peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
53026 Jäsentä
152377 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

CS:GO Minor-turnaus Katowicessa 16.1. - 20.1.Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2017
Kirjoituksia: 163
1/1

CS:GO Minor-turnaus Katowicessa 16.1. - 20.1.

cs go major.png

 

Suomalainen e-urheiluorganisaatio ENCE on mukana huomenna alkavassa CS:GO:n Minor turnauksessa, joka pelataan Puolan Katowicessa. Euroopan Minor-turnauksessa on mukana kahdeksan joukkuetta, josta kaksi parasta etenee suoraan helmikuussa pelattavaan Katowicen Major turnaukseen. Lohkon kolmonen pääsee niin kutsuttuun "Play in" -vaiheeseen, jossa maanosien karsintojen lohkokolmoset pelaavat keskenään kahdesta Major-paikasta. Major-turnauksen voittaja kuittaa muhkean 500,000 $ palkintopotin itselleen ja yhteensä palkintorahaa on jaossa miljoona dollaria. Myös Minor-turnauksen kolmelle parhaalle joukkueelle on luvassa palkintorahaa, kun voittaja nappaa itselleen 30,000 $, toiseksi tullut 15,000 $ ja kolmanneksi sijoittunut 5,000 $.

 

Euroopan Minor-turnauksessa suomalaisväriä nähdään ENCE:n lisäksi myös kahdessa muussa joukkueessa, kun Miikka "suNny" Kemppi yrittää johdattaa turnauksen ennakkosuosikkeihin kuuluvan mousesportsin karsintojen voittoon. Valiance joukkueessa puolestaan nähdään HAVU Gamingista tuttu AWP-pelaaja Otto "ottoNd" Sihvo.


Euroopan Minor-turnauksen lohkot ja avausottelut

 

Lohko A Lohko B
mousesports ENCE
Valiance North
Team Vitality Windigo Gaming
OpTic Gaming ex-Space Soldiers

 

Keskiviikko, 16. Tammikuuta
17:05Vitality vs. OpTic
17:05mousesports vs. Valiance
18:15ex-Space Soldiers vs. ENCE
18:15North vs. Windigo

 

Ensimmäiset ottelut pelataan BO1-menetelmällä, eli ottelussa pelataan vain yksi kartta, jonka voittaja nappaa itselleen otteluparin voiton. Kaikki muut ottelut pelataan BO3-menetelmällä, eli joukkue joka voittaa kaksi karttaa ensin, voittaa ottelun. Kaikki pelit ovat katsottavissa Twitch -palvelun kautta maksutta. Jos Twitch ei ole entuudestaan tuttu, voit tutustua tarkemmin palveluun täällä. Tarkempi otteluohjelma, pudotuspelikaavio ja tietoa turnauksen etenemisestä löytyy HLTV.org -sivustolta.

 

Miltä näyttää ammattipelaajan arki ja minkälaisia ihmisiä nimimerkkien takaa löytyy? Voit katsoa Inside ENCE -dokumentin Yle Areenasta. Kurkkaa myös ENCE:n pelaajaesittelyt täältä.

 

Minkälaisia ajatuksia eSports herättää sinussa? Onko se rinnastettavissa perinteiseen urheiluun?

 

#ez4ence


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg