Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
MinnaLN
Moderaattori
Moderaattori
  • 111 custom-general.kudos
  • 403 custom-general.replies
  • 24 custom-general.solutions

Joululahjavinkit pelaajalle - Tärpit pelaamisen huippuvälineisiin

lahjat pelaajalle.jpg

 

 

Verkkokauppamme pelaaminen-osiosta löydät pelaamisen välineet aina hiiristä ja näppäimistöistä tietokoneisiin. Pelaajalle lahjan ostaminen voi kuitenkin olla hankalaa, mikäli ei itse pelaa. Pelaajalta kannattaakin kysäistä onko hänellä jokin tuotemerkki, jota hän suosii tai onko jollekin uudelle laitteelle tai välineelle erityinen tarve. Laadukkaat pelivälineet parantavat pelikokemusta ja -suoritusta merkittävästi. Keräsimme yhteen lahjavinkkejä pelaajaa ilahduttamaan.

 

Pelihiiri

 

Miksi tavallinen hiiri ei käy? Toimistohiiri ei tahdo pysyä mukana nopeissa liikkeissä heikompilaatuisten sensoreidensa vuoksi. Kaikki on kiinni nopeudesta, tarkkuudesta sekä responsiivisuudesta. Näiden lisäksi myös hiiren muotoilulla on merkitystä – isokätisen ei välttämättä kannata hankkia sitä pienintä hiirtä. Tarkempaa tietoa huomioitavista asioista pelihiirtä hankkiessasi saat meidän pelihiiren osto-oppaasta.

 

Logitech G Pro X Superlight ja SteelSeries Rival 650 Wireless -pelihiiriLogitech G Pro X Superlight ja SteelSeries Rival 650 Wireless -pelihiiri


Logitech G Pro X Superlight -pelihiiri

Logitechin G Pro X Superlight -pelihiiri on suunniteltu yhteistyössä ammattilaisten kanssa. Hiiren paino on saatu pidettyä minimissään - hiiri painaa ainoastaan 63 grammaa. Hiiri liikkuu hiirimatollasi sulavasti ja nopeasti huippukevyeiden ja kookkaiden PTFE-jalkojensa avulla.

 

SteelSeries Rival 650 Wireless -pelihiiri


SteelSeries Rival 650 Wireless -pelihiiri sopii isompaankin käteen. Optisen, etäisyyttä mittaavan lukijan avulla välttää tulkintavirheet. Painoa tällä pelihiirellä on 121 grammaa - painoa sekä painopistettä voit muuttaa mukana tulevilla lisäpainoilla. Voit tallentaa anturin asetukset, makrot ja valotehosteet suoraan laitteeseen. Valmistaja kertoo hiiren akunkestoksi yli 24 tuntia ja se on ladattavissa pika-latauksella.

 

Pelinäppäimistö

 

Mekaaninen näppäimistö on syystä pelaajien suosiossa. Tavalliseen kalvonäppäimistöön verrattuna mekaaninen näppäimistö on tarkempi, responsiivisempi sekä kestävämpi käytössäsi. Keskimäärin pelinäppis kestää jopa kymmeniä miljoonia painalluksia.

 

Logitech G Pro Nordic ja SteelSeries Apex 5 -pelinäppäimistöLogitech G Pro Nordic ja SteelSeries Apex 5 -pelinäppäimistö


Logitech G Pro Nordic -pelinäppäimistö

Logitech G Pro -pelinäppäimistöstä löytyy ominaisuuksia, joita lanikävijä arvostaa. Näppäimistön johto on irrotettavissa ja sisäiseen muistiin tallennat niin makrot kuin valaistusasetuksetkin. Numeronäppäimistö on jätetty pois tilan säästämiseksi.

 

SteelSeries Apex 5 -pelinäppäimistö

 

SteelSeries Apex 5 -pelinäppäimistössä on hybridimekaaniset blue-pelikytkimet, joilla on 20 miljoonan painalluksen takuu. Magneettinen rannetuki tarjoaa ergonomisen kämmentuen. Näppärä lisä on OLED Smart Display -näyttö näppäimistössä, joka näyttää profiilit, pelin tiedot, Discord-viestit ja muuta.

 

Pelikuulokkeet

 

Laadukkailla pelikuulokkeilla kuulet pelin hiljaisemmatkin taustaäänet ja ne sulkevat häiritsevän taustamelun pois. Pelikuulokkeiden mikrofonilla pystyt käymään keskusteluja muiden pelaajien kanssa. Myös käyttömukavuus on yhtä tärkeää kuin hyvä äänenlaatu. Lisää vinkkejä pelikuulokkeiden valintaan saat meidän pelikuulokkeiden osto-oppaasta.

 

Logitech G733 Lightspeed Wireless ja HP Omen 800 -pelikuulokkeetLogitech G733 Lightspeed Wireless ja HP Omen 800 -pelikuulokkeet

 

Logitech G733 Lightspeed Wireless -pelikuulokkeet

Logitech G733 Lightspeed Wireless -pelikuulokkeet ovat langattomat ja käyttömukavuutta ajatellen muotoillut. Akun kestoksi kerrotaan riittoisat 29 tuntia. Valmistaja kertoo Pro-G-kaiutinelementtien tarjoavan tarkat äänet ja täyden äänialueen. Kuulokkeiden DTS Headphone 2.0 -tilaääni kuulostaa hyvältä, mutta saattaa myös auttaa sinua paikantamaan muut pelaajat. Äänet ja Lightsync RGB -valaistukset ovat muunneltavissa täysin makusi mukaisiksi.

 

HP Omen 800 -pelikuulokkeet

HP Omen 800 -pelikuulokkeiden äänielementti on kooltaan peräti 53 millimetriä, joka edesauttaa tarkkaa äänen toistoa. Keinonahalla päällystetyt korvakupit ja joustava pääpanta tekee kuulokkeista mukavat käyttää. Täysin säädettävä mikrofoni on mahdollista vetää sisään, kun sitä ei tarvita. Nämä kuulokkeet ovat yhteensopivat PC-, konsoli-, kuin mobiilipelaamiseenkin.


Pelinäyttö

 

Hankkiessasi näyttöä pelaamista varten on huomio kiinnitettävä näytön pieneen vasteaikaan ja tarpeeksi korkeaan virkistystaajuuteen. Nopeatempoisissa peleissä liian suuri näyttö saattaa olla haitaksi, koska nopeissa tilanteissa suurelta ruudulta voi olla hankala hahmottaa, mitä kaikkea kentällä tapahtuu. Meidän tietokonenäytön osto-oppaasta saat tarkempaa tietoa siitä, mitä näytön teknisten tietojen termistö tarkoittaa.

 

 

Asus TUF Gaming VG259Q 24,5" ja HP Omen X 25f 24,5" -pelinäyttöAsus TUF Gaming VG259Q 24,5" ja HP Omen X 25f 24,5" -pelinäyttö

 

 

Asus TUF Gaming VG259Q 24,5" -pelinäyttö

 

Asus TUF VG259Q 24,5" -pelinäyttö on varustettu Full HD -resoluution 144 Hz:n IPS -paneelilla, joka mahdollistaa liikkeensumennusta vähentävän Motion Blur Reduction -ominaisuuden ja ruudunpäivitystasauksen (Adaptive-Sync) käytön samanaikaisesti 1 millisekunnin vasteajalla. Pelinäyttö soveltuu mainiosti nopeatempoisten pelien pelaamiseen. Pelinäytön säädöt mahdollistavat näytön säätämisen itselle optimaaliseen asentoon.

 

HP Omen X 25f 24,5" -pelinäyttö

 

HP Omen X 25f:n 24,5” -pelinäytössä on Full HD -resoluutio sekä 240 Hz:n virkistystaajuus ja 1 millisekunnin vasteaika. Nämä ominaisuudet varmistavat, että toiminnantäyteiset hetket näkyvät sulavan terävinä ilman liike-epäterävyyttä. Näyttö on säädettävissä itselle parhaaseen kulmaan ja korkeuteen. Näyttö mukautuu ympäröivään valoon, joka vähentää silmiesi rasitusta.

 

Muut pelivälineet

Pelit saattavat välillä venähtää ja koneella istuessa vierähtää helposti useampikin tunti. Pelituoleissa tärkeitä asioita ovat säätömahdollisuudet ja ergonominen istuma-asento. Laadukas tuoli antaa sekä vastusta että tukea niin kuin kroppa tarvitseekin. Pelipöydät ovat työpöytiä, jotka ovat suunniteltu pelaamista varten. Pöydän pinta-alan täytyy olla riittävän suuri niin, että tilaa jää joka komponentille. Elektroninen pelipöytä mahdollistaa pöydän korkeuden säätämisen ergonomiselle tasolle. Myös hiirimattoon on syytä kiinnittää huomiota, reilun kokoinen hiirimatto on paras vaihtoehto pelaamiseen.

 

Arozzi Vernazza Soft Fabric -pelituoli ja Arozzi Arena -pelipöytäArozzi Vernazza Soft Fabric -pelituoli ja Arozzi Arena -pelipöytä

Arozzi Arena -pelipöytä

Arozzi Arena -pelipöytä on kooltaan 160 x 82 senttimetriä - reilun kokonsa ansiosta tälle pelipöydälle mahtuu vaikka kolmenkin näytön kokonaisuus. Pöydän pinta on yhtä suurta hiirimattoa, joten erillistä hiirimattoa ei tarvita.


Arozzi Vernazza Soft Fabric -pelituoli

Vernazza Soft Fabric -pelituoli sopii isommallekin pelaajalle - korkea selkänoja ja leveä istuinosa tukevassa rungossa kantaa 145 kilogrammaan saakka. Selkänojan kallistus toimii aina 165 asteeseen asti ja selkänojassa on myös keinutoiminto. Kaksi tukityynyä, ergonominen muotoilu ja kolmesuuntaisesti säädettävät käsinojat tekevät pelituolista mukavan käyttää.


HyperX Fury S Pro XL -pelihiirimatto

Ammattitason HyperX Fury S -hiirimatossa tila ei lopu kesken - leveys on lähes metrin. Hiirimaton saumattomasti ommellut ja rispaantumattomat reunat kestävät käytössä, ja kuminen pohja pitää maton paikoillaan.

 

Garmin Instinct Esports -älykello

 

Garmin Instinct esports.png

Garmin Instict Esports  -älykello on esimmäinen älykello markkinoilla, joka on tehty myös e-urheilua ajatellen. Instict Esports -älykello analysoi pelitehoasi elektronisen urheilun suoritusprofiilin avulla. STR3AMUP! -PC pelistriimausominaisuus mahdollistaa stressitasojesi ja sykkeesi jakamisen suoraan pelistriimiisi katsojesi nähtäväksi. Älykellossa on myös 30 eri urheilusovellusta kannustamaan ja ohjaamaan urheilusuorituksiasi vapaa-ajalla. Seuraamalla kehoosi ja uneesi perustuvaa Body Battery -mittaria näet energiatasosi, jotta tiedät milloin kannattaa pelata ja milloin levätä.

 

Verkkokaupassamme voit helposti järjestää pelivälineet sen mukaan, mitä ominaisuuksia laitteelta halutaan. Mikäli sinulla herää kysymyksiä tai ajatuksia pelaamiseen liittyvistä laitteista, älä epäröi kommentoida alle.

 

Lue myös:

 

Telia Yhteisön moderaattori | iPhone 12 | Apple Watch Series 5 | PC | Nintendo Switch | PS4 | ( ͡° ͜ʖ ͡°)

0 vastausta