Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
SaJoonas
Moderaattori
Moderaattori
  • 293 custom-general.kudos
  • 636 custom-general.replies
  • 69 custom-general.solutions

Koko perheen pelaaminen - parhaat lahjavinkit

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

ohjaimet.jpg

 

Pelaaminen on kasvattanut suosiotaan viime vuosina todella paljon myös vanhempien ihmisten keskuudessa. Monet meistä ovat varmasti pelanneet sisaruksien kanssa ja mitellyt paremmuudesta esimerkiksi virtuaalilätkän tai taistelupelien parissa. Pelaamisen ei kuitenkaan tarvitse olla pelkästään lasten puuhaa, sillä yhä useammat vanhemmat ja lapset viettävät aikaa yhdessä pelaten erilaisia pelejä. Muistan lapsuudestani, että minulle oli tärkeää, kun isäni tai äitini tuli katsomaan, jos olin tehnyt esimerkiksi hienon maalin pelatessani NHL- tai FIFA-pelejä. Joskus otimme myös mittaa toisistamme rallipelejä pelaten ratin ja polkimien kera. Pelaaminen voi parhaimmillaan olla perheen yhteinen harrastus, joten kokosimme lahjavinkit yhteen helpottaaksemme joululahjojen hankintaan.


Switch-telakoituna.jpg

 

Nintendo Switch sopii erinomaisesti koko perheen yhteiseksi joululahjaksi. Nintendo Switchillä voit nimittäin pelata pelejä perinteiseen tapaan telkkarista tai vaihtoehtoisesti Switchin omasta näytöstä. Se kulkee näppärästi mukana mökille tai vaikkapa ystävien luokse. Jos yhdistät pelikonsolin televisioon, kaikki voivat liittyä mukaan pelaamaan. Tämä on täydellinen tapa pelata yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Ohjaimet ovat varustettu liiketunnistimilla, joten joitakin pelejä pelatessa pystyt ohjaamaan pelin hahmoa tai ruudulla tapahtuvia asioita käsillä tehtävien liikkeiden avulla. Nintendo Switchille saa paljon sellaisia pelejä, joita ei ole mahdollista ostaa muille konsoleille. Kesään 2019 mennessä ylivoimaisesti myydyin peli Switchille oli Mario Kart 8 Deluxe, joka onkin erinomainen peli pelattavaksi koko perheelle. Kirjoittelimme aiemmin esittelyn kyseisestä konsolista, jonka lukemalla voit tutustua tarkemmin konsolin ominaisuuksiin.

 

 

PS4 VR.JPG


Sony Playstation 4 VR -paketti tarjoaa matkan virtuaalitodellisuuteen, joka saattaa olla monelle pelaajalle aivan uusi kokemus. 3D-kuvan, liikkeentunnistuksen ja 3D-äänen yhdistelmä vie pelaajan kirjaimellisesti pelimaailman sisälle. Pakettiin kuuluu viisi erilaista VR-peliä, joissa pääset esimerkiksi laskeutumaan meren syvyyksiin haihäkissä, astumaan itälontoolaisen gangsterin saappaisin tai vaikkapa laskemaan kelkalla makuuasennossa. Jälkimmäisessä pelissä kelkkaa ohjataan vartalon liikkeillä ja yritetään väistää autoja ja erilaisia esteitä hurjassa vauhdissa. VR-paketti on oiva lahja koko perhelle, joka tarjoaa varmasti unohtumattomia elämyksiä.

 

retrokonsolit.jpg

 

Yksi mielenkiintoinen koko perheen lahjaidea on ehdottomasti retrokonsolit. Viimeisen parin vuoden aikana vanhemmille ihmisille tutut pelikonsolit ovat tehneet paluun kauppojen hyllyille. Konsolit kytketään telkkariin HDMI-kaapelilla ja paketeissa tulee kaikki, mitä tarvitset pelaamisen aloittamiseksi. Nostalginen Commodore 64 -pelikonsoli on saatavilla pienemmässä koossa ja mukana ovat kaikki tutut 64 peliä. Myös SEGA Mega Drive -konsoli löytyy niin ikään minikokoisena ja pääset hyppäämään seikkailuun Sonicin kanssa tai taistelemaan pahiksia vastaan Street Fighter -peliä pelaten. Mukana on kaksi langallista Mega Drive USB-ohjainta, 40 sisäänrakennettua peliä.

 

 

Pelivinkit koko perheelle

 

Jotta pelaaminen onnistuu usean henkilön voimin samanaikaisesti, kannattaa kotiin ostaa muutama extraohjain. Valikoimastamme löytyy ohjaimia niin Xbox Onelle, PS4:lle kuin Switchillekin. Lisäksi kilpa-ajopelien ystäville löytyy myös ratteja ja polkimia. Kokosin alapuolelle koko perheelle sopivia konsolipelejä, joita on mukava pelata yhdessä perheen tai ystävien kanssa. 

PS4

 

Xbox One


Nintendo Switch

 

Super Mario.jpg

 

Mitä pelaamiseen liittyviä joululahjoja sinä toivot? Kommentoi alapuolelle joululahjatoiveesi 🙂

 

 

Lue myös:

0 vastausta