Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66541
Kirjoituksia 179860

PlayStation 5 - Huhutut ja vahvistetut pelitPlayStation 5 - Huhutut ja vahvistetut pelit

MinnaLN
Moderaattori
Viestejä 363 kpl

PlayStation 5 - Huhutut ja vahvistetut pelit

1/4

 

ps 5 ohjain.jpg

 

 

Mitä pelejä on odotettavissa PlayStation 5:lle? Seuraavan sukupolven konsoli julkaistaan näillä näkymin loppusyksystä 2020 ja peliluettelo alkaakin näyttää jo melko hyvältä. Täysin virallisia uusia julkaisuja ei juurikaan vielä ole tiedossa, mutta horisontissa kuitenkin siintää lukuisia "vanhoja" julkaisuja, joista tullaan näkemään PlayStation 5-versio. Uuden konsolin tekniikka mahdollistaa tarkemmat yksityiskohdat, saumattoman ja nopean latauksen ja puhumattakaan uuden DualSense-ohjaimen ominaisuuksista. Alas on listattuna muutama peli, joita ei meinaa malttaa odottaa!

 

GODFALL

 

Ensimmäinen virallisesti vahvistettu PS5-peli on Godfall. Peli on lajiltaan kolmannen persoonan lähitaistelu- ja toimintaroolipeli, jossa tavara- ja varustesettien kerääminen on merkityksellisessä roolissa. Keräämäsi ase- ja varustesetit vaikuttavat hahmosi uusiin kykyihin ja kehittymiseen. Valmistaja kertoo pelin genreksi "looter-slasher". Tulet pelaamaan yhdellä viimeisimmistä muinaisista ritareista maailmanlopun porteilla. Godfall on co-op peli, joka on pelattavissa yhteistyössä kolmistaan, kahdestaan tai soolona. Julkaisu ajankohdaksi on kerrottu loppuvuosi 2020.  

 

 

WRC 9

 

World Rally Championship 9 lupailee ennennäkemätöntä realismia ralli-faneille. Kehittäjät kertovat keskittyneensä todentuntuiseen tuntumaan. Autenttista tuntua tuo esimerkiksi jousituksen, painonsiirron ja jarrutuksen huomiointi pelissä. Pelin viralliset verkkosivut kertoo WRC 9:n tarjoavan rallit 2020-kauden alunperin suunnitellusta 13 kierroksesta jopa yli 400 kilometrin radoilla. Valittavissasi on myös klassikkoratoja, kuten Col de Turini, Ruuhimäki ja El Condor. WRC 9 julkaistaan myös PS4:lle syyskuussa 2020, joten luultavammin tämä peli on ensimmäisten joukossa ostettavissa uudelle konsolillesi.

 

 

Tom clancy's Rainbow Six : Siege

 

Ubisoft on ilmoittanut, että Rainbow Six : Siege tullaan julkaisemaan seuraavan sukupolven konsoleille. Ensimmäsen persoonan ammuntapelin pääpaino on 5v5-moninpelissä. Karttoja löytyy tällä hetkellä 20 ja ne on jaettu kolmeen eri pelimuotoon. Valittavanasi on 54 eri hahmoa, joilla jokaisella on oma erikoiskykynsä. Rainbow Six : Siege tulee tukemaan sukupolvien välistä peliä riippumatta pelaatko PS5:lla vai PS4:lla. Valmistaja kertoo myös haaveilevansa, että jatkossa olisi mahdollista pelata moninpeliä yhdessä myös alustasta riippumatta. Tämä ei tietenkään ole ainoastaan Ubisoftin päätettävissä. Julkaisu ajankohdaksi tähdätään samaa päivää, kuin seuraavien sukupolvien konsoleilla.

 

 

Watchdogs - Legion

 

Odotettu kolmannen persoonan toiminta-seikkailu peli sijoituu fiktiiviseen Lontooseen, jossa anarkisti hakkerit muodostavat ryhmiä hajottaakseen korruptoituneen valtiovallan. Hallitus vakoilee ja säännöstelee kansalaisten elämää ja hakkereiden tavoitteena on palauttaa kansalaisten yksityisyys ja vapaus Yhdistyneeseen Kuningaskuntaan. Toisin kuin sarjan aikasemmissa peleisssä, joissa keskityttiin yhteen päähahmoon, Legion tarjoaa sinulle mahdollisuuden käyttää useita hahmoja. Watchdogs - Legion julkaistaan näillä näkymin keväällä 2021.

 

 

Outriders

 

Kolmannen persoonan ammuntapeli sijoittuu synkkään scifi-maailmaan, jossa planeetta maa on kuolemassa ja ihmiset ovat aloittaneet asuttamaan uutta planeettaa Enochia. Planeetalla odottaakin entistä pahempi painajainen ja alkaa taistelu ihmiskunnan olemassa olosta. Yhtenä matkaajista pääset alkuun valitsemaan hahmollesi luokan, jota edustat. Valittavissasi on neljä eri luokkaa, joista jokainen pitää sisällään omat erikoiskykynsä. Peli tukee "drop-in-drop-out" -moninpeliä. Voit pelata yhdessä kahden muun pelaajan kanssa tai halutessasi pelin voi pelata myös soolona. Outriders on kerrottu julkaistavan loppuvuodesta 2020.

 

 

Gods and Monsters

 

Avoimen maailman tarinavetoinen toimintaseikkailupeli on matka kreikkalaisen mytologian maailmaan. Olympuksen Jumalia uhkaa tuho ja sinun tehtävänäsi on pelastaa heidät. Matkan varrella tulet kohtamaan vihollisia, tehtäviä ja petollisia luolastoja. Leikkisä ja raikkaan värikäs maailma muistuttaa hieman jopa Nintendon klassikoita. Ubisoft on kertonut, että Gods and Monsters tullaan julkaisemaan vuoden 2020 aikana.

 

 

Ehkä huomasitkin, että yllä listattuja pelejä tullaan julkaisemaan myös PS4:lle. Useasta PS4 tehdystä pelistä uumoillaankin tosiaan uutta julkaisua PS5:lle. Tällaisia pelejä ovat esimerkiksi tulon päällä oleva Cyberpunk 2077, kultti klassikko Final Fantasy VII - remake, kaikkien aikojen palkituimman pelin jatko-osa Last of Us 2 ja päräyttävä Doom Eternal.

 

Spekulaatiot käyvät kuumana myös mahdollisista muista uutuuksista. Miltä kuulostaisi jatko-osa Ratchet & Clankista, jossa "co-op"-pelaaminen oltaisiin tuotu takaisin? Tai viides julkaisu God of Warista, jossa jatkettaisiin myllyä iskä Kratoksen kanssa? Myös Harry Potter-fanit ovat herätelleet toiveita uudesta seikkailusta taikamaailmaan. Nämä ovat tosin ainoastaan viidakkorummun pärinää. Mitä sinä haluaisit päästä pelaamaan PlayStation 5:lla? Kommentoi alle!

 

Lue myös:

Vastaa
3 vastausta

Pussileuka
Uusi jäsen
Viestejä 3 kpl

2/4

NHL 21  mitäs muuten on arvioitu hinta PS 5

Vastaa
0 tykkäystä

SalliJf
Ex-telialainen
Viestejä 83 kpl

3/4

Moikka! @Pussileuka! Vielä ei ole vahvistettu, onko NHL21 tulossa PS5, mutta voisi melkein varmasti kyllä veikata, että se siihen on tulossa. Hinta pyörinee siinä 50-60€ paikkeilla 🙂 

Vastaa
0 tykkäystä

JoonasLam
Moderaattori
Viestejä 517 kpl

4/4

Vahvistettuja pelejä alkaakin olla jo jonkin verran kasassa PS5:lle 🙂 Näitä olemme kasanneet tämän jutun lisäksi tähän sekä tähän artikkeliin. Eilen kuitenkin saimme muutamia mielenkiintoisia lisäyksiä vahvistettujen pelien listaan, joten laitetaanpa tähän vielä niistä ainakin trailerit.

 

Final Fantasy XVI

 

Hogwards Legacy

 

Call of Duty: Black Ops Cold War

 

Devil May Cry Special Edition

 

Fortnite

 

Five Nights at Freddy's: Security Breach

 

God of War Ragnarok

Vastaa
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.