Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63988
Kirjoituksia 174269

Pelikuulokkeiden osto-opasHighlighted

Pelikuulokkeiden osto-opas

Moderaattori
Viestejä 466 kpl

Pelikuulokkeiden osto-opas

1/2

TESTOSAMI.jpg

 

Pelikuulokkeita löytyy monia erilaisia ja sopivien pelikuulokkeiden etsinnässä tulee ottaa huomioon muutamia tärkeitä asioita. Käyttömukavuus on erityisen tärkeää, jos pelisessiot venyvät useamman tunnin mittaiseksi maratoniksi. Jos kuulokkeet painavat korvaa, voi pidemmät pelisessiot muuttua nautinnosta tuskaiseksi. Säädettävästä pannasta on apua, koska se helpottaa sinua löytämään parhaan mahdollisen istuvuuden. Korvakuppeja on yleensä kankaisia tai keinonahkaisia. Kankaisen kupin etuna on se, ettei korva pääse hikoamaan, mutta ne saattavat vuotaa ääntä ulkopuolelle. Keinonahkaiset kupit puolestaan eristävät ääntä paremmin, mutta korvat saattavat hiota enemmän.

Hyvä äänenlaatu ja yksityiskohtainen äänimaailma herättävät pelin eloon aivan eri lailla, kuin esimerkiksi perus nappikuulokkeilla. Äänenlaadun ja kuulokkeiden mukavuuden lisäksi tulee miettiä sitä, kuinka paljon olet valmis laittamaan rahaa kuulokkeisiin. Edullisemmat kuulokkeet sopivat loistavasti aloittelijalle tai satunnaiselle pelaajalle, mutta paljon pelaaville suosittelen ehdottomasti hieman parempia kuulokkeita. Miksi? Koska hyvillä kuulokkeilla kuulet vastustajan liikkeet helpommin ja voit antaa joukkuekavereillesi tärkeää tietoa vastustajien sijainnista tai käyttää sitä itse vastustajan eliminoimisissa. Hyvät pelikuulokkeet toimivat myös esimerkiksi elokuvien katseluun tai musiikkin kuunteluun.

 

Mikrofonin tulee myös olla riittävän laadukas, jotta kommunikaatio on sujuvaa ja kanssapelaajien on helppo kuulla äänesi. Joissakin kuulokkeissa on irroitettava mikrofoni, joka mahdollistaa kuulokkeiden käytön myös esimerkiksi liikkeellä. Törröttävä mikrofoni ei ole kovin käytännöllinen esimerkiksi lenkkeillessä.

Valikoimastamme löytyy kuulokkeita niin aloittelijoille, kuin true gamereille. Useissa tapauksissa kuulokkeet käyvät niin konsoleille kuin tietokoneillekin, mutta poikkeuksiakin löytyy. Listasin alapuolelle vaihtoehtoja helpottaakseni sinua valitsemaan käyttötarpeisiisi sopivat kuulokkeet.

 

Logitech G Pro X

 

G PRO X.png

 

Logitech G Pro X on laitevalmistajan mukaan Esports-ammattilaisten kanssa yhteistyössä suunniteltu headset. Näissä langallisissa kuulokkeissa on teräs- ja alumiinirakenne sekä muodon muistava vaahtomuovipehmuste. Mukana toimitetaan ulkoinen USB-äänikortti, joka tarjoaa kristallinkirkkaan peli- ja puheäänen. Logitech lupaa, että 50 mm:n PRO-G-elementtien ainutlaatuinen hybridiverkkorakenne saa aikaan uskomattoman kirkkaan ja tarkan äänen, jolloin kuulet askeleet ja ympäristön äänet selkeästi. Logitech G Pro X -pelikuulokkeita käyttää esimerkiksi osa ammattilaisjoukkue ENCEn pelaajista. Jos pelaat kilpailullisesti tai tähtäät ammattilaispelaajaksi, on nämä kuulokkeet oiva valinta sinulle.

 

+ Miellyttävät pehmusteet
+ Blue VO1CE -mikrofonitekniikka

+ Kestävä rakenne

+ Irroitettava mikrofoni

+ Kahdet eri korvapehmusteet

 

- Voi aluksi tuntua hieman tiukalta, ainakin isompaan päähän

- Ei taitu kokoon

 

Tilaa Logitech G Pro X verkkokaupastamme

 

 

 

ASUS ROG Delta

 

ROG_DELTA.png

 

ASUS ROG Delta on upealla äänenlaadulla varustettu pelikuuloke, jossa on kustomoitava RGB-valaistus. Korvatyynyt ovat pehmeää keinonahkaa ja muotoilunsa ansiosta istuvat mukavasti päähän. USB-C -liittännän ja mukana tulevan USB-A adapterin ansiosta nämä kuulokkeet sopivat usealle eri laitteelle.

Plussat ja miinukset:

 

+ Neljä DA-muunninta takaa upean äänimaailman.
+ Irroitettava mikrofoni

+ USB-C -liitäntä ja adapteri

+ Kustomoitava RGB-valaistus

+ Mukana kahdet eri korvatyynyt
+ Laadukas, mutta kevyt rakenne

 

- D-muotoiset korvatyynyt ei välttämättä sovi kaikille

- USB-C -kaapelia ei saa kuulokkeista pois

- Ei 3.5mm liitäntää

Kuulokkeista on saatavilla myös edullisempi ROG Delta Core -malli, joka toimii 3,5mm liitännällä. Edullisemmassa mallissa ei ole omaa kuulokevahvistinta.

Tilaa ASUS ROG Delta -kuulokkeet verkkokaupastamme

 


Logitech G533

 

LOGITECH G533 WIRELESS.PNG


Logitech G533 on lyhyellä vasteajalla varustettu langaton pelikuuloke, joka on yhteensopiva PC:n ja PS4-konsolin kanssa. Nämä istuvat päähän erittäin hyvin ja kuulokkeiden äänenlaatu on yllättävän hyvä. Kuulokkeet kestävät yhdellä latauksella noin 17 tuntia ja latausaika on kolmesta neljään tuntia. Kuuloketyynyt ovat pehmeää kangasta, joten korvat eivät pääse pahasti hikoamaan. Logitechin sovelluksen avulla voit muokata ääniasetuksia sinulle mieluisaksi.

 

Plussat ja miinukset:

 

+ Hyvä äänenlaatu

+ Lyhyt vasteaika (25 ms) langattomiksi kuulokkeiksi

+ Logitech-sovelluksen ominaisuudet

+ Laadukas rakenne
+ Mikrofonin taustamelunsuodatus on hyvä

 

- Kankaisten korvatyynyjen vuoksi ääni vuotaa läpi

- Ei irroitettavaa mikkiä

- Massiivisen kokoinen

Tilaa Logitech G533 -kuulokkeet verkkokaupastamme

 

 

Logitech G433

LOGITECHG433.PNG

Logitech G433 -pelikuulokkeet ovat saatavilla kolmella eri värityksellä. Nämä kuulokkeet toimivat niin PC:llä, konsoleilla kuin mobiililaitteillakin ja kuulokkeista löytyy myös irroitettava mikrofoni. Korvatyynyjen materiaalin ansiosta kuulokkeita voi pitää päässä pidempäänkin ja kuulokkeiden äänenlaatu on erittäin hyvä.

 

Plussat ja miinukset:

+ Hyvä äänenlaatu

+ Mukavat päässä

+ Loistava irroitettava mikrofoni

+ Useampi värivaihtoehto
+ Toimii usella eri alustalla

- Ääni vuotaa läpi, joten saattaa häiritä ympärillä olevia ihmisiä
- Ei taitu kasaan, joten hankala kantaa mukana

- Ei toimi langattomasti

 

Tilaa Logitech G433 -pelikuulokkeet verkkokaupastamme

 

Muuta luettavaa:

 

 

Kaipaatko apua kuulokkeiden valinnassa? Kysy rohkeasti, niin autamme sinua valitsemaan parhaat kuulokkeet juuri sinun käyttöösi.

1 vastaus
Highlighted

Velho
Velho
Viestejä 2 376 kpl

2/2

Hyvää vertailua,

 

Nostan vielä itse taannoin tekemäni arvion AKG K240 Studio -kuulokkeista. Näissä ei tosin mikrofonia ole, mutta puhtaasti kuulokekäytössä aivan ylivertaiset. Eli ihan pelaamisessa ja musiikin kuuntelussa omaan makuun loistavat.

 

https://yhteiso.telia.fi/t5/Esittelyt-ja-kayttokokemukset/AKG-K240-Studio-stereokuulokkeet/td-p/1353...

 

 

Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.