Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
LauraBeeHoo
Moderaattori
Moderaattori
 • 1 custom-general.kudos
 • 8 custom-general.replies
 • 1 custom-general.solutions

Telia Pro EU -liittymällä hoidat bisnestä missä ja milloin vain

 

Telia Pro EU.jpg

 

Matkustatko vapaa- ja työajalla Pohjolassa ja Baltiassa? Käytätkö esimerkiksi navigaattoria liikkuessasi matkalla? Telia Pro EU -liittymälläsi voit huoletta käyttää dataa Pohjolassa ja Baltiassa sekä EU/ETA-maissa. Mikäli siis tykkäät puhua ja surffata paljon, sekä matkustat Pohjolan ja Baltian alueella tai EU/ETA-maissa, on sopiva liittymätyyppi sinulle Telia Pro EU. Tässä blogissa kerron, kuinka otat kaiken hyödyn irti Telia Pro EU -liittymästäsi.

 

Telia Pro EU -liittymän ominaisuudet

 

Kaikki Telia Pro EU -liittymäpaketit sisältävät:

 

 • 5000min puhetta
 • 50kpl teksti- ja multimediaviestejä
 • Rajattoman netin kotimaassa ja Pohjola & Baltiassa
 • EU/ETA-alueen dataa sisältyy 13-30Gt riippuen paketista

 

Liittymän puhepakettiin sisältyy puhelut kotimaassa sekä puhelut ulkomailla, kun puhelu soitetaan EU/ETA-alueen sisällä matka- ja lankapuhelinnumeroon. Hinnat koskevat vain normaalihintaisia puheluita, ei soittoja maksullisiin yritys- ja palvelunumeroihin.

 

Suomesta EU/ETA-maihin soitetut puhelut eivät kuulu puhepakettiin, vaan ne laskutetaan normaalin ulkomaanpuheluhinnaston mukaan. Puhelujen vastaanottaminen EU/ETA-maissa on maksutonta. Jos sinun tarvitsee soitella Suomesta esimerkiksi Viroon tai Ruotsiin, kannattaa liittymälle ottaa lisäpalveluna Puhelut pohjolaan ja Baltiaan, jolloin puheluista ei mene ulkomaanpuhelumaksua, vaan soitetut minuutit sisältyvät puhepakettiin. Pohjola ja Baltian maat ovat: Ruotsi, Norja, Tanska, Viro, Latvia ja Liettua

 

Telia Pro EU -liittymän lisäpalvelut

 

Pro EU -liittymää on mahdollista päivittää omia tarpeitaan vastaavaksi kattavilla lisäpalveluilla, jotka ovat:

 • Pro Nettikortti
 • Lähetysnopeuden nosto (100Mbit/s)
 • Puhelut Pohjolaan ja Baltiaan
 • Tekstiviestit 1000


Pro Nettikortti on loistava apu työmatkalla ollessasi. Hotellin tarjoama WiFi ei ole välttämättä luotettava työasioiden hoitamiseen, joten voit ottaa käyttöön Pro Nettikortti-liittymän vaikka tabletissa ja jatkaa työntekoa keskeytyksettä. Jos sinun tarvitsee käyttää nettiä samanaikaisesti esimerkiksi älypuhelimella ja läppärillä, onnistuu se vaivatta Pro Nettikortin avulla.

 

Telia Pro EU -liittymäsi toimii pääliittymänä ja Pro Nettikortti -liittymä käyttää pääliittymän datapakettia. Puheominaisuutta ei Pro Nettikortissa ole. Yhdelle Telia Pro EU -liittymälle on mahdollista liittää maksimissaan neljä nettikorttia. Saat siis matkapuhelinliittymäsi datapakettia hyödyntävän nettiliittymän vaikkapa tablettiin, läppäriin tai reitittimeen.

 

Lähetysnopeuden nosto-lisäpalvelu on palvelu, jolla netin lähetysnopeutta puhelimelta verkkoon päin (uplink) nostetaan verkon maksimiin (100 Mbit/s). Kyseinen palvelu on käytössä paljon esimerkiksi luovan alan ammattilaisilla tai rakennustyömailla vastaavilla mestareilla, joiden tulee lähettää suuriakin tiedostoja sähköpostin välityksellä.

 

Puhelut Pohjolaan ja Baltiaan -lisäpalvelun avulla puhepakettisi sisältää puhelut Suomesta, kun ne soitetaan ulkomaantunnuksilla +, 00, 990 ja 99590 Ruotsiin, Norjaan, Tanskaan, Viroon, Latviaan ja Liettuaan. Tämä koskee vain normaalihintaisia puheluita matka- ja lankapuhelinnumeroihin.


Mikäli ulkomaanpuhelusi suuntautuu muihin maihin kuin Pohjolaan tai Baltiaan, ei ulkomaanpuhelu eikä siihen liittyvä mpm-maksu sisälly pakettiin. Telia Pro EU -liittymät toimivat Pohjolassa ja Baltiassa vain Telia Companyn verkoissa, pääsy muihin verkkoihin on estetty.


Tekstiviestit 1000-lisäpalvelu on tarpeellinen, mikäli lähettelet paljon asiakkaille teksti- tai multimediaviestejä ja pakettiin kuuluva viestimäärä ylittyy toistuvasti.

 

 

Telia Pro Eu Matkalla.jpg

 

Näin tilaat haluamasi lisäpalvelut

Voit päivittää liittymällesi haluamasi Telia Pro EU -paketin ja tilata siihen tarvitsemasi lisäpalvelut Yritysportaalin kautta itsepalveluna tai soittamalla yritysasiakaspalveluumme.

 

Joko sinulla on käytössäsi Telia Pro EU -liittymä?

 

Lue myös:

 

 

 

0 vastausta