Logitech mukaan ENCE:n matkalle kohti menestystä

  • 11 April 2019
  • 0 kommenttia
  • 3 katselukertaa

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14


 


Logitech on ENCE:n uusi yhteistyökumppani ja tämän kunniaksi laitoimme upeita gaming-tarjouksia pöytään. Olemme saaneet myös täysin uusia Logitechin tuotteita verkkokauppamme valikoimaan, jotka ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia. Tarjoukset ovat voimassa 9.4. -14.4.


 


Tässä muutama hyvä tärppi verkkokaupasta:


 


Logitech G Pro Wireless



 


Logitech G Pro Wireless on Logitechin lippulaivatuote ja hiiri on suunniteltu ammattipelaamisen ehdoilla. Hiiri on tuttu näky ammattilaispelaajien pelipöydillä ja se onkin yksi suosituimmista hiiristä esimerkiksi Overwatch-ammattilaisten keskuudessa. Hiiressä on markkinoiden paras sensori, uskomaton akkukesto ja se sopii niin vasen- kuin oikeakätisille käyttäjille. Hiiri on painoltaan ainoastaan 80 grammaa ja sen DPI-arvoa voi säätää 100 - 16,000 DPI:n välillä. Hiiressä on myös Powerplay-tuki, eli halutessasi voit ostaa Powerplay-latausalustan, jonka avulla hiiri latautuu automaattisesti käytön aikana. Tämä hiiri ei jätä ketään kylmäksi. Teimme myös arvostelun tästä hiirestä, jonka suosittelen lukemaan.

Tilaa tämä ammattilaispelaajien suosima hiiri verkkokaupastamme


 



Logitech G Pro -pelinäppäimistö



G Pro -pelinäppäimistö on suunniteltu erityisesti Esports-ammattilaisille ja se on perinteistä näppistä hieman pienempi, sillä siinä ei ole numeronäppäimistöä ollenkaan. Tämä ominaisuus on hyödyllinen esimerkiksi LAN-tapahtumiin osallistuville, koska pöytätila saattaa olla hyvin rajallinen. Näppäimistön johto on myös irroitettavissa ja näppiksen sisäiseen muistiin voi tallentaa niin makrot, kuin valaistusasetuksetkin


 


Tilaa tämä näppäränkokoinen pelinäppis verkkokaupastamme


 


 


Logitech G935 Wireless -pelikuulokkeet


 




Logitechin uusimmissa langattomissa kuulokkeissa hyödynnetään Logitechin viimeisintä langatonta teknologiaa. Kuulokkeet muistuttavat ulkonäöltään Logitechin G933 Artemis Spectrum -kuulokkeita, mutta "pellin alta" löytyy kuitenkin muutoksia, kuten kuuloke-elementtien koon kasvu 50mm mittaan. Kuulokkeet tuntuvat mukavalta päässä ja niissä on myös erinomainen äänenlaatu, jotka ovat mielestäni kaksi tärkeintä ominaisuutta, mitä tulee huomioida kuulokkeiden valinnassa. Kuulokkeet sopivat niin konsoli- kuin PC-käyttäjille ja kuulokkeesta löytyy taittamalla mykistettävä mikrofoni ja ohjelmoitavat G-näppäimet.



Tilaa nämä kuulokkeet verkkokaupastamme


 


 


Logitech G513 Carbon RGB Mechanical Gaming Keyboard


 




G513 on mekaaninen pelinäppäimistö, joka on varusteltu RGB-valaistuksella. Näppiksessä on mekaaniset GX Blue -kytkimet, jotka antavat tuntopalautteen lisäksi myös selkeän naksahduksen, kun näppäintä painaa. Siniset kytkimet ovat erityisen hyvät esimerkiksi paljon kirjoittavalle, mutta ne soveltuvat myös hyvin pelikäyttöön. Näppäimistöön on mahdollista lisätä erilaisia valaistusefektejä ja jokaisen näppäimen valaistusta voi muokata erikseen. Lisämukavuutta tuo mukana toimitettava vaahtomuovinen rannetuki.


 


Löydät tämän laadukkaan Logitechin näppiksen verkkokaupastamme


 


 


Kurkkaa myös @jluuri:n unboxing video Logitech G903 -hiirestä


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa