Mitkä asiat ovat sinulle tärkeintä pelaamisessa?


Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
  • Yhteisömanageri
  • 10307 kommenttia

 


 


  


Edit 17.11.2017:


 


Kysely on sulkeutunut ja voittaja on arvottu ja hän on Matti Munter Helsingistä, onneksi olkoon :)


 


Kiitos valtavasti kaikille kyselyyn vastanneille, saimme todella paljon vastauksia joita hyödynnämme mm. tarjoamamme suunnittelussa. Palaamme mahdollisesti asiaan myöhemmin, kyselyn koosteiden muodossa.


 


T: Telia esports -työryhmä


 


Haluamme kartoittaa kyselyn avulla suomalaisten pelaamista ja myös itse peliskeneä Suomessa. Kyselyyn vastaamisen lisäksi olisi hienoa kuulla myös muita ajatuksiasi pelaamisen ympäriltä. Voit jakaa ajatuksiasi kommenttiosiossa ja jos innostut niin voit vaikka postata screenshotin omasta pelistäsi ja lyhyen tarinan sen taustalta :)


 


Siirry kyselyyn tästä.


 


Arvomme kyselyyn vastanneiden kesken Asus ROG 17,3" -pelikannettavan, arvo 1299eur! Muista lisätä lomakkeelle yhteystietosi, näin olet arvonnassa mukana. Löydät arvonnan säännöt klikkaamalla PALJASTUS-sanaa.


 


Kysely on avoinna 18.10. – 14.11.2017. Kiitos vastauksistasi jo etukäteen ja onnea arvontaan :)


 


Telia esports -työryhmä


 


 


Mikä esports


 


Esports on nouseva ja kasvava kulttuuri, joka on monelta osin rinnastettavissa tavanomaiseen urheiluun. Voit halutessasi pelata monia pelejä ammattilaisena. Kentästä löytyy ammatteja myös pelaamisen ulkopuolelta. Voit verkostoitua ympäri maailman ja oppia samalla uusia kieliä. Tai voit vain pelata ja pitää hauskaa, ihan miten haluat. Pääsemme tähän kaikkeen mukaan Suomen maajoukkuueen pääyhteistyökumppanina Etelä-Korean Busainissa pidettävissä esportsin MM-kisoissa 8.-12.11.2017.


 


Lue lisää yhteistyöstä tiedotteestamme.


 


 


Hide content


Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Mitkä asiat ovat sinulle tärkeintä pelaamisessa -arvonta



Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).


 


Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä Telian kumppaneiden henkilökunta perheineen sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.


 


Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 18.10. – 14.11.2017. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.


 


Palkinnot
Palkintona arvotaan yksi (1) kappale Asus ROG 17,3" pelikannettava, arvo 1299 €. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 


 


Arvontaan osallistuminen


Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua vastaamalla kyselyyn osoitteessa https://www.webropolsurveys.com/S/06DAB3C3AD285D3D.par ja täyttämällä lomakkeelle omat yhteystiedot.


Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.


 


Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 15.11.2017 jonka jälkeen voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) arkipäivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.


 


Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.


 


Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja


 


Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.



Telia Finland Oyj
Helsingissä 18.10.2017 



 


33 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Nyt on komiata @AsiakasY. Jos näissä blogikommenteissa olisi peukku niin painaisin siitä ainakin kaksi kertaa. Ajatko muuten ratti/poljin -yhdistelmällä ja istut kunnon ajotuolissa, sopisi niin hyvin tuohon setuppiin :)


 


Pinkki rolssi on jotenkin kyllä härski :)

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +11

@TeroReMinulla ei ole ratti/poljin-yhdistelmää vaan Xbox:n ohjaimella mennään ja ajotuolina toimii sohva 🙂 Tuo Xbox:n ohjain on kuitenkin sen verran hyvä, että sillä on hyvä päästellä. Ohjain antaa palutetta värisemällä esim ajoradan pinnan vaihteluista, luistoista, kolareista ja monesta muusta. Ja muutenkin tuo Forza6 tuntuu hyvin tehdyltä ja loppuun asti mietityltä peliltä. Jos ajat renkaita raiskaamalla, niin pito alkaa vähentymään. Ja märän kelin rata on todellakin märkä. Ja asvaltit ovat pidoltaan erilaisia. Pelissä on paljon eri vaihtoehtoja autoille ja niihin voi valita muiden pelaajien tekemiä värityksiä, esim Volvo 850R-farkku on mulla länsinaapurin viranhaltijoiden väreissä 🙂

Ja saatoin unohtaa tietenkin vastata itse kysymykseen, eli mikä on tärkeintä pelaamisessa. Täytyy varmaan sanoa omalla kohdalla, että yhteisöllisyys. Itsellä on se tilanne, että muutin viime vuonna toiselle puolelle Suomea ja ollut aikalailla pelastus se, että voidaan vanhalla kaveriporukalla pelata samaan tyyliin kuin ennenkin ja pitää hauskaa. Joskus jopa tulee ns. "istuttua iltaa" kavereiden kanssa, vaikka kaikki ovatkin ympäri Suomea fyysisesti! :smileyvery-happy:

Pelaan pelejä ajankuluksi. Varsinkin facebookissa menee tunti parikin kun siellä on pelejä laidasta laitaan. Vanhemmista peleistä mitä olen pelannut silmät ristissä on; Tomb Raider, Far Cry, Jagged Alliance muutaman mainitakseni. Nuo pelit kyllä veti puoleensa. Ja yksi jota kans pelasin oli Gran turismo, se oli kans hyvä peli sai erilaisilla autoilla ajella ja maisemat oli tosi hyvät, pidin kyllä siitä pelistä. Ja yksi toinen peli jota olen myös pelannut oli NHL, en ihan muista koko pelin nimeä mutta muutenkin tykkään jääkiekosta niin tuo peli veti kyllä puoleensa. koitin kyllä pelata myös jalkapallo pelejä mutta ne oli tosi vaikeita pelata, sai nappeja painella vaikka kuinka paljon ja välillä menin sekaisin nappuloista. Olen pelannut erilaisilla alustoilla, Commodore, Amiga, Playstation, PC ja joillaiin teeveeseen suoraan kytkettivällä pelikoneilla.

Itse pelaan PS4 mm. Call of Duty ja Battlefield sarjan pelejä 42" televisiolla pelitilassa.
Konsolipelaajat voivat yleisesti ottaen törmätä netin suhteen erilaisiin lagiongelmiin vaikka kuinka olisi palveluntarjoajalta toimiva valokuidullinen esimerkiksi 100M/100M internetyhteys kuten allekirjoittaneella.
Varsinkin ulkomaanyhteydet Suomesta ulkomaailmaan ovat todella surkeita esimerkiksi Activisionin palvelimiin päin jotka taitavat kaikki sijaita Los Angelesissa Yhdysvalloissa ja esimerkiksi pingit voivat olla paikkapaikoin jopa toistasataa. Toki tämä ei ole ainut asia, moni muukin asia vaikuttaa.

 

Todella harmillista on se, ettet välttämättä kerkeä edes näkemään tai reagoimaan vastapelurin toimiin, kun olet pelitilanteessa mahdollisesti jo kuollut vaikka yhteys olisi kuinka hyvän valokuidun päässä.

 

Yleisesti ottaen konsolipeleissä on huutava dedikoitujen EU palvelimien puute ja se vaikuttaa usein todella rajusti pelikokemuksiin varsinkin kello 20-08 ja siihen päälle vielä mahdolliset loma-ajat ja se että lähes joka pelistä löytyy sitten niitä epärehellisiä pelaajia jotka käyttävät mitä ihmeellisimpiä modeja/haksuja ja pilaavat sitten näillä täydellisesti muiden pelikokemuksen. Itselläni on onneksi ainoastaan yhden kerran Telian asiakkaana käynyt niin, että Playstation Network:issa oli koko dynaaminen IP bannittu jonkun epärehellisen henkilön toimien vuoksi, pelaa siinä sitten kavereittesi kanssa kun et yksinkertaisesti pääse mihinkään ennenkuin IP vaihtuu.

 

PC maailmassa nettipelaaminen on huomattavasti paremmin toteutettu eikä näitä kyseisiä ongelmia juurikaan esiinny kuin ehkä hyvin satunnaisesti ja todella marginaalisesti, (lukuunottamatta modareita/haksuja joita löytyy molemmista enemmän tai vähemmän joka tapauksessa). Pelinäytön koko vaikuttaa kyllä olevan myös aika suuri tekijä ylipäätään vastustajan näkemiseen ja reagointiin. Kunnollisella esimerkiksi 24" pelinäytöllä näet rehellisesti sanottuna enemmän kerralla vrt esimerkiksi 42" tai suurempaan televisioon. On toki sitten täysin jokaisen oma asia kuinka tykkää pelata, mutta kokemuksesta voin sanoa, että 24" on aikalailla optimaalinen näkökentälle.

 

Mikäli et pelaa kilpasarjoissa jne, riittää tänä päivänä PC pelaamiseen vielä pitkään toisen ja kolmannenkin sukupolven Intel i3 ja i5 sarjan prosessoreilla varustetut alunperin toimistokäyttöön tarkoitetut keskusyksiköt esimerkiksi 8GB:n DDR3 muistilla ja GTX- 900/1000 sarjan näytönohjaimilla, eli jos vaan yhtään tietää mitä ja miten kasata budjettiluokan pelikone, niin voit pelata lähes kaikkia uudempiakin pelejä suhteellisen edullisesti, PS4/XBOX1 pelikonsolin hinnalla ilman mitään aivan ylitsepääsemättömiä hankintoja.

Pcllä se hoituu ja parasta ehkä ystävät kenet tavannut sitä kautta ?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Kysely on sulkeutunut ja voittaja on arvottu ja hän on Matti Munter Helsingistä, onneksi olkoon :)


 


Kiitos valtavasti kaikille kyselyyn vastanneille, saimme todella paljon vastauksia joita hyödynnämme mm. tarjoamamme suunnittelussa. Palaamme mahdollisesti asiaan myöhemmin, kyselyn koosteiden muodossa.


 


T: Telia esports -työryhmä

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Onnea, onnea! :smileyhappy:

Vastaa