Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
MiinaKi
Ex-telialainen
Ex-telialainen
  • 16 custom-general.kudos
  • 23 custom-general.replies
  • 1 custom-general.solutions

Heihei kynä ja paperi! Telia Sign -palvelun avulla solmit sopimuksen missä ja milloin vain

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Telia Sign vapauttaa paperisopimuksista.jpg

 

 

Sopimusten teko on liiketoiminnan kannalta tärkeä osa monen yrittäjän arkea. Meille kaikille on varmasti tuttu tilanne, että tärkeä paperi on piilossa juuri silloin kun sitä tarvitsee. Kahvikin saattaa kiireisenä aamuna läikähtää parahiksi pilaamaan tulostetun dokumentin. Printtereitäkään ei enää löydy joka kulmalta, ainakaan toimivia yksilöitä!

 

Sopimuksen teko saattaa aiheuttaa päänvaivaa ja tuhlata tärkeää aikaa myös silloin, jos sopimuksen toinen osapuoli on toisella paikkakunnalla. Tai toisella puolella maailmaa!

 

Onneksi paperisopimukset ja allekirjoittamisen takia matkustaminen ovat historiaa. Oletko kuullut sähköisestä allekirjoituksesta? Telia Sign on sähköinen tapa lähettää ja allekirjoittaa sopimukset ilman, että olet fyysisesti samassa paikassa sopimuksen toisen osapuolen kanssa. Valmistele sopimus, lähetä se vastaanottajalle ja juo vaikkapa toinen kuppi kahvia. Sopimusten lähetys nimittäin hoituu missä vain; toimistolta, veneestä tai vaikkapa marjametsältä.

 

Suosimme yhä enemmän sähköisiä tapoja esimerkiksi laskujen vastaanotossa, jotta emme kuormittaisi ympäristöä. Miksi emme tekisi samaa sopimusten kanssa?

 

Sähköinen allekirjoitus.jpg

 

 

Saat Telia Sign -palvelun tilattuasi tunnuksen allekirjoitusportaaliin, josta jatkossa lähetät ja vastaanotat sopimukset. Sähköisesti allekirjoitetut sopimukset arkistoituvat palveluun 90 päiväksi. Sinun ei siis tarvitse enää tulostaa ja postittaa sopimuksia, vaan koko homma hoituu sähköisesti!

 

Allekirjoituspyynnön lähettäminen on helppoa

  • Kirjaudu allekirjoitusportaaliin
  • Lataa allekirjoitettava dokumentti
  • Syötä allekirjoittajien sähköpostiosoitteet ja lähetä allekirjoituspyyntö

 

Allekirjoittaminen on helppoa pyynnön vastaanottajalle

  • Allekirjoituspyyntö saapuu sähköpostilla ja klikkaamalla linkkiä pääsee allekirjoitettavaan dokumenttiin
  • Allekirjoittaja tunnistaa itsensä mobiilivarmenteella tai pankkitunnuksilla
  • Allekirjoittaja hyväksyy sopimuksen ja allekirjoittaa sen sähköisesti

 

Allekirjoitettu sopimus arkistoituu lähettäjän portaaliin automaattisesti. Myös vastaanottajalla on mahdollisuus rekisteröityä portaaliin ja säilyttää sopimusta siellä 90 vuorokautta maksutta. Rekisteröitymistä ei vaadita allekirjoittamista varten.

 

Tiesitkö, että sähköisesti tehty sopimus on yhtä pätevä kuin paperisopimus? Telia Sign käyttää vahvaa tunnistautumista ja sähköisesti allekirjoitettu dokumentti on juridisesti pätevä. Allekirjoitettava sopimus lähetetään PDF-muodossa, joten sen muokkaaminen vastaanottajan toimesta ei ole mahdollista.

 

Verkkosivuiltamme löydät useita asiakastarinoita ja kokemuksia Telia Signista.

 

Joko yrityksesi hyödyntää sähköisiä tapoja sopimuksen teossa?

 

Lue myös:

0 vastausta