Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
MiinaKi
Moderaattori
Moderaattori
  • 16 custom-general.kudos
  • 23 custom-general.replies
  • 1 custom-general.solutions

Samsung Galaxy Note 10 on yrittäjän taskukokoinen toimisto ja viihdekeskus

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Note10.jpg

 

Toimivat työkalut ovat elinehto yrittäjän arjessa. Tärkeät dokumentit ja kalenteri täytyy olla saatavilla missä ja milloin vain. Liikkuvassa työssä läppärin mukana kantaminen ei välttämättä ole paras ratkaisu, mutta onneksi nykyvempaimilla toimiston saa mahtumaan taskuun.

 

Uusi Samsung Galaxy Note 10 mahdollistaa tämän lisäksi yrittäjälle paljon muutakin! Myynti on alkanut ja oman Note 10 tai Note 10+ saat tilattua verkkokaupastamme. 

 

Note-perheen uutukainen sopii sekä työ- että viihdekäyttöön, joten se on kiva kaveri sohvalla työajan loppumisen jälkeenkin. Note 10 taipuu valmistajan mukaan esimerkiksi tietokoneeksi, pelikonsoliksi, muistikirjaksi sekä kuvien ja videoiden editointilaitteeksi. Ja tosiaan, voi sillä viestittää ja soittaakin!

 

Note 10 puhelimen mukana tulee myös S-Pen kynä, joka vie esittelymateriaalin käsittelyn palavereissa ja kokouksissa aivan uudelle tasolle. Uusia ulottuvuuksia älypuhelimen käyttöön saat myös Samsung DeX -sovelluksen avulla. 

 

Note 10 ja 10+ yrittäjän arjen apureina yhdessä S-Penin kanssa

 

Note 10 on saatavilla Samsungille ominaiseen tapaan kahdessa eri koossa: Note 10 ja Note10+. Molemmissa malleissa on reilun kokoinen näyttö, joka mahdollistaa useiden sovellusten samanaikaisen käytön. Voit siis vaikkapa kurkkia työsähköposteja samalla, kun katsot videota. Useamman sovelluksen yhtäaikainen käyttö helpottaa myös tiedostojen muokkaamista, kun rinnalla voi olla auki vaikkapa nettisivusto.

 

Alla kerron hieman tarkemmin S-Pen kynästä, Samsung Dex sovelluksesta ja molemmista Note 10 malleista.

 

S-Pen ja eleohjaus

 

Note 10 ja 10+ mukana tuleva S-Pen toimii näyttökynän lisäksi kaukosäätimenä ja joissakin sovelluksissa eleohjauksella. S-Pen kynässä on nappi ja yksi painallus riittää esimerkiksi hallitsemaan esitelmääsi palaverissa, hallinnoimaan videon toistoa tai ottamaan valokuvan.

 

Monissa sekä työhön että vapaa-aikaan liittyvissä tilanteissa täytyy kirjata asioita muistiin. Kynää ja paperia tulee nykyään otettua mukaan. Eikä niitä tarvita, riittää kun kaivat esiin Note 10 puhelimesi ja S-Penin.

 

Voit aloittaa S-pen kynällä kirjoittamisen ilman näyttölukon avaamista. Sinun ei myöskään tarvitse avata mitään sovellusta. Voit tallentaa kirjoittamasi muistiinpanon näyttökuvana Samsung Notes -sovellukseen tai lisätä sen Always on Display -näytölle. Samsung lupaa, että kynä seuraa pienintäkin liikettäsi, kun kirjoitat, piirrät tai hallitset puhelimen toimintoja. Kynällä kirjoitettu teksti on mahdollista tallentaa myös esimerkiksi Microsoft Word-tiedostoksi, eli saat käsinkirjoitetun tekstin muunnettua tekstitiedostoksi. Nopeasti raapustettu palaverimuistio, tai vaikkapa kauppalappu, on siis tallennettavissa tiedostoksi jonka voit jakaa helposti luettavassa muodossa muillekin. Kätevää! 

 

S-Pen kynän avulla voit hallita Note 10 puhelintasi eleiden avulla ilman, että kynä fyysisesti koskee puhelimeen. Eleohjauksen ansiosta se toimii apuvälineenä myös valokuvien ottamisessa. Voit muuttaa etukameran kuvauskulmaa liikuttamalla kynää myötä- tai vastapäivään. Kynällä voit selata myös kuvia ja videoita. Voit lisätä äänenvoimakkuutta tekemällä käsiliikkeen ylöspäin ja vähentää laskemalla kättä.

 

 

Samsung DeX

 

Tiedostojen käsittely ja kuvien katsominen on usein kätevämpää isolla näytöllä tai pöytäkoneella, vaikka tiedostot sijaitsisivat puhelimessa. Samsung DeX on sovellus, joka mahdollistaa USB-kaapelin kanssa Note 10 ja 10+ laitteiden käytön PC- tai Mac-tietokoneessa. Näiden lisäksi sovellus on saatavilla myös tablet-laitteille. Samsung DeX:in avulla voit siis käyttää Note 10 ja 10+ puhelimia samalla tavalla kuin tietokonetta yhdistämällä sen ulkoiseen näyttöön. 

 

Voit hyödyntää kahta näyttöä kerralla esitysmateriaalin hallinnointiin pitäessäsi palaveria tai vaikkapa selatessasi kuvatiedostoja. Voit myös pelata puhelimen pelejä tietokoneella, johon Note 10 tai 10+ on yhdistetty. 

 

 

Note 10 on tehopakkaus kompaktissa koossa

 

Note 10 omaa 6,3 tuuman näytön ja se on kooltaan vain hieman Samsungin lippulaivaa Galaxy S10:ä suurempi, vaikka siinä on suurempi 95 % puhelimen pinnasta kattava näyttö. Suuren 256 gigatavun tallennustilan ansiosta tila ei lopu kesken, vaikka räpsisit kuvia ja videoita enemmänkin laitteen kolmoiskameralla. Kolmoiskamera sisältää telekameran 12MP, laajakulmakameran 12MP sekä ultralaajakulmakameran 16MP. RAM-muistin kapasiteetti on 8 gigatavua.

 

 

Note 10+ - eniten tehoa isolla näytöllä

 

Note 10+:ssa on suuri 6,8 tuuman näyttö, joka on suuri ilo videoita katsellessa tai montaa sovellusta samanaikaisesti pyörittäessä. Malli on Samsungin mukaan yrityksen tehokkain puhelinmalli. Muistikapasiteetiksi voi valita 256 tai 512 gigatavua. Tallennustila ei siis lopu ihan heti kesken, vaikka tallentaisit työtiedostot suoraan laitteeseen pilvipalvelun sijaan. RAM-muistin kapasiteetti on 12 gigatavua. Laitteessa on neljä kameraa, jotka Samsungin mukaan takaavat ammattilaistason kuvauselämyksen. Neljä kameraa sisältävät käytännössä telekameran 12MP, laajakulmakamera 12MP, ultralaajakulmakamera 16MP ja syvyyskameran.

 

 

Molemmille malleille Samsung lupaa seuraavaa:

  • Jopa 24 tunnin akunkesto
  • Aiempaa mallia 20% parempi suorituskyky
  • Aiempaa mallia pienempi virrankulutus
  • S-pen kynän käyttömahdollisuus
  • 10MP etukamera

 

Note 10 ja Note 10+ on saatavilla yritysasiakkaille palvelulaitteena.Note 10 ja Note 10+ on saatavilla yritysasiakkaille palvelulaitteena.

 

Samsung Galaxy Note 10 ja Note 10+ on tilattavissa verkkokaupastamme joko kuukausimaksullisena palvelulaitteena tai kertamaksulla.

 

Palvelulaitteena Note 10 ja 10+ sisältävät yhdellä kuukausimaksulla vakuutuksen, huollon ja lainalaitteen huollon ajaksi. Sopimuskauden päätteeksi laite kierrätetään tietoturvallisesti, joten lomakuvasi ja työdokumentit eivät pääse vääriin käsiin. Palvelulaitteen ominaisuuksista ja hyödyistä voit lukea lisää Omistaminen on vanhanaikaista – palvelulaite helpottaa laitehankintoja kirjoituksesta.

 

 

Voit saada Note 10 omaksesi myös osallistumalla yhteisön arvontaan! Osallistua voit 8.9 kello 23:59 asti. Arvonnan säännöt ja osallistuminen tapahtuu täältä. Onnea arvontaan! 

 

 

Lue myös:

Esittelyssä Samsung Galaxy Note 10 ja Note 10+ - Tehoa ja kokoa vaativan käyttäjän tarpeisiin

0 vastausta