Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
JoonasLam
Moderaattori
Moderaattori
  • 270 custom-general.kudos
  • 635 custom-general.replies
  • 34 custom-general.solutions

Telia Esports Seriesin toinen kausi – Puolivälin katsaus

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

©Jukka Jääskeläinen / Telia Esport Series©Jukka Jääskeläinen / Telia Esport Series

Lokakuun alkupuolella laitettiin käyntiin Telia Esports Seriesin toinen kausi CS:GO -pelissä. Pääsarjan ohella samaan aikaan käynnistyi saman pelin ykkösdivari. Pääsarjan kaikki ottelut ovat katsottavissa Ruutu-palvelusta sekä Twitchistä, jonka lisäksi tv-ottelut tulevat perjantai-iltaisin JIM tv-kanavalta. Otetaan nyt kuitenkin pieni katsaus pääsarjan tilanteeseen, kun kausi on puolivälissä.

 

Vakuuttavaa ja puhdasta jälkeä sarjassa tehnyt SJ Gaming porskuttaa sarjan kärjessä neljällä voitolla ja 12 pisteellä. Neljä matsia takana ja puhtaat voitot kaikista, joten viime kauden sarjakakkosella on tällä hetkellä kova putki päällä. SJ Gaming kohtaa seraavaksi loppukuusta nihkeästi aloittaneet MenaceGG:n sekä Helsinki REDSin, joten katsotaan jatkuuko voittojen napsiminen SJ Gamingin osalta siitä.

 

KOVA Esports on ennättänyt pelaamaan jo viisi ottelua, joista tuloksena on yksi tappio sekä neljä voittoa, joista kaksi on venynyt jatkoajalle ja täten KOVA löytyy sarjan sijalta kaksi kymmenellä pisteellä. KOVAlla on vastassaan seuravaavaksi sarjan jumbopaikkaa pitävä Ajuri sekä sarjakärki SJ Gaming. Mielenkiintoista nähdä, että saako KOVA vedettyä pidemmän korren SJ Gamingiä vastaan kärkitaistossa.

 

HAVU Gaming kuuluu myös sarjan ennakkosuosikkeihin. HAVUlla on takanaan neljä kamppailua, joista ensimmäinen oli tasainen vääntö SJ Gamingiä vastaan, josta jäi käteen kirvelevä tappio. Tämän jälkeen HAVU on tehnyt selvää jälkeä kolmessa seuraavassa pelissään ja se kulkee nyt voittojen tiellä yhdeksässä pisteessa sarjan kolmannella paikalla.

 

Viiteen otteluun kolme voittoa puristaneella Hukka eSportsilla on ollut uutena tulokkaana verrattain hyvä lähtö sarjassa. Hukka löytyy sarjasta neljänneltä sijalta ja tuloksia katsellessa kaksi tiukkaa tappiota KOVAlle sekä SJ Gamingille ei ole häpeäksi. Kolme muuta voittoa on pitänyt Hukkaa sarjataulukon paremmalla puolella. Löytyykö Hukasta vielä yllättäjäainesta pelien edetessä?

 

©Jukka Jääskeläinen / Telia Esport Series©Jukka Jääskeläinen / Telia Esport Series

MenaceGG:llä on takanaan ainoastaan kaksi ottelua tähän saakka, joten heillä on vielä kaikki avoinna lopputuleman suhteen. Kaksi ensimmäistä ottelua on sujunut identtisesti tiukalla tappiolla jatkoajalla, joten pienellä viilauksella joukkue voisi olla vielä huomattavasti paremmassakin asemassa sarjataulukossa. Menace täten sarjassa viidentenä.

 

Veto Esports on saalistanut itselleen toistaiseksi yhden jatkoaikavoiton Menacesta. Loput kolme ottelua ovat olleet tappioita, jonka myötä Veto löytää kahdella pisteellä itsensä sijalta kuusi. Veto kohtaa seuraavaksi HAVUn, joten helppoa peliä ei ole heti tiedossa. Nähtäväksi jää minne asti Vedon rahkeet riittävät tällä kaudella.

 

Toiseksi viimeistä sarjapaikkaa pitää tällä hetkellä Helsinki REDS. Telia Esports Seriesin ensimmäisellä kaudella joukkue nähtiin pudotuspeleissä, mutta tällä kaudella alku on ainakin ollut tahmea. Jatkoaikatappio KOVAa vastaan on tuottanut HREDSille ainoan sarjapisteen tähän saakka. Seuraavaksi vastassa on Menace, josta HREDS lähtee takuulla kairaamaan itseään voittojen tielle.

 

Sarjajumbon paikka kuuluu aina jollekin ja nyt sitä pitää Ajuri. Tekemistä riittää, jotta suunta saadaan ylöspäin, mutta kaikki on vielä mahdollista. Takanaan Ajurilla on melko selvä tappio HAVUa vastaan ja seuraavaksi vastaan astelee KOVA, joten haasteet eivät ole Ajurilla ohitse.

 

Mitkä joukkueet astelevat pudotuspeleihin ja ketkä jäävät nuolemaan näppejään? Kuka astelee Telia Esports Seriesin toisen kauden voittoon ja kuittaa 14 000€ palkintopotin itselleen? Osallistu keskusteluun kommenttiosiossa!

 

Sarjataulukko ennen 24.10. otteluitaSarjataulukko ennen 24.10. otteluita

Telia Yhteisön moderaattori | *insert quote here*

0 vastausta