peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52570 Jäsentä
151315 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

ViestisovellusHighlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎02-01-2019
Kirjoituksia: 3
1/5

Viestisovellus

Tietääkö kukaan, miten Telian viestisovelluksen saa näytölle? Sähköposti on. Puhelimen sovelluksista ei löydy. Viestivälitystä ei siis löydy mistään. Känny on Sony xperia xz1 compact.

0 tykkäystä
4 vastausta
Lady
Lady
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2015
Kirjoituksia: 2 770
2/5

Vs: Viestisovellus

Hei @Raikuli57 ja tervetuloa Telian yhteisöön!

 

Mitä tarkoitat Telian viestisovelluksella?

Sony Xperia XZ 1 Compact puhelimessa on viestisovellus Messages ja asetukset siihen löytyy sovelluksesta kun klikkaa 3 pistettä ylhäällä. Sieltä voi jopa vaihtaa tekstiviesti sovelluksen jos haluaa. Lisäasetuksista voi valita mms-viestien asetuksia.

Sitten Asetukset sovelluksesta (se hammasratas) voi valita Verkko ja internet - Matkapuhelinverkot - Tukiasemien nimet ja Telia MMS.

#koskamävoin
Stupid is as stupid does - Forrest Gump
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎02-01-2019
Kirjoituksia: 3
3/5

Vs: Viestisovellus

Puhelimessa on juuri Messages, mutta sen asetuksissa ei ole muuta viestilähetystä, en voi siis vaihtaa. Tarkoitan Telia omaa viestilähetystä, Messageshan on Googlen, eikö? Telian viestilähetystä ei löydy sovelluksista eikä myöskään näytöltä.

0 tykkäystä
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎02-01-2019
Kirjoituksia: 3
4/5

Vs: Viestisovellus

En oikein osaa vielä tätä käyttää ☹️

0 tykkäystä
Lady
Lady
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2015
Kirjoituksia: 2 770
5/5

Vs: Viestisovellus

Play kaupasta voi yrittää etsiä toista viestisovellusta, mutta pikkuhiljaa kaikissa uusissa Android puhelimissa tuo Messages (Googlen) sovellus tulee olemaan. Telialla ei ole omaa viestisovellusta ja sama viestisovellusta on myös muilla operaattoreilla.

Kun kirjoitat uutta tekstiviestiä tai mms-viestiä niin aloita uusi chat ja kirjoitat normaalisti viestisi, ei se niin vaikea ole vaikka vähän kummastuttaa ulkonäkö Hymiö Silmänisku

#koskamävoin
Stupid is as stupid does - Forrest Gump