Voita Logitech G413 -pelinäppäimistö - ARVONTA ON PÄÄTTYNYT

  • 2 September 2019
  • 85 kommenttia
  • 26 katselukertaa

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14


 


Arvostelimme hiljattain Logitech G413 -pelinäppäimistön ja sen kunniaksi laitamme arvonnan pystyyn, jossa sinulla on mahdollisuus voittaa testissä ollut näppäimistö itsellesi. Olet mukana arvonnassa vastaamalla näihin kysymyksiin tämän artikkelin kommenteissa:


 



Mikä on kaikkien aikojen paras PC-peli?
Mikä näppäimistö käytössäsi on nyt?



 


Odotuksemme sinulle arpaonnen osuessa


 


Jos voitat arvonnassa niin käytä ja testaa pelinäppäimistöä pelatessasi. Näin saat siitä kokemuksia, joita haluamme sinun jakavan muillekin täällä Yhteisössä. Kirjoita kahden viikon käyttämisen jälkeen kokemuksistasi arvostelu vähintään yhden kuvan kera Yhteisön Pelaaminen-alueen Arvostelut-osioon (vähintään 200 sanan mittainen juttu).


 


Voit nostaa kirjoituksessasi esiin esimerkiksi seuraavia näkökulmia: Miltä näppäimistö tuntuu ja näyttää? Miten se toimii pelatessa? Oliko käyttöönotto helppoa? Soveltuiko se hyvin pelaamillesi peleille ja kävisikö se esimerkiksi myös työkäyttöön? Mitä erityisen hyvää siinä on ja mitä kenties muuttaisit? Tyyli on vapaa!


 


Voit pitää näppäimistön itselläsi maksutta testien jälkeen.


 


 


Skaba pähkinänkuoressa


 



  1. Voit osallistua arvontaan 15.9. kello 23:59 asti

  2. Tämän jälkeen suoritamme arvonnan ja ilmoitamme voittajille voitosta Yhteisön yksityisviestillä

  3. Osallistu arvontaan vastaamalla yllä esitettyihin kysymyksiin tämän keskusteluketjun kommenttiosissa. Jos voitat arvonnassa, testaa pelinäppäimistöä kahden viikon ajan ja tee siitä arvostelu Yhteisön Pelaaminen-alueen Arvostelut -osioon. Käytä arvostelussa vähintään yhtä kuvaa.

  4. Huomioithan, että osallistumalla arvontaan sitoudut siihen, että pystyt testaamaan pelinäppäimistöä sekä kirjoittamaan siitä arvostelun Yhteisöön: Varsinainen arvostelu tulee olla kirjoitettuna viikolla 42.

  5. Saat pitää pelnäppäimistön itselläsi testin jälkeen maksutta.

  6. Lue ennen osallistumistasi vielä arvonnan säännöt, klikkaa PALJASTUS-sanaa.


 


Arvonta on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan ja voit osallistua tähän sekä myös muihin arvontoihin tulevaisuudessa.


 


 


Hide content


Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Voita Logitech G413 -pelinäppäimistö - kilpailu käynnistyy nyt



Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).


 


Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.


 


Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 2.9.-15.9.2019 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.


 


Palkinnot
Palkintona arvotaan yhteensä yksi kappale Logitech G413 -pelinäppäimistöjä, yksi pelinäppäimistö/voittaja. Palkinnon arvo 99€/kpl.



Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 


 


Arvontaan osallistuminen


Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua vastaamalla tämän artikkelin kommenttiosioon tässä artikkelissa esitettyyn kahteen kysymykseen. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.


 


Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.


 


Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 19.9.2019 ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.


Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana artikkelin Telia Yhteisöstä löytyvään Pelaaminen-alueen Arvostelut-osioon.



  • Arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 200 sanan mittainen artikkeli). Arvostelussa tulee olla vähintään yksi kuva arvosteltavasta tuotteesta. Julkaisu viikolla 42.



Testaajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien, kuvien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä. Testaukseen saa halutessaan liittää kuva-ja videomateriaalia.


Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja YouTube-kanavien nimet.


 


Jos kilpailun voittajat eivät tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta näppäimistön hinnan, joka määräytyy tuotteen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.


 


Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.  Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.


 


Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja


 


Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.



Telia Finland Oyj
Helsingissä 2.9.2019



 


Lue myös:


Arvostelussa Logitech G413 -pelinäppäimistö


Arvostelussa G Pro Wireless -pelihiiri


Arvostelussa Logitech G Pro -pelinäppäimistö


Arvostelussa ASUS ROG Strix Flare -pelinäppäimistö


85 kommenttia

CS:GO ?

 

Tällä hetkellä näppis on steelseries m750

Kunniamerkki

-Ehdottomasti Counter strike 1.6

-Ducky shine 3, josta on suurin osa ledeistä palaneita

- The Witcher 3: Wild Hunt. Ylivoimaisesti paras.

- Asus Cerberus pelinäppäimistö

Csgo on kyllä se paras peli, ja tulee myös eniten pelailtua. Käytössä on joku lvl up 10€ näppäimistö koska entinen meni rikki ja on tarvinnut jonkunlaisen näppäimistön että pääsee taas pelaamaan. 

1. Dota 2

2. Läppärin näppäimistö. Olen ajatellut kasata ensimmäisen PC:n ja harkinnut juuri tämän näppäimistön hankintaa tosin hopeisena.

Final Fantasy VII

Koneen mukana tullut näppäimistö, ei pelinäppis.

Kunniamerkki +3

Mukana arvonnassa ollaan ja kovaan testiin tulisi

Kunniamerkki +2

Mikä on kaikkien aikojen paras PC-peli?

 

-Frontier: Elite II

 

Mikä näppäimistö käytössäsi on nyt?

 

-Kannettavan näppäimistö

Civilization 4

Lenovon näppis  

Kunniamerkki +4

1. Battlefield 1942

2. Läppärin oma näppäimistö tai pöytäkoneella Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000.

Mikä on kaikkien aikojen paras PC-peli?

 - Tämä on paha kysymys, niitä on useampia mutta jos niistä pitäisi valita yksi... Varmaan menee ARK Survival Evolved. Sitä on tullut pelattua eniten ja edelleen jaksaa kiinnostaa.
Mikä näppäimistö käytössäsi on nyt?

 - Logitech G19

Kunniamerkki +1

Mikä on kaikkien aikojen paras PC-peli?

-Command & Conquer Generals
Mikä näppäimistö käytössäsi on nyt?

-Logitech G19

 

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +8

1. Kaikkien aikojen paras peli itselle on ollut Battlefield Vietnam, jo sen vuoksi että aihe on niin arka amerikkalaisille ja kyseenalainen, mutta sodan asetelmat pelillisestä näkökulmasta ovat niin herkkua. Vietnamin viidakot tarjoavat sitä jotain, sekä ensimmäistä kertaa sodankäynnissä kunnolla mukana olevat helikopterit ja hävittäjät, joita lentäessä pystyi kuuntelemaan 60-luvun taattuja klassikkohittejä radiosta. Harmillisesti tätä ominaisuutta ei ole ollut muissa BF-peleissä.

2. Sillä pelailen itse läppärillä, on minulla tyytyminen siihen, mitä G501VW:llä on tarjota, eli ihan kannettavan oma näppäimistö. Ehkä kunnon pelinäppis parantaisi omaa suoritusta huomattavasti!

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Oho, nyt tulisi tarpeeseen uusi näppäimistö..


 


Mikä on kaikkien aikojen paras PC-peli?


Pasianssia ei voita kukaan! :smileywink:


 



 



Mikä näppäimistö käytössäsi on nyt?


Perinteinen Logitech K520 -näppäimistö, joka syö paristoja ikuisuuksiin.

Mikä on kaikkien aikojen paras PC-peli?

Deus Ex HR


Mikä näppäimistö käytössäsi on nyt?

Asus ROG, mutta tuo kyseinen näppäimistö menisi pojalle jonka näppäimistöstä uupuu kolme nappia (mm. E-kirjain).

Kunniamerkki +2

Se on joko pasianssi tai OverWatch, riippuu mistä katsoo.

Logitech g810 meni rikki, joten nyt mennään ikivanhalla keytronic näppiksellä

Doom

Packard Bell näppis 

-Koko Counter-Strike sarja

-Läppärin näppäimistö :D

Vaikea sanoa kaikkien aikojen parasta peliä, mutta ensimmäinen tajunnanrjäyttävä peli oli DOOM 90-luvun alussa, mutta vastattakoot Half Life(1998) ja sen modit.

 

Käytössäni on tällä hetkellä Corsair K57 RGB Wireless Gaming näppäimistö, jonka hyviä puolia on mahdollisuus käyttää joko langattomana tai langallisena.

-Eastside Hockey Manager

-KWD-855

- Alkuperäinen Half-Life loksautti leuat aikoinaan ja edelleen sitä muistelee lämmöllä.

- Näppiksenä nyt Corsair K95 Platinum.

Kunniamerkki +1

- aika paha.. ei tuu muuta mieleen nyt kuin PUBG - sitä ainakin eniten väännetty viime vuosina

- Logitech G910

Paras peli on gta v

Tällä hetkellä en omistä näppäimistöä

Sims 3 on paras.

Käytössä Logitechin näppäimistö.?

Paraspeli World of Warcraft

Magic keyboard 2

Vastaa