peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
54734 Jäsentä
155593 Kirjoitusta
Uusi käyttäjä, aloita täältä
^

Keskustele. Kerro kokemuksistasi. Ratko ongelmia. Testaile uusia makeita juttuja.

ALOITA HAUSTA

Etsimästäsi aiheesta voi löytyä jo valmiita keskusteluita tai artikkeleita. Jos ei, aloita uusi keskustelu.

HAKUUN

VERTAISTUKI

Yhteisössämme jäsenet ovat tähtiä. Törmäät nopeasti VIP-jäseniimme. Mukana on ajoittain myös telialaisia.

TUTUSTU

OLE AVULIAS

Paina peukkua hyville kommenteille. Merkitse ratkaisuksi vastaus, joka ratkaisi ongelmasi. Neuvo muita.

YHTEISÖN SÄÄNNÖT

Game is on! - Playstation 4 ProEx-telialainen
Ex-telialainen
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 1 346
1/10

Game is on! - Playstation 4 Pro

ps4-pro-screen-03-eu-06sep16.jpg

 

Erilaiset pelikonsolit ovat vuosien saatossa ottaneet oman paikkansa suomalaisten olohuoneista. Monella meistäkin on sellainen jossain elämänvaiheessa ollut! 

Konsoleiden kehitys on mennyt hurjasti eteenpäin, ja nykylaitteet ovatkin jo varsin huikeita vehkeitä. Hyvänä esimerkkinä voisi käyttää Playstation 4 Pro -konsolia, jonka tulin juuri itse hankkineeksi. 

Mikä on Playstation 4 Pro ?
Valmistaja nimittää uusinta mallia turboahdetuksi versioksi Playstation 4 -mallista. Sitä se onkin, sillä pelikokemus on aikaisempaa tarkempi ja responsiivisempi. Laite kykenee sopivan näyttölaitteen kanssa tarjoamaan pelihetket 4K -laadulla, ja täytyy sanoa, että tarkkuus ja väriloisto hivelee silmiä. Mikäli mielit saada konsolista kaiken irti, kannattaa suosia PS4 Pro Enchanced -merkittyjä pelejä. Tavallisetkin Playstation-pelit ovat pelattavissa, ja monissa on mukana myös ominaisuuksia, joita voit hyödyntää Pro-mallilla. Lisätietoa kuvantarkkuusasioista löydät täältä.

 

 

 

Jos kotoasi ei vielä löydy sitä uusinta television huippumallia Smart 4K HDR -tekniikalla, Playstation 4 ja 4 pro

-konsoleilla saat siitä huolimatta käyttöösi monet viihdesovellukset. Suoratoistopalveluista tutuimmat HBO, Netflix sekä Viaplay ovat asennettavissa siihen suoraan, ja toiminne on varsin näppärä, jos et omista älytelkkaria tai siihen ei ole näitä sovelluksia saatavilla.

 

Teran tallennustilaan mahtuu runsaasti tavaraa. Itselleni määrä on hyvinkin riittävä, sillä en ole mikään aktiivipelaaja. Tallennettua tavaraa tulee myös siivottua sitä mukaa kun se ei ole enää tarpeellista.

Pelivalikoima Playstation 4 -malleille on varsin mittava, ja uutta tavaraa tuodaan markkinoille jatkuvasti. Itselläni on tällä hetkellä peluun alla Horizon Zero Dawn. Mikäli tarinankerronnalliset avoimen maailman pelit on se sun juttu, suosittelen ehdottomasti tutustumaan. Pelin maailma on älyttömän kaunis hiottujen yksityiskohtien kanssa, ja seikkailu nuoren metsästäjän, Aloyn kanssa on juuri sopiva yhdistelmä omaperäisiä ratkaisuja ja ainutlaatuisia strategioita vaativia tilanteita. Itse tykkään peleistä, jotka pelkän armottoman mätön sijaan vaativat vähän miettimistä ja pohtimista. Hymiö Onnellinen

Kuten sanottu, valikoima on mittava, ja pelejä löytyy niin lapsille, kuin aikuisillekin aina autopeleistä tasohyppelyyn ja siihen armottomaan mättöön. 

 horizon-zero-dawn-screen-04-ps4-eu-16jun15.jpg

 

 

Lisävarusteet

Lisävarusteita on saatavilla ripakopallinen eli jokaisen tarpeeseen varmasti löytyy sopivaa kilkettä! Löytyy ohjaimia, kuulokkeita, kameraa ja VR-laseja. Tässä muutamista tarkemmin:
VR-lasit ovat PS4-perheen uusin tulokas, jolla yhdessä Playstation Cameran kanssa siirrät itsesi virtuaaliseen todellisuuteen. Näet ympäristösi 360 asteen kulmassa OLED-näytöllä. Grafiikan luvataan olevan erittäin sulavaa ja odotankin, josko jossain vaiheessa pääsisin tätä testaamaan itsekin! 
VR-tuen omaavia pelejä löytyy jokaiseen makuun ja lisää varmasti saadaan. Pelien lisäksi voit viihdyttää itseäsi erilaisilla VR- ja videoelämyksillä, joista riittää iloa pitkään. Voit sukeltaa esimerkiksi merenalaiseen paratiisin haiden äärelle tai nauttia vaikkapa tutkimusmatkasta Apollo 11:n kyydissä. 

Playstation Camera on pakollinen lisävaruste VR-lasien kylkeen. Kamera toki pystyy muuhunkin: Sen avulla voit jakaa pelihetkesi suorana muille. Äänikomentojen avulla voit antaa käskyjä pelissä tai vaikkapa hakea sisältöä kirjastosta. Lisäksi se tunnistaa kasvosi, jolloin kirjautuminen järjestelmään nopeutuu. 
Kameran avulla saat käyttöösi myös The Playroom -sovelluksen. Tää on suunnaton hitti reilu nelivuotiaan poikani mielestä. Mikäpä olisi hauskempaa kuin olohuone täynnä AR-botteja joiden kanssa leikkiä ja riehua! Hymiö Onnellinen 

Dualshock 4 -latausalusta on äärimmäisen näppärä ja vähentää sitä piuhojen kanssa sotkemista. Alustaan mahtuu yhtäaikaisesti kaksi ohjainta. Itselleni ainakin on ihan pakollinen hankinta, sillä tällä ohjaimet pysyvät omalla paikallaan ja ladattuina. Hymiö Onnellinen 

 

Miksi hankkia mukaan myös Playstation Plus
Plus mahdollistaa rutkasti juttuja, joista on sinulle hyötyä niin pitkällä kuin lyhyelläkin tähtäimellä. Käytännössä tämä on VIP-jäsenyys valikoitujen etujen kera. Plussan avulla voit ladata kaksi peliä maksutta kuukaudessa, ja nämä ovat pelattavissa niin kauan, kun jäsenyys on voimassa. Alennuksia saat peleistä sekä lisäosista, jotka ovat tosiaan vaihtuvia. Jäsenyydellä mahdollistat myös esimerkiksi verkkomoninpelin, mikäli mielit käydä kavereiden kanssa kilpasille. Hymiö Onnellinen Vuoden jäsenyyden saat 50 eurolla, jolloin kuukausihinnaksi muodostuu about neljä euroa. 

 

01_SonyPlayStationPlus12kkkortti_na.png

 

Kaikenkaikkiaan Playstation 4 Pro on vaikuttava konsoli viilattuine ominaisuuksineen 
Konsolin saat tilattua itsellesi myös meidän verkkokaupastamme joko kertamaksulla tai korottomasti osissa. 
Samalla kannattaa tsekata mukaan myös lisätarvikkeet ja pelit. Hymiö Onnellinen 

 

Paina peukkua jos tykkäsit vastauksesta!

9 vastausta
Herrasmies
Herrasmies
Rekisteröitynyt: ‎26-05-2016
Kirjoituksia: 1 746
2/10

Vs: Game is on! - Playstation 4 Pro

Voin kyllä suositella! Hymiö Onnellinen

 

Tämä Pro-malli erottuu vanhemmasta mallista myös suorituskyvyltään kuin kuvanlaadultaan vaikka ei omistaisi 4K-televisiota. Vasteaika on myös huomattava käynnistymisen ja sovelluksen avaamisen vaiheessa. Ohjain on myös hitusen uudistettu mm. led-valojen osalta. Vielä kun yhdistää esim. Sony MDR-XB950B1 -bluetooth-kuulokkeet tai Sony PS4 langattomat -kuulokkeet, niin meno sen kuin paranee vain!

Viat ja häiriöt | ✆ Asiakaspalvelu | ⛹ Omat Sivut | ⛔ Mobiilivarmenne | ⚽ Telia TV | ♫ Spotify | ❤ Minun Telia | ⚪ Telia DOT

"Erehtyminen on inhimillistä, mutta asioiden perinpohjaiseen sotkemiseen tarvitaan tietokone." -Paul Ehrlich

0 tykkäystä
SIM-guru
SIM-guru
Rekisteröitynyt: ‎21-02-2015
Kirjoituksia: 1 360
3/10

Vs: Game is on! - Playstation 4 Pro

Suosittelen minäkin nimenomaan pro mallia jos nyt on on kone hankinnassa, jos omistaa jo ainakin uudemman slim mallin ei välttämättä kannata päivittää jos 4k vehkeitä ei omista.

Kaikki oikeudet pidätetään
All rights reserved
0 tykkäystä
Herrasmies
Herrasmies
Rekisteröitynyt: ‎26-05-2016
Kirjoituksia: 1 746
4/10

Vs: Game is on! - Playstation 4 Pro

Itseäni kiinnostaisi nuo virtuaalilasit, mutta eivät ole ihan halvimmasta päästä. Tähtiohjain voisi olla myös hauska vimpain Hymiö Onnellinen

Viat ja häiriöt | ✆ Asiakaspalvelu | ⛹ Omat Sivut | ⛔ Mobiilivarmenne | ⚽ Telia TV | ♫ Spotify | ❤ Minun Telia | ⚪ Telia DOT

"Erehtyminen on inhimillistä, mutta asioiden perinpohjaiseen sotkemiseen tarvitaan tietokone." -Paul Ehrlich

0 tykkäystä
SIM-guru
SIM-guru
Rekisteröitynyt: ‎21-02-2015
Kirjoituksia: 1 360
5/10

Vs: Game is on! - Playstation 4 Pro

Jep, virtuaalilasit on seuraava hankinta kunhan kiinnostavia pelejä julkaistaan vr tuealla. Nuohan vaatii ps kameran sitten lisäksi. Sinällään vähän tyhmä idea myydä ne erikseen, koska kamera on pakollinen lisävaruste.

Kaikki oikeudet pidätetään
All rights reserved
0 tykkäystä
Kommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎01-09-2017
Kirjoituksia: 40
6/10

Vs: Game is on! - Playstation 4 Pro

Tässä ku luin noista laseista..varmaan johtunee väsymyksestä mutta kuvittelin jo itseni pelaamassa jotain ninjailu peliä,samalla siis huitoen ja potkien puolet asunnosta uuteen uskoon LOL-hymiö

~Vallitkoon sananvapaus somessa ~
0 tykkäystä
Kommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎01-09-2017
Kirjoituksia: 40
7/10

Vs: Game is on! - Playstation 4 Pro

Mä niin tykästyin ohjaimiin ilman piuhoja .. mutta kyllä meidän naapuri katto ku hullujen huoneelta karannutta kun pelailin urheilu peliä,eikä se nähnyt sitä kapulaa mun kädessä  *reps* niin eläydyin koriksen heittoon että hyppäsin joka kerta ku heitin palloa 

~Vallitkoon sananvapaus somessa ~
0 tykkäystä
Vakiokalustoa ☆
Rekisteröitynyt: ‎04-06-2015
Kirjoituksia: 169
8/10

Vs: Game is on! - Playstation 4 Pro

Kyllä tämä Ps4 pro oli selkeä pettymys. Tämä laite kyllä kiinnosti, mutta se ei osaa lukea 4k-tarkkuuteen kykeneviä UHD blu-ray -levyjä, joten sen takia en tullut hankkineeksi tätä.
0 tykkäystä
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎03-02-2019
Kirjoituksia: 2
9/10

Vs: Game is on! - Playstation 4 Pro

Moikka! Tilasin just Playstation 4 Pro konsolin hyvään  tarjoushintaan 389e, mutta vasta tilauksen jälkeisenä päivänä luin netistä että ennen joulua on markkinoille saapunut uusi versio PS4 Pro:sta, mallia CUH-7200. Joten kysyisinkin teiltä, ketkä ovat jo kyseisen konsolin saaneet tarjouksesta tai muuten joulun jälkeen, niin saitteko version CUH-7200 eikä CUH-7100. Erona on merkittävä äänitason lasku tuulettimissa ja virtalähde on uusittu (litteämpi virtaliitäntä) ja elinikä kasvaa konsolilla, kun käy viileämpänä.

0 tykkäystä
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎21-09-2018
Kirjoituksia: 88
10/10

Vs: Game is on! - Playstation 4 Pro

Moikka @Timonthy83 Hymiö Onnellinen Verkkokaupassamme on myynnissä tuo uudempi versio eli CUH-7200 malli, sen pitäisi siis sinullekin tulla jos olet tilauksen vastikään tehnyt. 


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
0 tykkäystä