Esittelyssä SteelSeries Arctis Pro Wireless -kuulokkeet

  • 13 August 2020
  • 0 kommenttia
  • 108 katselukertaa

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14


 


SteelSeries on ollut pidempään tunnettu brändi pelaajien keskuudessa ja SteelSeriesin pelilaitteet ovat tuttu näky monen ammattilaispelaajan pelipöydällä. SteelSeries valmistaa niin pelikuulokkeita, hiiriä, hiirimattoja kuin näppäimistöjäkin. SteelSeriesin kuulokearsenaalin ehdoton lippulaiva on SteelSeries Arctis Pro Wireless -kuulokkeet, jotka ovat yhdet tämän hetken parhaista langattomista pelikuulokkeista. Ergonomista tuntumaa kuulokkeisiin luo ainutlaatuinen laskettelulasityyppinen päänauha, joka mukautuu SteelSeriesin mukaan täydellisesti koko pään muotoon ja jakaa painon miellyttävästi. Mukavuuden tuntua tuo myös teknisellä AirWeave-kankaalla päällystetyt korvatyynyt, jotka pitävät korvat viileinä ja kuivina.


Arctis Pro Wireless sisältää luotettavan, häviöttömän 2,4 gigahertsin langattoman audioyhteyden pelaamista varten sekä Bluetooth-yhteyden esimerkiksi mobiililaitteisiin. Arctis Pro Wireless on ensimmäinen DTS Headphone:X v2.0:aa tukeva pelikuulokemikrofoni. Headphone:X v2.0 on DTS:n surround-äänen uusi sukupolvi. Kuulokkeista löytyy lisäksi Discord-sertifioitu ClearCast-mikrofoni, joka tunnustetaan laajasti yhdeksi parhaista pelimikrofoneista selkeän studiolaatuisen äänen ja taustakohinan vaimennuksen ansiosta. Kuulokkeiden vasemmasta korvakupista löytyy yleisen äänenvoimakkuuden säädin, mikrofonin mykistyspainike, mikrofoni, USB-latausportti ja 3,5 mm liitäntä. Oikeassa korvakupissa on puolestaan virta- ja Bluetooth-näppäimet. Kuulokkeiden akkukesto on myös erinomainen. Kaksi mukana toimitettua vaihdettavaa akkua mahdollistavat toisen akun lataamisen lähetintukiasemassa, kun toista käytetään pelaamiseen. Akku kestää yhtäjaksoisessa käytössä laitevalmistajan mukaan jopa 20 tuntia. Kuulokkeiden lisäominaisuuksia pääset hallitsemaan SteelSeries Engine -ohjelmiston avulla.

SteelSeries Arctis Pro Wireless -kuulokkeiden yksi näppärä ominaisuus on äänenvoimakkuuden säätäminen peli- ja esimerkiksi Discord-äänien välillä. Tämä on hyödyllinen ominaisuus silloin, kun kaipaat tiukoissa pelitilanteissa hiljaisuuden muiden kanssapelaajien puhuessa mikrofoniin. Voit siis mykistää Discordissa kuuluvat äänet tai hiljentää Discordin ääniä, kun olet tiukassa paikassa. Äänenvoimakkuuden hallinta peli- ja keskusteluohjelman välillä onnistuu kuulokkeiden mukana toimitettavassa lähettimessä olevan USB ChatMix -säätimen avulla. Lähettimen LED-näytöstä näet oletuksena jäljellä olevan akun ja äänenvoimakkuuden. Voit myös säätää äänimaailmaa lähettimessä olevan ekvalisaattorin avulla ja esimerkiksi kytkeä surround-äänitilan päälle.

SteelSeries Arctis Pro Wireless -kuulokkeita on laajalti kehuttu arvosteluissa ja joidenkin arvosteluiden mukaan kyseessä on paras kuulokemikrofoni, mitä rahalla saa. Kuulokkeiden äänenlaatu, viiveetön ja häiriötön ääni, kaksi akkua ja mukavuus keräsivät eniten kehuja. Risuääniä tulee hinnasta, mutta toisaalta samaan aikaan kuulokkeiden kerrotaan olevan joka pennin arvoinen hankinta.


 


 


Tilaa kuulokkeet tästä


 



 

Tekniset tiedot

 





  • Impedanssi: 32 Ohm

  • Taajuusvaste (kuulokkeet): 10 ~ 40 000 Hz

  • Vastauskaava: Mikrofoni (puomi): Yksisuuntainen

  • Taajuusvaste: Mikrofoni (puomi): 100 ~ 10000 Hz

  • Mikrofonin herkkyys: 48 dB

  • Paino: 426g

  • Mitat: 166 x 187 x 90 mm

  • Liitäntä: Langaton 2.4 GHz ja Bluetooth

  • Akun kesto: Jopa 20 tuntia

  • Yhteensopivuus: PS4 ja PC

  • Takuu: 24 kk


 



 


Lue myös:





0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa