peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
53004 Jäsentä
152300 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Kysely ja arvonta: Kehitämme pelaajille suunnattuja palveluitaHighlighted
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2017
Kirjoituksia: 156
1/1

Kysely ja arvonta: Kehitämme pelaajille suunnattuja palveluita

Assyt.png

 

Winter Assembly -tapahtuma polkaistaan käyntiin näillä näppäimillä, joten mikä olisikaan parempi ajankohta osallistua pelaajille suunnattujen liittymien kehittämiseen. Haluamme kuulla, mitä sinä odotat nettiyhteydeltäsi ja mitkä asiat ovat sinulle tärkeitä, kun kehitämme yhteyksiä ja palveluita erityisesti pelaajille. Meille on todella tärkeää, että pystymme vastaamaan pelaajien vaatimuksiin nyt ja tulevaisuudessa.

 

Olemme tehneet myös aiemmin vastaavia kyselyitä ja vastausten pohjalta olemme tuoneet uusia brändejä sekä tuotekategorioita osaksi laitevalikoimaa. Nyt sinulla on siis aito mahdollisuus vaikuttaa siihen, minkälaisia tuotteita ja palveluita lähdemme rakentamaan.

Kyselyyn voi vastata 1.2.-7.2.2019 välisenä aikana ja kyselyyn vastanneiden kesken arvomme Samsung Galaxy S9 -puhelimen (arvo 699 €), joten nyt kannattaa ehdottomasti antaa oman äänen kuulua. Halutessasi voit myös kyselyn jälkeen osallistua jatkokehitykseen. Arvonnan säännöt löytyy kyselylinkin takaa.

Osallistu kyselyyn tästä


Haastattelemme pelaajia myös paikan päällä Assemblyillä, joten tule ihmeessä juttelemaan kanssamme.

 

Nähdään Assyillä!


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg