peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52981 Jäsentä
152211 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Gaming yömyynti starttaa tänään 30.5. - Mistä pelilaitteista tarvitsisit tarjouksen pelisetuppiisi?Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 700
1/1

Gaming yömyynti starttaa tänään 30.5. - Mistä pelilaitteista tarvitsisit tarjouksen pelisetuppiisi?

Telia_Yömyynti_esports.jpgPelivälineet yöttömiin öihin.

Gaming Yömyynti alkaa tänään 30.5. klo 18. Kattauksesta löytyy tarjouksia niin pleikkarifanille kuin kovemmallekin CS pelaajalle. Kaikki tarjoukset ovat voimassa alle vuorokauden ja tuotteita on rajoitetusti. Niinpä kannattaakin toimia nopeasti. Yömyynti päättyy 31.5. klo 10.

 

Muutamia ennakkotarjouksia on jo julkaistu ja klo 18 niitä paljastetaan vielä kymmenittäin lisää. Ennakkoon julkaistujen tuotteiden joukosta löytyy mm. L33T Gaming E-Sport -pelituoli, Sony PS4 -konsoli + Fifa 18 -paketti ja Asus Gaming FX503VD 15,6" -pelikannettava. Omasta taloudesta löytyykin jo tarjoukseen tuleva Logitechin pelihiiri, jota en voi muuta kuin suositella.

 

Osallistu myös Asus ROG STRIX XG32VQ -pelinäytön arvontaan ja tilaa pelaamiseen liittyvä uutiskirje täältä. Näin kuulet ensimmäisten joukossa pelaamiseen liittyvistä uusista jutuista ja eduista.

 

Millaisia laitteita sinä kaipaat omaan pelisetuppiisi? Onko setti jo täydellinen vai haluaisitko tarjoukseen jotain jota tässä yömyynnissä ei ole tällä kertaa tarjolla?

 

Tässä maistiainen jo ennakkoon julkaistuista tarjouksista. Gaming yömyynnin muut tarjoukset löydät täältä.

 

yömyyntikuva.PNG

 

 

 


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
0 tykkäystä