Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
SaJoonas
Moderaattori
Moderaattori
  • 282 custom-general.kudos
  • 613 custom-general.replies
  • 68 custom-general.solutions

Arvomme kahdelle onnekkaalle ENCEn pelipaidan ja fanihuivin

2020_CS_ESLProLeague-0082.jpg

 

CS:GO:n player break on ohitse ja joukkueet ovat jälleen valmiita taistelemaan maineesta, kunniasta ja palkintopoteista. Järjestämme Twitterissä nyt kilpailun, jossa sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi ENCEn pelipaita ja fanihuivi. Voit osallistua kilpailuun kommentoimalla @TeliaEsportsFi -tilillä tehtyyn arvontapostaukseen: kuka on mielestäsi kaikkien aikojen paras suomalainen CS-pelaaja. Kilpailun ohjeet ja säännöt löytyy alta 🙂

 

Kisa pähkinänkuoressa:

  1. Arvontapostaus löytyy Twitteristä @TeliaEsportsFi Twitter-tililtä
  2. Osallistut arvontaan seuraamalla @TeliaEsportsFi -tiliä ja kommentoimalla arvontapostaukseen sinun mielestäsi kaikkien aikojen parhaan suomalaisen CS-pelaajan.
  3. Arvontaan voi osallistua 18.8.-23.8.2020 kello 23:59 saakka

 

Näet tarkemmat arvontaan liittyvät säännöt "Lue lisää"-painikkeen takaa. Onnea arvontaan!

 

LUE LISÄÄ

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Arvomme kahdelle onnekkaalle ENCEn pelipaidan ja fanihuivin


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 23.8.2020 kello 23:59 saakka. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintona arvotaan kaksi (2) ENCEn pelipaitaa (valittavat koot: M, L tai XL) ja kaksi (2) ENCEn fanihuivia ENCEn 2018-2019 collectionista. Palkinnon arvo 49,95 € / pelipaita. 24,95 € / huivi. Yhteensä 74,90 € / voittaja.

 

Voittajia arvotaan kaksi (2) ja voittaja voittaa itselleen yhden (1) pelipaidan ja yhden (1) huivin.


Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua seuraamalla @TeliaEsportsFi -tiliä ja kommentoimalla @TeliaEsportsFi -tilille 18.8.2020 tehtyyn arvontajulkaisuun. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 24.8.2020 ja voitosta ilmoitetaan Twitterissä @TeliaEsportsFi -tilin kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kahden (2) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi tai nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Twitter-tilien nimimerkit.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä  18.8.2020

Moderaattori | Salirotta | Esports | Apple |
0 vastausta