Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
JoonasLam
Moderaattori
Moderaattori
  • 260 custom-general.kudos
  • 571 custom-general.replies
  • 33 custom-general.solutions

PlayStation 5 - Vahvistetut pelit osa 2

PlayStation  5.jpg

 

PlayStation 5 esiteltiin suurelle yleisölle tovi sitten ja samalla pelintekijät pääsivät esittelemään uusia tulevia pelejään PS5:lle. Trailereissa on nähty hienoja yksityiskohtia ja muutoinkin näyttäviä kohtauksia. Pelintekijöille on tarjoutunut uusia mahdollisuuksia sekä teknologiaa pelikokemusten luomiseen. Osa peleistä saapuu markkinoille jo vuoden 2020 loppuun mennessä. Mitä uusia pelejä voimme odottaa PS5:n saapuessa ja pian sen jälkeen? Olemme saaneet jo nipun uusia julkaisuja, joten kootaan tähän uutuuspelejä, joiden saapumista pääsemme odottamaan PlayStation 5:lle. Kokosimme aiemmin vahvistettuja ja huhuttuja pelejä PS5:lle, josta löydät lisää PS5-peleistä.

 

Grand Theft Auto V PS5

 

GTA -pelisarja on ollut mukana PlayStationin alkuajoista lähtien ja niin se on jatkossakin. Pelintekijä Rockstar Gamesin kanssa tehdyn yhteistyön myötä PS5 -pelikonsolin omistajat tulevat saamaan GTA Onlinen maksutta kolmeksi kuukaudeksi, kun se tuodaan markkinoille 2021. PS4:lla GTA V -pelaajat saavat myös pelin sisäistä valuuttaa kuukausittain siihen asti kunnes  GTA V PS5 tulee saataville 2021 jälkimmäisellä puoliskolla. GTA V on ollut jo pelattavissa PS4:lla, mutta pelintekijän mukaan se saapuu PS5:lle laajennettuna ja paranneltuna versiona.

 

 

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales

 

Insomniac Gamesilta nähdään jo vuoden 2020 lopulla Marvel’s Spider-Man: Miles Morales-peli, joka on jatkoa aiemmalle Spider-Man (2018) -pelille. Tässä uudessa toimintaseikkailupelissä päästään Miles Moralesin matkaan tämän noustessa uudeksi sankariksi ja omaksi Spider-Manikseen.

 

 

Gran Turismo 7

 

Gran Turismo-pelisarja saa uuden tulokkaan PlayStation 5:lle Polyphony Digitalin tekijöiltä. Gran Turismo 7 tuodaan parhaine ominaisuuksineen tarjolle 22 vuoden kokemuksella. Intohimosi autoihin saadaan varmasti taas syttymään uuden Gran Turismo 7:n myötä!

 

 

Ratchet & Clank: Rift Apart

 

Insomniac Games tuo tarjolle uuden pelin jo monelle tutuksi tulleeseen Ratchet & Clank -pelisarjaan. Ratchet & Clank: Rift Apart on kolmannen persoonan tasohyppelypeli, jossa päähahmona toimii Ratchet apureineen. Pelaajana pääset Ratchetin matkaan erilaisiin ympäristöihin kukistamaan viholliset erilaisten aseiden ja välineiden avulla.

 

 

Project Athia

 

SQUARE ENIXin uudelta studiolta, Luminous Productionsilta, tulee uusi peli PS5:lle, joka kantaa nimeä Project Athia. Peli tulee olemaan tarinan johtama ja toimintaa täynnä, mutta muuta kauheasti muuta emme vielä tiedä pelistä. Traileri näytti kuitenkin kiehtovalta!

 

 

Stray

 

Annapurna Interactivelta saapuu PS5:lle uusi mielenkiintoinen peli, jossa pelaaja pääsee kokemaan, miltä tuntuu pelata kissana. Kadonnnut, yksinään ja perheestään erotettuna olevan kulkukissan täytyy selvittää muinainen mysteeri ja paeta kauan unohdetusta cyber-kaupungista löytääkseen tiensä kotiin.

 

 

Returnal

 

Suomalaiselta Housemarque -pelistudiolta saapuu uusi PS5-peli nimeltään Returnal. Kyseessä on kolmannen persoonan ammuntapeli, jossa pelaajan taisteltava selviytyäkseen vihamielisestä paleetasta, joka vaikuttaa muuttuvan jokaisen kuoleman jälkeen.

 

 

Sackboy: A Big Adventure

 

Ikoninen PlayStation-sankari Sackboy palaa uuteen 3D-seikkailuun. Pelaajat voivat mennä tällä eeppisellä tasohyppelymatkalla yksin tyylillä tai ryhtyä ystävien kanssa yhteistyöhön kaoottiseen moninpeliin. Sumo Digitalin tekijöiltä Sackboy A Big Adventure on tulossa PlayStation 5:lle.

 

 

Destruction AllStars

 

Lucid Games tuo meille uuden toimintaa täynnä olevan ajoneuvopelin. Hallitse intensiivisen ajoneuvopohjaisen taistelun ajoitus, taktiikat ja taidot aiheuttaen suuria määriä vahinkoja ja tuhoja elinvoimaisilla areenoilla ympäri maailmaa.

 

 

Kena: Bridge of Spirits

 

Ember Lab pelistudiolta paljastui uusi PS5-peli, joka on nimeltään Kena: Bridge of Spirits. Kyseessä on tarinavetoinen seikkailu upealla visuaalisella estetiikalla, jossa yhdistyvät etsintä ja nopeatempoinen taistelu. Kena: Bridge of Spice sekoittaa saumattomasti toiminnan ja kertomuksen unohtumattomaan kokemukseen.

 

 

Goodbye Volcano High

 

Goodbye Volcano High on pelintekijä KO_OPilta elokuvamainen narratiivinen seikkailu aikakauden lopusta ja rakkaustarinan alusta. Kyseinen peli on tulossa 2021 puolella PS5:lle ja myös PS4:lle.

 

 

Oddworld Soulstorm

 

Todistaja Aben kauhistuttava konflikti hurjan uuden koneistuksen kanssa tässä tuoreessa kertomusseikkailussa. Pelissä on tuore narratiivi alkuperäisen tarinan innoittamana sekä suuri visuaalinen ja elokuvamainen harppaus.

 

 

GhostWire: Tokyo

 

Pelintekijä Bethesda tarjoili paljastuksia PS5:lle tulevasta uutukaispelistä GhostWire: Tokyo. Tokiossa jylläävät tappavat yliluonnolliset voimat, kun 99% kaupungin väestöstä katosi. Pelaaja pääsee käyttämään tehokasta kykyjen arsenaalia ja taistelemaan paranormaalia uhkaa vastaan sekä purkamaan joukkokatoamisen takana olevaa mysteeriä.

 

 

 

Oliko edellä mainitussa joukossa jokin peli, joka herätti sinussa erityisesti kiinnostusta?

 

Lue lisää:

Telia Yhteisön moderaattori | *insert quote here*

0 vastausta