Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66731
Kirjoituksia 180143

Osallistu arvontaan ja voita Logitech G935 -pelikuulokkeet ARVONTA ON PÄÄTTYNYTOsallistu arvontaan ja voita Logitech G935 -pelikuulokkeet ARVONTA ON PÄÄTTYNYT

JoonasLam
Moderaattori
Viestejä 517 kpl

Osallistu arvontaan ja voita Logitech G935 -pelikuulokkeet ARVONTA ON PÄÄTTYNYT

1/146

Logitech G935 Telia.png

 

Logitech on tuttu laitevalmistaja pelilaitteissa. Arvostelimme Logitech G935 -pelikuulokkeet ja nyt sinulla on mahdollisuus voittaa testissä olleet Logitech G935 -pelikuulokkeet itsellesi osallistumalla arvontaan. Olet mukana arvonnassa vastaamalla näihin kysymyksiin tämän artikkelin kommenteissa:

 

Onko pelikuulokkeiden langattomuus sinulle tärkeä ominaisuus? 
Onko sinulla suosikki esports-joukkuetta?

 

Odotuksemme sinulle arpaonnen osuessa

 

Jos voitat arvonnassa, niin käytä ja testaa pelikuulokkeita pelatessasi. Näin saat siitä kokemuksia, joita haluamme sinun jakavan muillekin täällä Yhteisössä. Kirjoita kahden viikon käyttämisen jälkeen kokemuksistasi arvostelu vähintään yhden kuvan kera Yhteisön Pelaaminen -arvostelut osioon (vähintään 200 sanan mittainen juttu).

 

Voit nostaa kirjoituksessasi esiin esimerkiksi seuraavia näkökulmia: Miltä kuulokkeet tuntuvat päässä? Miten ne toimii pelatessa? Oliko käyttöönotto helppoa? Soveltuiko kuulokkeet hyvin pelaamillesi peleille ja kävisikö ne mielestäsi myös esimerkiksi muuhun käyttöön? Mitä erityisen hyvää kuulokkeissa on ja mitä kenties muuttaisit? Tyyli on vapaa!

 

Voit pitää kuulokkeet itselläsi maksutta testien jälkeen.

 

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

 

Skaba pähkinänkuoressa

 

  1. Voit osallistua arvontaan 17.11. kello 23:59 asti
  2. Tämän jälkeen suoritamme arvonnan ja ilmoitamme voittajille voitosta Yhteisön yksityisviestillä
  3. Osallistu arvontaan vastaamalla yllä esitettyihin kysymyksiin tämän keskusteluketjun kommenttiosissa. Jos voitat arvonnassa, testaa pelikuulokkeita kahden viikon ajan ja tee siitä arvostelu Yhteisön Pelaaminen-osioon. Käytä arvostelussa vähintään yhtä kuvaa.
  4. Huomioithan, että osallistumalla arvontaan sitoudut siihen, että pystyt testaamaan pelikuulokkeita sekä kirjoittamaan siitä arvostelun Yhteisöön: Varsinainen arvostelu tulee olla kirjoitettuna noin kahden viikon kuluttua laitteen vastaanottamisesta.
  5. Saat pitää pelikuulokkeet itselläsi testin jälkeen maksutta.
  6. Lue ennen osallistumistasi vielä arvonnan säännöt, klikkaa Lue lisää -kohtaa.

 

Arvonta on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan ja voit osallistua tähän sekä myös muihin arvontoihin tulevaisuudessa.

 

Lue lisää
Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Kommentoi ja voita itsellesi Logitech G Pro -pelikuulokkeet


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 4.11. - 17.11.2019 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintona arvotaan yhteensä yksi kappale Logitech G935 -pelikuulokkeita, yksi pelikuuloke/voittaja. Palkinnon arvo 189€/kpl.


Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua vastaamalla tämän artikkelin kommenttiosioon tässä artikkelissa esitettyyn kahteen kysymykseen. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 20.11.2019 ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana artikkelin Telia Yhteisöstä löytyvään Pelaaminen-alueen Arvostelut-osioon.

  • Arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 200 sanan mittainen artikkeli). Arvostelussa tulee olla vähintään yksi kuva arvosteltavasta tuotteesta.

Testaajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien, kuvien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä. Testaukseen saa halutessaan liittää kuva-ja videomateriaalia.

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja YouTube-kanavien nimet.

 

Jos kilpailun voittajat eivät tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta pelikuulokkeiden hinnan, joka määräytyy tuotteen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 4.11.2019 

Lykkyä arvontaan! Hymiö Onnellinen

Vastaa
145 vastausta

Tindeloo
Uusi keskustelija
Viestejä 20 kpl

21/146

Onko pelikuulokkeiden langattomuus sinulle tärkeä ominaisuus? 

En osaa sanoa kun en ole vielä ikinä kokeillut langattomia mutta olisihan ne varmasti kätevät kun ei tarvitsisi johtojen kanssa pelailla. 


Onko sinulla suosikki esports-joukkuetta?

Ei ole, en ole vielä niin mukana esportissa. 

Vastaa
0 tykkäystä

Juusolah0
Uusi keskustelija
Viestejä 8 kpl

22/146

Onko pelikuulokkeiden langattomuus sinulle tärkeä ominaisuus? 

Itse en ole koskaan omistanut pelikuulokkeita, jotka olisivat langattomat. Uskon kuitenkin siihen, että ensimmäisen kokeilun jälkeen olisi inhottavaa palata takaisin langallisiin kuulokkeisiin. Johdot ovat nykyisin aina tiellä ja häiritsevät pelaamista. Joten langattomuus olisi tärkeä ominaisuus pelikuulokkeissa.

 

Onko sinulla suosikki esports-joukkuetta?

Tällä hetkellä minulla ei ole esports-joukkuetta, joka olisi valikoitunut suosikiksi. 

 

Vastaa
0 tykkäystä

olenepeli
Uusi keskustelija
Viestejä 11 kpl

23/146

Onko pelikuulokkeiden langattomuus sinulle tärkeä ominaisuus?

 

On.


Onko sinulla suosikki esports-joukkuetta?

 

Ei ole.

Vastaa
0 tykkäystä

Thyerstone
Uusi keskustelija
Viestejä 7 kpl

24/146

Onko pelikuulokkeiden langattomuus sinulle tärkeä ominaisuus?

Ei ainakaan vielä, koska ei ole kokemusta langattomista pelikuulokkeista

 

Onko sinulla suosikki esports-joukkuetta?

En juurikaan seuraa esportsia, joten ei ole vielä.

Vastaa
0 tykkäystä

tapani95
Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

25/146

Langattomuus on tärkeää koska tottunut puuhailemaan kaikkea samalla kun pelaa. Esimerkiksi näppärä käydä hakemassa loading screenin aikaan keittiöstä vettä ja muuta ilman että kuulokkeiden mukana konsolit ja näytöt leviävät lattialle. 😄

Lempi esports - joukkueeni on FaZe

Vastaa
0 tykkäystä

beaverskin
Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

26/146

En ole koskaan kokeillut langatonta, mutta langallinen ei ainakaan ole hyvä vaihtoehto. Jatkuvaan sotkeutuu siihen piuhaan 😄 

 

Tottakai löytyy suosikki eSpotrs joukkue. Huippupassi, jossa itsekin pelaan 😉

Vastaa
0 tykkäystä

TONTSA43
Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

27/146

Kuulokkeet olisivat kyllä SUURI + pelikokemuksiin, itselläni ei kuulokkeita ole (pelikuulokkeita). Toisivat varmasti hyvän pelikokemuksen, peittäen muut häiritsevät äänet, joita nyt sattuu kuulumaan tässä talossa (tietyistä syistä). Itselläni ehkä vähän "paha" tapa uppoutua pelin maailmaan normaalia syvemmälle, riippuu tietty pelistä jne. 🙂 

Vastaa
0 tykkäystä

haigru91
Uusi jäsen
Viestejä 3 kpl

28/146

Onko pelikuulokkeiden langattomuus sinulle tärkeä ominaisuus?  On langattomilla kuulokkeilla olisi helpmpi pelta varsinki ku käytän pyörätuolia niin ei johto sotkeutuisi tuoliin ja helppottais myös ratilla ja polkimilla pelaamista, niin johto ei olisi myöskään siinä tielläeikä jäis pyörätolin renkaiden alle.


Onko sinulla suosikki esports-joukkuetta? tykkään kannattaa Enceä ja Havua

Vastaa
0 tykkäystä

Muikku89
Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

29/146

Langattomuus kuulokkeissa on kyllä täysin pakollista kun niihin on tottunut. Ei enää sotkuisia kaapeleita ja lenteleviä kuulokkeita kun jäävät tuoliin tms kiinni..

 

E-sports joukkueista ENCE on oikeastaan ainut jota tulee seurattua, toistaiseksi.

Vastaa
0 tykkäystä

Pappa55
Uusi keskustelija
Viestejä 7 kpl

30/146

Langatomuus on ehdoton. Antaa vapautta liikkua pelatessa.

 

Suosikkijoukkuetta ei vielä ole.

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.