Mistä edullinen toimiva webhotelli?


Etsin webhotellia joka olisi suhteellisen edullinen. Tällä hetkellä käytän ilmaista webhotellia, mutta välillä kyseisen firman serveri on alhaalla turhankin usein.


 


Tärkeintä on uudessa webhotellissa, että se tukee Wordpressiä.


 


Laittakaa ehdotuksia tulemaan. :)

Edit IlariJR: otsikon typo korjattu


13 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

@kenuu90 kirjoitti:

Etsin webhotellia joka olisi suhteellisen edullinen. Tällä hetkellä käytän ilmaista webhotellia, mutta välillä kyseisen firman serveri on alhaalla turhankin usein.


 


Tärkeintä on uudessa webhotellissa, että se tukee Wordpressiä.


 


Laittakaa ehdotuksia tulemaan. :)

Edit IlariJR: otsikon typo korjattu




No tässäpä pari : https://www.one.com/fi/?gclid=CjwKEAjwyPW5BRCC3JaM7qfW_FwSJACM3jz9_Qec-wsC9lS_K6QcJLA5PLjpSRp091aG-w9HQ2fr3RoC43bw_wcB


 


https://misshosting.fi/wordpress/


 


Ainakin edullisia ja suomalaisia, toimivuudesta en tiedä ;)

One.com palvelusta olen lukenut pelkkää pahoja arvosteluita, he eivät kuulemma vastaa asiakkaiden viesteihin ja irtisanominen on lähes mahdotonta. Misshosting vaikuttaa edulliseslta ja pitänee lukea siitäkin asiakkaiden arvosteluita.

En nimittäin halua sellaista firmaa joka vain on rahan perässä ja jotka eivät auta asiakkaita tarvittaessa.
Kunniamerkki +14
Itselläni ollut hosting useamman vuoden Namecheapista. Ainakin tähän asti toiminut hyvin ja asiakaspalvelu tarvittaessa auttanut. Ei välttämättä kaikista edullisin, mutta niinhän se on että toimivuus ja palvelun taso on yleensä jossain suhteessa maksettuun hintaan.. https://www.namecheap.com/hosting/shared.aspx
@tilasto Jep. Toki se hinta-/laatu suhde pitää olla kunnossa. Pitänee vielä googlailla ja lukea muiden mielipiteitä eri hostingpalveluista.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

@kiisseli67 kirjoitti:
Ainakin edullisia ja suomalaisia, toimivuudesta en tiedä ;)

Suomalaisiako? Sekä One että Miss Hosting näyttävät olevan monikansallisia yrityksiä. Onen yhteystiedot johtavat Iso-Britanniaan. Miss Hostingilla on konttoreita eri maanosissa - mutta ilmeisesti ei kuitenkaan Suomessa. Miss Hostingilla on kyllä puhelinnumero pääkaupunkiseudulla, mutta puhelinnumeronhan voi nykyään hankkia mistä hyvänsä länsimaasta ja käyttää sitä ympäri maailmaa.

 

Ihan oikeasti suomalainen vaihtoehto on Louhi Net Oy. Wordpressille on valmis asennusscriptikin, joskaan edullisimmassa Mini-hotellissa Wordpress ei toimi. Maksaminen onnistuu suomalaisena verkkomaksuna tai laskulla, joten luottokorttia ei tarvita. Itsepalveluhallintatyökalut ovat kattavat.

 

Lisää webhotelleja saattaa löytää vaikka seuraavien sivustojen kautta:

 

Hostingvertailu.biz

Webhotellivertailu

Webhotellivertailu2

Kunniamerkki +14

Mulla on itsellä domainit melkein kaikki ja niissä ilmainen (tietokannaton) mini webhotelli OVH-Hostingilla, hyvin on kaikki siellä pelannut tähän saakka. Ranskalainen firma jolla aspa myös Suomessa ja suomeksi. Heidän Personal-pakettinsa ei ole mahdottoman hintainen.

Kannatan OVH:ta. Toinen vaihtoehto on iPage.com. iPage on aina toiminut, asiakaspalveluun saa yhteyden myös suoralla chat ikkunalla. Laitan aina cache:n pois toistaiseksi kun teen muutoksia sivulle. Miinuksena on ainoastaan se, että ei ole remote-MySQL eikä ole cPanel:ia, mutta muuten kyllä täysin toimiva hinta-laatu suhteeltaan.

Suomalaisista webhotelleista edullisin on varmasti Domainhotelli:

 

https://www.domainhotelli.fi

 

Myös Hostingpalvelu on hyvin toimiva, mutta vähän hintavampi kuin domainhotelli:

 

https://www.hostingpalvelu.fi

Jos etsit perinteistä webhotellia niin täältä: Webhotelli

Jos haet sisällönhallinta ohjelmistolle kuten wordpressille webhotellia niin täältä: Wordpress Webhotelli

Palvelun tarjoajana AXN Data Oy, Heidän webhotellit on suuniteltu alusta alkaen kotisivun latautumista ajatellen. Saat käyttöösi paljon pienellä kuukausi maksulla (2 erilaista kotisivukonetta, SSL, Cloudflare, IPv6, HTTP/2 kohta HTTP/3 ja paljon muuta) kannattaa tutustua :smileyhappy:

Tässä vertailussa on parhaat suomalaiset:

https://www.arvomedia.fi/paras-suomalainen-hostingpalvelu/

Ja tässä maailman parhaat:

https://www.arvomedia.fi/10-parasta-hosting-palvelua-maailmassa/

 

Näistä löytyy varmasti hyvä palveluntarjoaja...

Halvat webhotellit eivät aina ole niitä kaikista luotettavimpia vaihtoehtoja. Jos haluaa luotettavan hostingpalvelun, ehkä kannattaisi maksaa muutama lisäeuro nopeammasta ja luotettavammasta palvelusta. Kirjoitin aiheesta omille sivuille, jokin aikaa sitten. Esittelen mielestäni parhaita wordpress-hosting pavleluita: Kinsta ja 4 muuta hyvää webhotellia wordpressille: https://www.wp-kotisivut.com/paras-wordpress-webhotelli-kinsta/ Kyseiset webhotellit ovat kaikki hyviä vaihtoehtoja. WP nettisivujen ja palvelimen kanssa ei pitäisi tulla ongelmia Jos haluaa mahdollisimman halvan webhotellin, niin domainhotelli on ihan toimiva. Meillä ovat WordPress sivut pysyneet näkyvissä koko ajan. Sivut ovat riittävän nopeat (meidän tarpeisiin nähden). Eli serverit ovat toimineet kiitettävän hyvin. Kirjoitin domainhotellista kokemuksia, jos haluatte käydä lukemassa: https://www.wp-kotisivut.com/webhotelli/domainhotelli-kokemuksia/ Domainhotelli on halpa, verkkotunnus maksaa noin 9 euroa ja palvelimet ovat riittävän nopeat. Se mikä domainhotellissa on wordPressin kannalta hyvää, heillä on käytössä litepseed palvelimet ja litespeed cache lisäosa, jolla voit optimoida sivujen latausaikaa nopeammaksi. Hintaansa nähden domainhotelli on mielestäni tosi hyvä . Rahalla saa aina parempaa, mutta kaikilla ei ole varaa tai kiinnostusta maksaa omien nettisivujen wenhotellipalvelusta maltaita, joten silloin domainhotellin kaltainen palvelu on hyvä valinta. Teliallakin taitaa olla yhteistyötä jonkun webhotellifirman kanssa, mutta niistä mulla ei ole kokemusta. Ja sitten vielä muutama vinkki: älkää kuunnelko niitä, jotka suosittelevat jotain hostingeria, bluehostia ja näitä muita suht halpoja vaihtoehtoja. Ei ne oikeasti ole niin hyviä, kuin antavat ymmärtää. Ne suosittelee niitä, ei sinun, vaan heidän omien intressien takia. Kaikkeen netissä kirjoitettuun tietoon ei kannata luottaa. Luota omaan harkintakykyysi. Tutustu moneen palveluun sekä niiden eroihin. Mieti mitä tarvitset webhotellipalvelulta. Riittääkö pelkkä perustasoinen webhotelli firman nettisivuille? Onko teillä WooCommerce verkkokauppa, joka vaatii hyvän suorituskyvyn, turvallisuustason ja paljon kiintolevytilaa kaupan pyörittämiseen? WooCommerce verkkokaupat vaativat paremman tasoisen hostingpalvelun. Jos verkkoauppa on uusi ja rahaa ei vielä tule ovista ja ikkunoista, niin domainhotellin kaltainen webhotelli toimii siihen, ainakin alkuvaiheessa. Myöhemmin kannattaa sit vaihtaa premium tasoiseen hostingpalveluun.

Hei,


 


Eikös Telian lähettiläs tiedä, että Zonerin palvelut pyörii Telian laitetilassa Helsingissä, sitä kannattaa ehdottaa!.


 


Edit HannaMarikaL: Poistettu allekirjoitus

Itse olen käyttänyt muutaman vuoden Zoner:n palvelua ja olen kyllä tyytyväinen ja hintakin on ollut kohdillaan.

Vastaa