Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
JoonasLam
Moderaattori
Moderaattori
  • 260 custom-general.kudos
  • 571 custom-general.replies
  • 32 custom-general.solutions

Useita lisätarvikkeita PlayStation 5:lle

PS5 lisälaitteet.png

 

PlayStation 5 tulee saataville 19.11.2020 alkaen ja ottaaksesi konsolista kaiken irti, tulee tarjolle myös useita lisälaitteita. Otetaan tarkempi vilkaisu tuleviin lisätarvikkeisiin, joilla maksimoit oman pelikokemuksen PlayStation 5:llä.

 

Langaton DualSense-ohjain

 

DUALSENSE PS5.jpg

 

Tutustu syventävään pelikokemukseen innovatiivisella uudella PS5 DualSense-ohjaimella, joka sisältää haptisen palautteen ja dynaamiset liipaisutehosteet. Tämän myötä pelaajan pitäisi esimerkiksi tuntea jousen venytys ennen nuolen vapauttamista L2/R2-painikkeilla. Haptinen palaute vaikuttaa taas mm. ajotuntumaan tärinätehosteiden ansiosta. Langaton DualSense-ohjain sisältää myös sisäänrakennetun mikrofonin ja create-painikkeen (entinen share-painike), jotka kaikki on integroitu ikoniseen, mukavaan muotoiluun. Led-valot löytyvät touchpadin sivuilta ja latausporttina toimii USB-C-portti. Ohjaimen etulaidassa on edelleen kuulokeliitäntä.

 

DualSense latausalusta

 

CHARGING STATION PS5.jpg

 

DualSense-latausasemaan voi kytkeä kaksi lagnatonta DualSense-ohjainta, joita voi ladata samanaikaisesti. Tämän ansiosta ohjaimia ei tarvitse kytkeä johdoilla PS5-konsoliin lataukseen ja ohjaimet pysyvät siinä tallessa.

 

Langattomat Pulse 3D-kuulokkeet

 

PULSE3D_WIRELESSHEADSET PS5.jpg

 

Virittäydy mukavaan pelitunnelmaan langattomilla Pulse 3D-kuulokkeilla, joissa on PS5-konsolia varten hienosäädetty 3D-ääni. Kuulokkeet voi ladata USB Type-C-portin kautta ja niissä on kaksi hälyä poistavaa mikrofonia sekä valmistajan mukaan erittäin selkeä puheentunnistus.

 

Mediasäädin

 

MEDIAREMOTE_PS5.jpg

 

Nyt PlayStation 5:lle on saatavilla myös oma mediakaukosäädin. Sillä ohjaat kätevästi elokuvia, suoratoistopalveluita ja muuta PS5-konsolissasi. Kaukosäätimessä on myös sisäänrakennettu mikrofoni, jonka avulla voit antaa äänikomentoja. Ohjaimessa näkyy alhaalla neljä merkitsemätöntä painiketta, joiden on arvioitu olevan ohjelmoitavissa itse tietyiksi toiminnoiksi, mutta toistaiseksi näiden käyttötarkoitus on vielä epäselvä.

 

HD-kamera

 

HDCAMERA_PS5.jpg

 

Lisää kuvasi pelivideoihin ja -lähetyksiin full HD -näyttötallennuksen avulla. PS5 HD-kamerasta löytyykin kaksi 1080p-linssiä, jotka tarjoavat valmistajan mukaan sulavan ja terävän kuvan esimerkiksi streamataksesi pelaamistasi muille.

 

Aiotko hankkia omaan konsoliisi lisätarvikkeita?

Lue lisää:

Telia Yhteisön moderaattori | *insert quote here*

0 vastausta