Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66534
Kirjoituksia 179843

Kysely: Pelaajan laajakaistaKysely: Pelaajan laajakaista

TeroRe
Yhteisömanageri
Viestejä 4 098 kpl

Kysely: Pelaajan laajakaista

1/19

Kysely Pelaajan laajakaista.jpg

 

 

**Edit 1 16.2. Kysely on nyt sulkeutunut, kiitos kaikille osallistuneille. Seuraavaksi käynnistämme arvonnan ja lähetämme viestiä arvonnan voittajalle 🙂 **

 

**Edit 2 16.2. Arvonta on nyt suoritettu ja voittaja on myös tavoitettu ja hän on Pia Jeskanen Hämeenlinnasta. Onneksi olkoon Pialle voitosta ja seuraavaan kertaan 🙂 **

 

Olemme kartoittaneet tähän mennessä pelaamista ja pelaamiseen liittyviä asioita yleisellä tasolla. Tällä kertaa pureudumme laajakaistayhteyteen; haluamme kuulla mitä mieltä olisit laajakaistasta, jossa olisi normaalia nopeampi viankorjausaika (=parempi palvelutaso).

 

Teemme koko ajan töitä sen eteen, että palvelut toimivat ja ongelmia ei esiinny. Vioilta ei kuitenkaan voi välttyä 100%:sesti. Jos käy niin, että laajakaistaan tulee vika, ilmoittaisit siitä omaan palvelunumeroonsa ja vika korjattaisiin jopa tunneissa, vikapalvelun päivystysaikojen puitteissa.

 

Meitä kiinnostaa myös kuulla, koetko lisäarvoa jos laajakaistaasi sisältyisi myös oma, erityisesti pelaamiseen soveltuva modeemi.

 

Osallistu kyselyyn

 

Löydät linkin kyselyyn tämän jutun alareunasta. Voit halutessasi kertoa ajatuksiasi myös tänne blogin kommentteihin. Kaikkien kyselyyn vastanneiden sekä yhteystietonsa jättäneiden kesken arvomme 1kpl Razer Blackwidow chroma v2 -pelinäppiksiä (arvo 189€). Löydät arvonnan säännöt tämän jutun alareunasta klikkaamalla PALJASTUS-sanaa. Kysely on käynnissä 15.2.2018 asti.

 

Kiitos vastauksistasi ja kommenteistasi jo etukäteen ja onnea myös arvontaan 🙂

Telian eSports-tuotetiimi

 

Kyselylomake

 

Lue lisää

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Kysely: Pelaajan laajakaista


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä Telian kumppaneiden henkilökunta perheineen sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 2.2.  – 15.2.2018. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintona arvotaan yksi (1) kappale Razer Blackwidow chroma v2 -pelinäppäimistöjä, arvo 189€. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua vastaamalla kyselyyn osoitteessa https://link.webropolsurveys.com/S/8139172F0B2FAC73 täyttämällä lomakkeelle omat yhteystiedot.

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 16.2.2018 jonka jälkeen voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) arkipäivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 2.2.2018

 

Vastaa
18 vastausta

Purnipsi
Velho
Velho
Viestejä 2 505 kpl

2/19

Oliko tarkoituksenmukaista, ettei ole ns. vapaita kommentteja -kenttää tuolla?

Vastaa
0 tykkäystä

tilasto
Kunniajäsen
Viestejä 1 363 kpl

3/19

Mielenkiintoinen kysely.. Olisi tosin voinut olla "Olisitko valmis maksamaan normaalia korkeampaa kk-maksua laajakaistastasi, jossa vikatilanteessa on nopeampi vasteaika vian korjauksessa?" Tälläinen menettely varmasti asiakkaan kannalta olisi kiinnostavampi, kuin ns. kerta mälli laskulla sitten siitä nopeammasta korjauksesta.. Laitan tähän tosiaan kun vapaat kommentit puuttuivat lomakkeelta.

 

Ja kyllä, olisin valmis maksamaan korkeampaa kk maksua paremmasta sla:sta.

Vastaa
0 tykkäystä

TeroRe
Yhteisömanageri
Viestejä 4 098 kpl

4/19

@Purnipsi Lomakkeelta jätettiin tosiaan pois mahdollisuus sanallisiin kommentteihin, sitä varten meillä on tämä blogi ja kommenttikentät. Sana on vapaa täällä 🙂

 

@tilasto kiitos huomautuksesta, kysymyksen asettelua on nyt tarkennettu juuri noin kuten ehdotit eli parempi SLA ja korkeampi kk-maksu.

Vastaa
0 tykkäystä

Aaaaaa
Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

5/19

Tosi nopee kysely täyttää, alle minuutti meni.

Vastaa
0 tykkäystä

TeroRe
Yhteisömanageri
Viestejä 4 098 kpl

6/19

Hyvä juttu @Aaaaaa 💪 😀

 

Ja vielä on aikaa osallistua kyselyyn, jos joku ei ole sitä vielä tehnyt.

Vastaa
0 tykkäystä

kjns
Kunniajäsen
Viestejä 1 279 kpl

7/19

Noin niinkuin yleisellä tasolla, varmaan joku muukin kuin pelaajat olis ehkä valmiita maksamaan vähän ekstraa jos sais järkevän SLA:n kuluttajakaistaan. Nykyäänhän niiden SLA taitaa olla "korjataan kun keretään"... 🙂

Vastaa
0 tykkäystä

TeroRe
Yhteisömanageri
Viestejä 4 098 kpl

8/19

Hyvä pointti, näin varmasti onkin. Tässä ajateltiin ensisijaisena kohderyhmänä pelaajia mutta jos tällainen spessu kaista joskus tulee niin olettaisin, että se tulee saataville kenelle tahansa 🙂

Vastaa
0 tykkäystä

MattiViikate
Uusi keskustelija
Viestejä 39 kpl

9/19

Ihan kiva kysely, oli ilo ottaa osaa.

Vastaa
0 tykkäystä

olkitu
Kunniajäsen
Viestejä 4 420 kpl

10/19

photo_2018-02-11_20-45-42.jpg

 

Tässä on Suomen ensimmäinen 10Gbit/s FTTH eli valokuitu omakotitaloon testaus. Tässä on se oikea pelaajan ja datahirmun laajakaista, joka ei kyllä aiheuta mitään viive piikkejä vaikka lataisitkin pelaessasi uutta peliä tai miksi ei samantien useampaa. 

 

Kannustan siis valokuidun rakentamiseen jatkossakin omakotitaloon, sillä se mahdollistaa kyllä tälläisiä nopeuksia ihan käytännössäkin. Telialla on Avoinkuitu hanke johon kannattaa tutustua täälä: https://www.avoinkuitu.fi/

 

Pelaajille tietysti viive on tärkeä ja saavutimme Sakasan Frankfurtin 21ms viiveellä ja yhteyden toteuttajana tässä oli Datatekniikka. 

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.