Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
MinnaLN
Ex-telialainen
Ex-telialainen
  • 128 custom-general.kudos
  • 502 custom-general.replies
  • 31 custom-general.solutions

Joululahjavinkit koko perheen pelaamiseen - kova paketti on taattu hitti

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

joululahjavinkit pelaajaperheelle.jpg

 

 

Pelejä pelaavat niin lapset, nuoret kuin aikuisetkin. Pelatessa ei välttämättä ole pakko eristäytyä yksin koneelle, vaan pelit voivat tarjota elämyksiä ja jaettuja kokemuksia yhdessä läheisten kanssa. Tsekkaa alta joululahjavinkit koko perheen pelaamista varten.

 

Konsolin ääreen on helppo kokoontua isommallakin porukalla. Konsoleiden monipuolisuus ja kehittyneisyys tarjoaa viihdykettä koko perheelle. Moninpelejä varten voi olla tarpeen hankkia useampi ohjain niin, että mahdollisimman moni pääsee mukaan mittelöön. Verkkokaupastamme löydät extraohjaimet Nintendo Switchille, PS4:lle, PS5:lle, Xbox Series X/S:lle ja Xbox One:lle.

Nintendon laajasta pelivalikoimasta löytyy paljon myös lapsille soveltuvia pelejä, jonka myötä Nintendo Switch on hyvä valinta koko perheen konsoliksi. Nintendo Switchillä voit pelata pelejä perinteiseen tapaan telkkarista tai vaihtoehtoisesti Switchin omasta näytöstä. Konsolin ohjainosat toimivat erikseen omina ohjaiminaan kaksinpelejä varten tai voit yhdistää ne yhdeksi kokonaiseksi ohjaimeksi. Nintendo Switchin suosikki pelejä ovat muun muassa Super Mario -pelit, Zeldat ja Pokémonit sekä super suosittu Animal Crossing.

 

Switch-telakoituna.jpg


Fortnite-peli on erityisesti nuorten ja kouluikäisten suosiossa. Nintendo Switch: Fortnite Special Edition -bundlepaketti pitää sisällään uniikilla kuvioinnilla ja värityksellä suunnitellun Nintendo Switch -konsolin, jossa on esiasennettuna Fortnite-peli.

 

Nintendo Switch Fortnite bundle.jpg


Retro-pelit ovat jättäneet moneen meistä lähtemättömän vaikutuksen. Hauskat ja myös haastavat tasohyppelypelit viihdyttävät taatusti niin konkareita kuin nuorempia pelaajia.

gameandwatch_supermario.png
Game & Watch: Super Mario Bros -käsikonsoli sai inspiraationsa 1980-luvun alussa julkaistusta käsikonsolista. Alkuperäistä Game & Watch -sarjaa myytiin yli 43 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. Game & Watch: Super Mario Bros -käsikonsolia on tehty rajoitettu erä ja se onkin keräilytuote. Käsikonsolista löytyy Super Mario Bros ja Super Mario Bros: The Lost Levels -retropelit sekä Ball-peli Mario-versiona. Tämä käsikonsoli toimii edeltäjänsä tapaan myös kellona.

 

 

Lisävarusteilla uusia ulottuvuuksia peleihin


Pelataanko teillä autopelejä? Lisävarusteena myytävät ratit ja polkimet mullistavat ajokokemuksen. Logitech G923 -ratti ja polkimet ovat suunniteltu kilpa-ajamista varten. Logitech 923 -setti on saatavilla niin PlayStation 4 kuin Xbox One pelaajille. Kumpikin versio on myös yhteensopiva PC:n kanssa.

 

G920 Driving Force ratti ja polkimet.jpg

 

 

Joskus voi olla tarpeen hieman eristäytyä ja keskittyä omaan peliin. Astro A40 TR -pelikuulokkeiden peliäänentoisto ilmaisee sijaintisi pelissä tarkasti, joten kuulet pienemmätkin risahdukset selkeästi joka voi tuoda sinulle pelissä etulyöntiaseman. Pelikuulokkeet voit muuttaa kätevästi melua eristäviksi ja suljetuiksi erikseen myytävällä Mod Kit -paketilla, joka sisältää suljetut kuoret kuulokkeille, tekonahkaiset korvatyynyt ja ääntä eristävän mikrofonin. Astro A40 TR -pelikuulokkeet ovat saatavilla niin PlayStation 4 ja Xbox One -konsoleille. Kumpikin malli on yhteensopiva myös PC:n kanssa.

 

A40 TR -pelikuulokkeet.jpg

 

Pelivinkit koko perheelle

 

Kestosuosikkipelit NHL ja FIFA ovat yhä säilyttäneet suuren suosion konsolipeliharrastajien keskuudessa. Tämä vuoden uutuus FIFA 21 -peli tarjoaa jälleen autenttisen jalkapallokokemuksen. Fifa 21 -pelin löydät verkkokaupastamme PlayStation 4 ja Xbox One -konsoleille.

NHL-pelin uusimmassa julkaisussa kerrotaan pelaamisen olevan entistä älykkäämpää, nopeampaa ja huimasti näyttävämpää. NHL 21 -pelin löydät verkkokaupastamme PlayStation 4 ja Xbox One -konsoleille.

 

NHL 21 ja Fifa 21.jpg


Mario Kart Live: Home Circuit Luigi -pelissä sekoitetaan todellista ja virtuaalista maailmaa. Pelissä kilpailet fyysisillä kart-autoilla Nintendo Switch- tai Nintendo Switch Lite -konsolin avulla. Niin tosielämässä kuin pelissäkin tapahtuvat asiat vaikuttavat pelin kulkuun. Pelin mukana tulevilla pylväillä rakennat radan, joka siirtyy pelimaailmaan. Paikalliseen moninpeliin voi lähteä kilpailemaan yhtä aikaa neljä pelaajaa. Mario Kart Live: Home Circuit on saatavilla verkkokaupastamme Mario tai Luigi -vaihtoehtona.

 

Nuorimmille geimereille suunnitellut pelit houkuttelevat myös vanhempia liittymään peliin.Nuorimmille geimereille suunnitellut pelit houkuttelevat myös vanhempia liittymään peliin.


PlayStation-sankari Sackboy seikkailee Sackboy A Big Adventure -pelissä lumisilla vuorilla, vehreissä viidakoissa ja vedenalaisissa valtakunnissa. PS4 Sackboy A Big Adventure! Special Edition -pelissä tulee mukana itse Sackboy: A Big Adventure -pelin lisäksi:

 

  • Sackboy-pehmolelu
  • Taidekirja
  • Digitaalinen taidekirja
  • Digitaalinen Soundtrack
  • Neljä Sackboy-asustetta peliin
  • Neljä Sackboy-emotea
  • 20 Sackboy-avataria

Sackboy.jpg

 

Vieläkö mietityttää? Verkkokaupastamme löydät lahjakorit PlayStation Storeen, josta voitte ostaa yhteisellä päätöksellä pelin digitaalisena versiona.

 

Mukavaa joulunodotusta!

 

Lue myös:

 

 

Telia Yhteisön moderaattori | iOS | PC | Nintendo | ( ͡° ͜ʖ ͡°)

0 vastausta