Te kysyitte ja ENCE:n pelaajat vastasivat - Ask ENCE Anything osa 1/2


Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14


Kysyimme Telian somekanavissa, mitä jengi haluaisi itse kysyä ENCE:n CS:GO-pelaajilta. Parhaat kysymykset ja niihin vastaukset videoitiin yhdessä ENCE:n kanssa. Videolla nähdään itse pelaamiseen liittyviä kysymyksiä, mutta mukana on tietenkin myös paljon huumoria.




Toinen pätkä julkaistaan myöhemmin, joten pysykää kuulolla :smileyhappy:


 


Lue myös:
Te kysyitte ja ENCE:n valmentaja Slaava "twista" Räsänen vastasi


Ask ENCE Anything osa 2/2


6 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

@SaJoonas , video tuossa yllä ei ole käytettävissä. :smileysad:

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Kiitos ilmoituksesta, linkki oli ilmeisesti hajonnut. Nyt pitäisi toimia :smileyhappy:

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Eipä toimi vieläkään ?



 



 

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Jaahas, ei se videon lisääminen sitten mennyt kuin strömsöössä :smileylol: Nyt on testattu useemmalla eri laitteella ja pitäis näkyä

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

No niin nyt toimii. :smileyhappy: Se on pakko kysyä, että oliko tämä 1. osa pelkästään Twiiteistä tarkoitus koostaa, kun ei muista väylistä tulleita kyssäreitä ollut yhtään tuossa mukana? Onhan noita someväyliä muitakin kuin twitter. :smileywink:

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Myös Yhteisöön tulleet kysymykset on välitetty eteenpäin ja tätä kyselyä on nostettu esiin myös Facebookissa. Kaikista tulleista kysymyksistä on erikseen valittu osa videoitavaksi. Koska kysymysten määrä oli niin suuri, ei kaikkia kysymyksiä saatu videolle. Suurin osa AMA-kysymyksistä on tullut nimenomaan Twitterin kautta, jonne kysymyksiä tuli vajaa 200 kappaletta.

Lanseerasimme täällä Yhteisössä erikseen toisen AMA-kyselyn, jossa ENCE:n valmentaja Slaava "twista" Räsäselle on mahdollisuus esittää kysymyksiä. Tämä jälkimmäinen kysely on tehty pelkästään Yhteisöläisiä varten :smileyhappy:

Vastaa