Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63828
Kirjoituksia 173823

ViestisovellusHighlighted

Viestisovellus

Uusi jäsen
Viestejä 3 kpl

Viestisovellus

1/5

Tietääkö kukaan, miten Telian viestisovelluksen saa näytölle? Sähköposti on. Puhelimen sovelluksista ei löydy. Viestivälitystä ei siis löydy mistään. Känny on Sony xperia xz1 compact.

0 tykkäystä
4 vastausta
Highlighted

Lady
Lady
Viestejä 3 419 kpl

2/5

Hei @Raikuli57 ja tervetuloa Telian yhteisöön!

 

Mitä tarkoitat Telian viestisovelluksella?

Sony Xperia XZ 1 Compact puhelimessa on viestisovellus Messages ja asetukset siihen löytyy sovelluksesta kun klikkaa 3 pistettä ylhäällä. Sieltä voi jopa vaihtaa tekstiviesti sovelluksen jos haluaa. Lisäasetuksista voi valita mms-viestien asetuksia.

Sitten Asetukset sovelluksesta (se hammasratas) voi valita Verkko ja internet - Matkapuhelinverkot - Tukiasemien nimet ja Telia MMS.

Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 3 kpl

3/5

Puhelimessa on juuri Messages, mutta sen asetuksissa ei ole muuta viestilähetystä, en voi siis vaihtaa. Tarkoitan Telia omaa viestilähetystä, Messageshan on Googlen, eikö? Telian viestilähetystä ei löydy sovelluksista eikä myöskään näytöltä.

0 tykkäystä
Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 3 kpl

4/5

En oikein osaa vielä tätä käyttää ☹️

0 tykkäystä
Highlighted

Lady
Lady
Viestejä 3 419 kpl

5/5

Play kaupasta voi yrittää etsiä toista viestisovellusta, mutta pikkuhiljaa kaikissa uusissa Android puhelimissa tuo Messages (Googlen) sovellus tulee olemaan. Telialla ei ole omaa viestisovellusta ja sama viestisovellusta on myös muilla operaattoreilla.

Kun kirjoitat uutta tekstiviestiä tai mms-viestiä niin aloita uusi chat ja kirjoitat normaalisti viestisi, ei se niin vaikea ole vaikka vähän kummastuttaa ulkonäkö 😉

Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.