Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
SaJoonas
Moderaattori
Moderaattori
  • 309 custom-general.kudos
  • 690 custom-general.replies
  • 69 custom-general.solutions

CS:GO Minor-turnaus Katowicessa 16.1. - 20.1.

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

cs go major.png

 

Suomalainen e-urheiluorganisaatio ENCE on mukana huomenna alkavassa CS:GO:n Minor turnauksessa, joka pelataan Puolan Katowicessa. Euroopan Minor-turnauksessa on mukana kahdeksan joukkuetta, josta kaksi parasta etenee suoraan helmikuussa pelattavaan Katowicen Major turnaukseen. Lohkon kolmonen pääsee niin kutsuttuun "Play in" -vaiheeseen, jossa maanosien karsintojen lohkokolmoset pelaavat keskenään kahdesta Major-paikasta. Major-turnauksen voittaja kuittaa muhkean 500,000 $ palkintopotin itselleen ja yhteensä palkintorahaa on jaossa miljoona dollaria. Myös Minor-turnauksen kolmelle parhaalle joukkueelle on luvassa palkintorahaa, kun voittaja nappaa itselleen 30,000 $, toiseksi tullut 15,000 $ ja kolmanneksi sijoittunut 5,000 $.

 

Euroopan Minor-turnauksessa suomalaisväriä nähdään ENCE:n lisäksi myös kahdessa muussa joukkueessa, kun Miikka "suNny" Kemppi yrittää johdattaa turnauksen ennakkosuosikkeihin kuuluvan mousesportsin karsintojen voittoon. Valiance joukkueessa puolestaan nähdään HAVU Gamingista tuttu AWP-pelaaja Otto "ottoNd" Sihvo.


Euroopan Minor-turnauksen lohkot ja avausottelut

 

Lohko A Lohko B
mousesports ENCE
Valiance North
Team Vitality Windigo Gaming
OpTic Gaming ex-Space Soldiers

 

Keskiviikko, 16. Tammikuuta
17:05Vitality vs. OpTic
17:05mousesports vs. Valiance
18:15ex-Space Soldiers vs. ENCE
18:15North vs. Windigo

 

Ensimmäiset ottelut pelataan BO1-menetelmällä, eli ottelussa pelataan vain yksi kartta, jonka voittaja nappaa itselleen otteluparin voiton. Kaikki muut ottelut pelataan BO3-menetelmällä, eli joukkue joka voittaa kaksi karttaa ensin, voittaa ottelun. Kaikki pelit ovat katsottavissa Twitch -palvelun kautta maksutta. Jos Twitch ei ole entuudestaan tuttu, voit tutustua tarkemmin palveluun täällä. Tarkempi otteluohjelma, pudotuspelikaavio ja tietoa turnauksen etenemisestä löytyy HLTV.org -sivustolta.

 

Miltä näyttää ammattipelaajan arki ja minkälaisia ihmisiä nimimerkkien takaa löytyy? Voit katsoa Inside ENCE -dokumentin Yle Areenasta. Kurkkaa myös ENCE:n pelaajaesittelyt täältä.

 

Minkälaisia ajatuksia eSports herättää sinussa? Onko se rinnastettavissa perinteiseen urheiluun?

 

#ez4ence

| Telia Yhteisön moderaattori | Apple | Juokseminen ja salitreeni |
0 vastausta