Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66705
Kirjoituksia 180084

FTP palvelu päättynytFTP palvelu päättynyt

t0rttu
Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

FTP palvelu päättynyt

1/2

Meni aika kauan konfiguroidessa ja vikaa etsiessä. FTP palvelun poistuminen voisi olla paremminkin kerrottu. Tänään löysin tiedon laittamalla ftp palvelimen ip osoitteen web-selaimeen.

 

Tämä löytyi:

https://www.telia.fi/palvelupaattynyt

 

Palvelu on päättynyt jo vuonna 2018 mutta ei se oikein hyvin tainnut ennen sitäkään vuotta toimia. Hankin liittymän ennen sulkua. ADSL laitteen ulosmenevästä ip-osoitteen konfauksestakaan ei ollut missään mainintaa. Tänään filezilla testi antoi positiivisen tuloksen mutta sekään ei kertonut, että koko palvelua ei ole edes olemassa. IP-osoite palvelimelle kyllä löytyy. Pingaus vastaa ja sekös siinä sitten hämäs.

 

Ohjeitten ollessa puutteellisia, ftp-saittia voi olla hieman vaikea konfata.

Vastaa
0 tykkäystä
1 vastaus

Merja_J
Moderaattori
Viestejä 1 021 kpl

2/2

Hei @t0rttu ja tervetuloa Yhteisöön. Kotisivupalvelun päättymisestä tiedotettiin alunperin jo vuonna 2017 mutta tiedotteet eivät teknisistä syistä saavuttaneet kaikkia vastaanottajia ja niinpä kotisivupalvelulle annettiin jatkoaikaa 30.6.2018 saakka. Itse asiassa täällä Yhteisössäkin oli aiheesta tuolloin nelisivuinen keskusteluketju. Tuolloin selvisi myös että monella asiakkaalla oli tiedoissaan virheellinen sähköpostiosoite ja niinpä Kotisivupalvelun päättymisestä päätettiin viestiä kirjeitse. Harmillista kuulla mikäli kirje on mennyt sinulta ohi, ne lähetettiin tosiaan toukokuun puolenvälin paikkeilla vuonna 2018. 

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.