peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52981 Jäsentä
152211 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Pelaat itse tai et – matkamme jatkuu!Yhteisömanageri
Yhteisömanageri
Rekisteröitynyt: ‎12-12-2014
Kirjoituksia: 2 997
1/4

Pelaat itse tai et – matkamme jatkuu!

kysely 12.4.jpg

 

**Edit 27.4. Kysely sulkeutui viime yönä, kiitos paljon kaikille vastaajille. Seuraavana arvomme vastaajien kesken Samsungin puhelimen Hymiö Onnellinen ** 

 

Saimme edelliseen kyselyyn huippumäärän vastauksia, suuri kiitos kaikille vielä kerran! Nyt matkamme jatkuu ja haluamme ymmärtää paremmin muun muassa millaiset laitteet mahdollistavat parhaimmat onnistumiset ja millaista sisältöä haluaisit nähdä enemmän pelaamisesta.

 

Vastaamalla kyselyyn voit osallistua arvontaan, jaossa on jälleen yksi Samsung Galaxy S8 –puhelin (arvo 699 €)! Ja kuten viimeksikin, voit osallistua kyselyyn pelaat sitten itse tai et. Löydät arvonnan säännöt klikkaamalla PALJASTUS-sanaa tämän blogin lopusta.

 

Kiitos vastauksistasi jo etukäteen ja onnea arvontaan Hymiö Onnellinen

Telian eSports -tuotetiimi

 

Paljastus

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Pelaat itse tai et – matkamme jatkuu!


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä Telian kumppaneiden henkilökunta perheineen sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 12.4. – 26.4.2018. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintona arvotaan yksi (1) kappale Samsung Galaxy S8 -puhelimia, arvo 699€. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua vastaamalla tästä blogista löytyvään kyselyyn sekä täyttämällä lomakkeelle omat yhteystiedot.

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 27.4.2018 jonka jälkeen voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) arkipäivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 12.4.2018   

 

3 vastausta
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri
Rekisteröitynyt: ‎12-12-2014
Kirjoituksia: 2 997
2/4

Vs: Pelaat itse tai et – matkamme jatkuu!

Jatkoimme vastaamisaikaa yhdellä päivällä, voit osallistua kyselyyn 26.4. asti ja arvonta suoritetaan 27.4.

0 tykkäystä
Vakiokalustoa
Rekisteröitynyt: ‎18-09-2017
Kirjoituksia: 98
3/4

Vs: Pelaat itse tai et – matkamme jatkuu!

Kyselyn lopussa oleva asiakashaastatteluehdotus olisi voinut olla selvempi. Itse vastasin Ei, kun ei tekstistä tullut ilmi, millaisesta haastattelusta on kyse, Helsingin reissu, etähaastattelu vai kyselylomake ja olisiko Ehdottomasti-valinta tarkoittanut sitovaa ilmoittautumista.

0 tykkäystä
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri
Rekisteröitynyt: ‎12-12-2014
Kirjoituksia: 2 997
4/4

Vs: Pelaat itse tai et – matkamme jatkuu!

Kysely sulkeutui viime yönä, kiitos paljon kaikille vastaajille. Seuraavana arvomme vastaajien kesken Samsungin puhelimen Hymiö Onnellinen

0 tykkäystä