Telian eSports yömyynti alkaa – Kaipaako sinun pelilaitteisto päivitystä?

  • 5 March 2019
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +15


 


Telian perinteinen yömyynti starttaa tänään 18.4. klo 21:00. Tällä kertaa keskitytään pelaajien laitteisiin, joten nyt on hyvä sauma päivittää omat pelikoneet ja varusteet uuteen malliin. Kaikki tarjoukset ovat voimassa alle vuorokauden ja tuotteita on rajoitettu erä. Kannattaa siis toimia nopeasti!


 


Nyt ennakkoon on julkaistu jo muutamia tarjouksessa olevia tuotteita, mutta klo 21 paljastuu vielä lisää etuja. Ennakkoon julkaistujen joukosta löytyy mm. Acer Aspire GX-781 tietokone, L33T pelituoli sekä Playstation 4 VR-paketti. Näillä pleikkarin virtuaalitodellisuuslaseilla saa vietyä pelaamisen aivan uudelle tasolle. Itsellä ollut jo pitkään harkinnassa pleikkari, joten nyt on varmasti pakko napata tämä tarjous haltuun J


 


Haluamme jatkossakin palvella pelaajia parhaalla mahdollisella tavalla, joten heittäkää ajatuksia, että millaisia laitteita toivoisitte meidän verkkokauppaan tarjoukseen jatkossa?


 


Tilaa myös meidän pelaamisen uutiskirje ja osallistu samalla ASUS ROG Strix Scar GL703VM -pelikannettavan (arvo 1899 €) arvontaan.


 


Tässä pari esimerkkiä tarjouksista. Kaikki muut tarjoukset löydät täältä.


 



1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

VR kiinnostaa ja koska PS4 löytyy jo niin kotiutin itselle noi VR-lasit. Ai että, joulu on nyt jo huhtikuussa ?

Vastaa