemmän monipuolista viihdettä ja tarinoita, sporttiuskottavuutta ja asiantuntijuutta unohtamatta. Kuuntelemme tarkalla korvalla myös katsojien palautteita ja toiveita esimerkiksi asiantuntijavieraiden suhteen.

 

Teknologia tuo huikeasti uusia mahdollisuuksia, joilla katselukokemusta voidaan parantaa entisestään. Esimerkkinä mainittakoon vaikkapa maalivahdin kypäräkamera yhdistettynä VR-laseihin, jolloin katsojilla on mahdollisuus seurata peliä maalivahdin perspektiivistä. Toinen esimerkki on ns. Second Screen, jolla saat esimerkiksi kännykkääsi toisen kuvakulman ja extra-tilastoja matsista, seurasit sitä sitten paikan päällä hallilla tai kotikatsomossa. Tämän kaltaisia uudistuksia on varmasti tulossa lisää tässä kuuden vuoden taipaleen aikana.

 

Miten Liigan otteluita pystyy katsomaan?

 

Voit katsoa Liigaa kaikkialla Suomessa, lukuisien eri tekniikoiden avulla. Liiga näkyy Telia TV –digiboksilla, Telian kaapeli-TV:ssä sekä Telia TV -sovelluksen kautta.

 

  • Telia kaapelikortti (Telian kaapeli-TV talouksiin)
  • Telia TV digiboksi (saatavilla kaikkiin nettiyhteyksiin operaattorista riippumatta)
  • Telia TV sovellus eri puhelinmalleille ja tableteille (Android / iOS)
  • Apple TV (uusimpaan versioon sovellus ladattavissa)
  • Chromecast (tv-kuva siirrettävissä kännykästä / tabletista Chromecastin avulla isolle ruudulle)
  • Tietokoneen kautta Chrome-selaimella tai Telia TV -sovelluksella
  • Hallilla (suositeltavaa käydä aistimassa tunnelmaa myös paikan päällä)


Liigan pelejä ei siis ole tilattavissa muiden operaattoreiden kaapelikortille tai antenniverkon kortille. Liigan ottelut näkyvät Telian jakelukanavien kautta ja jokaiselle löytyy varmasti sopiva tapa katsella pelejä. Autamme mielellämme löytämään sinulle parhaan ratkaisun.

 

Olemme koonneet lisätietoja ja vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin myös sivuiltamme löytyvään infopakettiin.

Tehdään yhdessä Meidän Liigasta entistä parempi

 

Liigan tuotteistusta on kehitetty vahvasti ihmisten palautteiden ja toiveiden perusteella. Olemme vasta lähdössä pitkälle kuuden vuoden matkalle ja haluamme jatkossakin kuunnella aktiivisesti fanien toiveita ja kehittää palvelua yhdessä asiakkaiden kanssa. Tähän saakka Liigaa on ideoitu mm. Jatkoajan keskustelufoorumilla, Meidän Liiga –uutiskirjeen tilaajien kanssa, sekä sosiaalisen median keskusteluissa. Jatketaan siis hyvää vuoropuhelua ja kehitetään Liigaa yhdessä!


Paljon tulee vielä tapahtumaan ennen kauden 2018-2019 alkua. Muista konkreettisista uudistuksista tiedotetaan sitten lähempänä h-hetkeä. Miltä tuleva kausi ja uudet paketit vaikuttavat? Otamme kaikki palautteet vastaan enemmän kuin mielellään.

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA -ketju

58 vastausta
Highlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎23-07-2016
Kirjoituksia: 2
1/59

Tuleva sm-liiga kausi Telialta

Sm-liigan lähettää nyt nelonen ja mistä mieltä olette Kärppä pelien selostajasta Jarmo Korhosesta. Haluaisin kommentteja, koska mielestäni hän todella surkea selostaja. Itse ajattelin, että jos Telialla on sama selostaja tulevalla kaudella on kanavan hankkiminen jätettävä väliin koska ei kannata maksaa kanavasta kun pitää kuunnella radiota ja katsoa. Olisi kiva kokorahalla kuunnella myös selostusta. Selosta ei ymmärrä jääkiekosta juuri mitään ja on aina negatiivinen Kärppien suhteen. Eli ei ole puoleeton. Häntä ei todella jaksa kuunnella. Iltasmomissa kommentoitiin juuri samaa asiaa ja muutenkin en ole yksin tätä mieltä.  

Highlighted
Vakiokalustoa
Rekisteröitynyt: ‎03-01-2015
Kirjoituksia: 78
2/59

Vs: Tuleva sm-liiga kausi Telialta

Milloin Telia julkaisee Liiga-tuotteiden hinnat ?

Highlighted
Vakiokalustoa
Rekisteröitynyt: ‎23-05-2017
Kirjoituksia: 136
3/59

Vs: Tuleva sm-liiga kausi Telialta


@Tomppa_1kirjoitti:

Milloin Telia julkaisee Liiga-tuotteiden hinnat ?


Moikka @Tomppa_1!

 

Tiistaina 27.03 on tulossa tiedotusta koskien tulevaa Liigakautta ja itse tuotteen myynti alkaa huhtikuun aikana joten pitkään ei tarvitse enään odotella! Hymiö Onnellinen

Highlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎26-03-2018
Kirjoituksia: 2
4/59

Vs: Tuleva sm-liiga kausi Telialta

Moi, tänään lähetys pätkinyt koko ajan esim. HIFK-JYP. Onhan kuvanlaatu jatkossa parempi.

0 tykkäystä
Highlighted
Vakiokalustoa
Rekisteröitynyt: ‎03-01-2015
Kirjoituksia: 78
5/59

Vs: Tuleva sm-liiga kausi Telialta

Onko myyntiin tulossa myös yhdistelmäpaketteja, kuten Liiga-passi + CMore Sport ?

0 tykkäystä
Highlighted
Ex-telialainen
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 1 346
6/59

Vs: Tuleva sm-liiga kausi Telialta


@Tomppa_1 kirjoitti:

Onko myyntiin tulossa myös yhdistelmäpaketteja, kuten Liiga-passi + CMore Sport ?


Näitä on ainakin mietinnässä ja suunnitteilla, mutta varmasti selviää kyllä Liigan alkamiseen mennessä. Kannattaa seurata informaatiota meidän sivuilla

@Pasixx kerrotko hieman lisää, minkä palvelun kautta on ongelmia ollut? Mobiili, boksi vai kaapeli? Onko ongelmaa ollut muissa lähetyksissä ? 


0 tykkäystä
Highlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎27-03-2018
Kirjoituksia: 4
8/59

Vs: Telia <3 Liiga – Miten Liigan pelit näkyvät kaudella 2018-2019?

Hei

Olen katsellut Liigaa LG televisiolla Ruutu+ appsilla ja se on ollut todella helppoa. Onko nyt niin, että Telia ei aio tehdä älytelevisioille omaa appsia? Tai PS 4:lle?

Asun antennitaloudessa ja laajakaista/ valokuitu / kaapeli tv mahdollisuutta ei ole. Taloudessamme on windows puhelimet, joten cromecast ei ole mahdollinen. Olen jakanut puhelimen 4 g yhteyden televisioon.

Onko niin, että minulla ei ole ensi kaudella mahdollisuutta näillä varusteilla katsoa liigaa? En ole Telian asiakas vaan vielä ainakin reilun vuoden toisen operaattorin määräaikainen asiakas.

0 tykkäystä
Highlighted
Ex-telialainen
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 1 346
9/59

Vs: Telia <3 Liiga – Miten Liigan pelit näkyvät kaudella 2018-2019?

Telkkareiden sovelluksia ei missään tapauksessa ole unohdettu, mutta ei myöskään uskalleta sellaisia luvata. Noita televisioita eri merkkeineen ja erilaisine alustoineen on hurja määrä, ja näihin jokaiseen olisi kehitettävä ja työstettävä oma sovelluks. Yksi siis ei sovi kaikkiin, eikä välttämättä edes saman laitevalmistajan laitteisiinkaan. 
Löytyykö teiltä taloudesta läppäriä/tietokonetta? Saisiko sellaisen avulla Liigaa jaettua telkkariin? Hymiö Onnellinen 

0 tykkäystä
Highlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎27-03-2018
Kirjoituksia: 4
10/59

Vs: Telia 💜 Liiga – Miten Liigan pelit näkyvät kaudella 2018-2019?

Hei

Pöytäkone kyllä löytyy, mutta ongelma on siinä, että, kun perheen miehet katsoo lätkää, niin tietokone on varattu rouvalle. Ruutu+ on valmis konsepti ja heillä LG appsi. Eikö Telian liigaa voisi jakaa sen kautta?

0 tykkäystä