peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52604 Jäsentä
151423 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Spotifyn maksaminen Visa ElectronillaHighlighted
Vakiokalustoa
Rekisteröitynyt: ‎08-07-2016
Kirjoituksia: 102
1/3

Spotifyn maksaminen Visa Electronilla

Onko mahdollista? Suoraan Spotifylta siis ei Telian kautta.

Spotify : Hamburgerghini
0 tykkäystä
2 vastausta
Lady
Lady
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2015
Kirjoituksia: 2 775
2/3

Vs: Spotifyn maksaminen Visa Electronilla

Hei @tch41!

Spotifyn sivuilla sanotaan näin : https://support.spotify.com/fi/account_payment_help/subscription_information/payment-methods/

Monissa kaupoissa myydään Spotify lahjakortteja, joilla voi lunastaa Spotify Premiumin. Kätevä jos ei ole luottokorttia.

#koskamävoin
Stupid is as stupid does - Forrest Gump
Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎20-07-2018
Kirjoituksia: 8
3/3

Vs: Spotifyn maksaminen Visa Electronilla

Hei, 

 

Joo tottakai onnistuu. Kirjaudu vaan selaimella Spotifyn sivulle ja valitse maksutapa, maksa ja tilaa! Ostin juuri itse Spotify Premiumin 6kk Paysafecardin prepaidkortilla.