Viestisovellus

  • 2 January 2019
  • 4 kommenttia
  • 15 katselukertaa

Tietääkö kukaan, miten Telian viestisovelluksen saa näytölle? Sähköposti on. Puhelimen sovelluksista ei löydy. Viestivälitystä ei siis löydy mistään. Känny on Sony xperia xz1 compact.


4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hei @Raikuli57 ja tervetuloa Telian yhteisöön!


 


Mitä tarkoitat Telian viestisovelluksella?


Sony Xperia XZ 1 Compact puhelimessa on viestisovellus Messages ja asetukset siihen löytyy sovelluksesta kun klikkaa 3 pistettä ylhäällä. Sieltä voi jopa vaihtaa tekstiviesti sovelluksen jos haluaa. Lisäasetuksista voi valita mms-viestien asetuksia.


Sitten Asetukset sovelluksesta (se hammasratas) voi valita Verkko ja internet - Matkapuhelinverkot - Tukiasemien nimet ja Telia MMS.

Puhelimessa on juuri Messages, mutta sen asetuksissa ei ole muuta viestilähetystä, en voi siis vaihtaa. Tarkoitan Telia omaa viestilähetystä, Messageshan on Googlen, eikö? Telian viestilähetystä ei löydy sovelluksista eikä myöskään näytöltä.

En oikein osaa vielä tätä käyttää ☹️

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Play kaupasta voi yrittää etsiä toista viestisovellusta, mutta pikkuhiljaa kaikissa uusissa Android puhelimissa tuo Messages (Googlen) sovellus tulee olemaan. Telialla ei ole omaa viestisovellusta ja sama viestisovellusta on myös muilla operaattoreilla.


Kun kirjoitat uutta tekstiviestiä tai mms-viestiä niin aloita uusi chat ja kirjoitat normaalisti viestisi, ei se niin vaikea ole vaikka vähän kummastuttaa ulkonäkö ;)

Vastaa