Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
JoonasLam
Moderaattori
Moderaattori
 • 254 custom-general.kudos
 • 551 custom-general.replies
 • 30 custom-general.solutions

Osallistu arvontaan ja voita Logitech G935 -pelikuulokkeet ARVONTA ON PÄÄTTYNYT

Logitech G935 Telia.png

 

Logitech on tuttu laitevalmistaja pelilaitteissa. Arvostelimme Logitech G935 -pelikuulokkeet ja nyt sinulla on mahdollisuus voittaa testissä olleet Logitech G935 -pelikuulokkeet itsellesi osallistumalla arvontaan. Olet mukana arvonnassa vastaamalla näihin kysymyksiin tämän artikkelin kommenteissa:

 

Onko pelikuulokkeiden langattomuus sinulle tärkeä ominaisuus? 
Onko sinulla suosikki esports-joukkuetta?

 

Odotuksemme sinulle arpaonnen osuessa

 

Jos voitat arvonnassa, niin käytä ja testaa pelikuulokkeita pelatessasi. Näin saat siitä kokemuksia, joita haluamme sinun jakavan muillekin täällä Yhteisössä. Kirjoita kahden viikon käyttämisen jälkeen kokemuksistasi arvostelu vähintään yhden kuvan kera Yhteisön Pelaaminen -arvostelut osioon (vähintään 200 sanan mittainen juttu).

 

Voit nostaa kirjoituksessasi esiin esimerkiksi seuraavia näkökulmia: Miltä kuulokkeet tuntuvat päässä? Miten ne toimii pelatessa? Oliko käyttöönotto helppoa? Soveltuiko kuulokkeet hyvin pelaamillesi peleille ja kävisikö ne mielestäsi myös esimerkiksi muuhun käyttöön? Mitä erityisen hyvää kuulokkeissa on ja mitä kenties muuttaisit? Tyyli on vapaa!

 

Voit pitää kuulokkeet itselläsi maksutta testien jälkeen.

 

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

 

Skaba pähkinänkuoressa

 

 1. Voit osallistua arvontaan 17.11. kello 23:59 asti
 2. Tämän jälkeen suoritamme arvonnan ja ilmoitamme voittajille voitosta Yhteisön yksityisviestillä
 3. Osallistu arvontaan vastaamalla yllä esitettyihin kysymyksiin tämän keskusteluketjun kommenttiosissa. Jos voitat arvonnassa, testaa pelikuulokkeita kahden viikon ajan ja tee siitä arvostelu Yhteisön Pelaaminen-osioon. Käytä arvostelussa vähintään yhtä kuvaa.
 4. Huomioithan, että osallistumalla arvontaan sitoudut siihen, että pystyt testaamaan pelikuulokkeita sekä kirjoittamaan siitä arvostelun Yhteisöön: Varsinainen arvostelu tulee olla kirjoitettuna noin kahden viikon kuluttua laitteen vastaanottamisesta.
 5. Saat pitää pelikuulokkeet itselläsi testin jälkeen maksutta.
 6. Lue ennen osallistumistasi vielä arvonnan säännöt, klikkaa Lue lisää -kohtaa.

 

Arvonta on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan ja voit osallistua tähän sekä myös muihin arvontoihin tulevaisuudessa.

 

Lue lisää
Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Kommentoi ja voita itsellesi Logitech G Pro -pelikuulokkeet


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 4.11. - 17.11.2019 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintona arvotaan yhteensä yksi kappale Logitech G935 -pelikuulokkeita, yksi pelikuuloke/voittaja. Palkinnon arvo 189€/kpl.


Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua vastaamalla tämän artikkelin kommenttiosioon tässä artikkelissa esitettyyn kahteen kysymykseen. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 20.11.2019 ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana artikkelin Telia Yhteisöstä löytyvään Pelaaminen-alueen Arvostelut-osioon.

 • Arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 200 sanan mittainen artikkeli). Arvostelussa tulee olla vähintään yksi kuva arvosteltavasta tuotteesta.

Testaajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien, kuvien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä. Testaukseen saa halutessaan liittää kuva-ja videomateriaalia.

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja YouTube-kanavien nimet.

 

Jos kilpailun voittajat eivät tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta pelikuulokkeiden hinnan, joka määräytyy tuotteen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 4.11.2019 

Lykkyä arvontaan! Hymiö Onnellinen

Telia Yhteisön moderaattori | *insert quote here*

145 vastausta
Lypite
Uusi keskustelija
 • 4 custom-general.kudos
 • 20 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

todellakin tärkeää tuo langattomuus olisi,nyt vain langalliset jotka todellakin hankalat käytössä,lisäksi jonkinlainen kosketushäiriö kun ääni katkeaa ajoittain.

No tuo Ence  tietty Nainen Erittäin onnellinen

Juho9898
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Onko pelikuulokkeiden langattomuus sinulle tärkeä ominaisuus? - parilla kaverilla olen kokeillut langattomia kuulokkeita ja kyllä ne vain ovat mahtavat vapautensa puolesta kun ei tarvitse huolehtia takertuvansa johtoon jatkuvasti!
Onko sinulla suosikki esports-joukkuetta? - on tietenkin Suomen oma ENCE eSports! 💪

 

emerik
Uusi keskustelija
 • 0 custom-general.kudos
 • 13 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Onko pelikuulokkeiden langattomuus sinulle tärkeä ominaisuus?

 

Langattomuus ei ole koskaan aikaisemmin vaikuttanut omaan päätökseeni hankkiessani pelikuulokkeita. Aiemmin en ole luottanut langattomien kuulokkeiden viiveettömyyteen tai akunkestoon, mutta nykyään tekniikka niin kehittynyttä, että en näe näitä asioita enää ongelmina.


Onko sinulla suosikki esports-joukkuetta?

 

Tietysti ENCE

Anterte
Uusi keskustelija
 • 4 custom-general.kudos
 • 20 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Tottakai on,kyllä langattomuus on ihan plussa ! 
Ence  (Y) 

millwills83
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 6 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Langattomuus on ehdotonta, liian moni usb portti vioittunut kun olen kuulokkeet päässä lähtenyt äkkiä pöydän äärestä ajatuksissaan tai piuha on jäänyt tuolinjalkaan kiinni. Esportsia en seuraa.

AliSarmad
Uusi keskustelija
 • 5 custom-general.kudos
 • 11 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Langattomia pelikuulokkeita olisi kiva olla, jos ääni menee oikeasti heti ohjelmasta kuulokkeisiin, ilman mitään hidastusta.

 

Lempitiimini on Nova E-Sports. 

laplau
Kommentaattori
 • 1 custom-general.kudos
 • 35 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Kyllä tykkään, että kuulokkeet ois langattomat. Poikani kans yritän pelailla ja on kyl aika monet kuulokkeiden piuhat sotkettu ja rikottu. 

 

Encen pelejä on seurailtu. 

deepthinker
Uusi keskustelija
 • 2 custom-general.kudos
 • 7 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Onko pelikuulokkeiden langattomuus sinulle tärkeä ominaisuus? 

 

Nykyisten langallisten Logitechien johto on vähän tiellä ja välillä sitä repii pöydänkulmiin ja muualle tai mikki rahisee huonosti kiinni olevan johdon takia tms. Johdon rapinan myös kuulee ikävästi korvissa, joten langattomuus olisi kiva upgrade. Uskoisin, että langattomien kuulokkeiden lataaminen on sen vaivan arvoista.


Onko sinulla suosikki esports-joukkuetta?

 

ENCEn CSGO-joukkueen edesottamuksia tulee seurattua eniten, joskus jopa tunteella, mutta en oikeastaan kovasti fanita mitään joukkuetta.

piamariakatrina
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 2 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

1. Kuulokkeiden langattomuus on tärkeää, niiden käyttö on sujuvampaa kun langat ei pyöri ympärillä. 

2. Ei ole suosikki joukkuetta

jolppis
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 2 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

En ole ennen kokeillut langattomia pelikuulokkeita, mutta ominaisuus kuulostaa kieltämättä kätevältä, kunhan latenssiongelmia ei ole.

 

Esport-joukkueista suosikkini on Vitality.