Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63823
Kirjoituksia 173816

Mitkä asiat ovat sinulle tärkeintä pelaamisessa?Highlighted

Mitkä asiat ovat sinulle tärkeintä pelaamisessa?

Yhteisömanageri
Viestejä 3 995 kpl

Mitkä asiat ovat sinulle tärkeintä pelaamisessa?

1/34

 

esports.jpg 

  

Edit 17.11.2017:

 

Kysely on sulkeutunut ja voittaja on arvottu ja hän on Matti Munter Helsingistä, onneksi olkoon 🙂

 

Kiitos valtavasti kaikille kyselyyn vastanneille, saimme todella paljon vastauksia joita hyödynnämme mm. tarjoamamme suunnittelussa. Palaamme mahdollisesti asiaan myöhemmin, kyselyn koosteiden muodossa.

 

T: Telia esports -työryhmä

 

Haluamme kartoittaa kyselyn avulla suomalaisten pelaamista ja myös itse peliskeneä Suomessa. Kyselyyn vastaamisen lisäksi olisi hienoa kuulla myös muita ajatuksiasi pelaamisen ympäriltä. Voit jakaa ajatuksiasi kommenttiosiossa ja jos innostut niin voit vaikka postata screenshotin omasta pelistäsi ja lyhyen tarinan sen taustalta 🙂

 

Siirry kyselyyn tästä.

 

Arvomme kyselyyn vastanneiden kesken Asus ROG 17,3" -pelikannettavan, arvo 1299eur! Muista lisätä lomakkeelle yhteystietosi, näin olet arvonnassa mukana. Löydät arvonnan säännöt klikkaamalla PALJASTUS-sanaa.

 

Kysely on avoinna 18.10. – 14.11.2017. Kiitos vastauksistasi jo etukäteen ja onnea arvontaan 🙂

 

Telia esports -työryhmä

 

 

Mikä esports

 

Esports on nouseva ja kasvava kulttuuri, joka on monelta osin rinnastettavissa tavanomaiseen urheiluun. Voit halutessasi pelata monia pelejä ammattilaisena. Kentästä löytyy ammatteja myös pelaamisen ulkopuolelta. Voit verkostoitua ympäri maailman ja oppia samalla uusia kieliä. Tai voit vain pelata ja pitää hauskaa, ihan miten haluat. Pääsemme tähän kaikkeen mukaan Suomen maajoukkuueen pääyhteistyökumppanina Etelä-Korean Busainissa pidettävissä esportsin MM-kisoissa 8.-12.11.2017.

 

Lue lisää yhteistyöstä tiedotteestamme.

 

 

Lue lisää

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Mitkä asiat ovat sinulle tärkeintä pelaamisessa -arvonta


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä Telian kumppaneiden henkilökunta perheineen sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 18.10. – 14.11.2017. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintona arvotaan yksi (1) kappale Asus ROG 17,3" pelikannettava, arvo 1299 €. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua vastaamalla kyselyyn osoitteessa https://www.webropolsurveys.com/S/06DAB3C3AD285D3D.par ja täyttämällä lomakkeelle omat yhteystiedot.

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 15.11.2017 jonka jälkeen voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) arkipäivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 18.10.2017 

 

33 vastausta
Highlighted

Kunniajäsen
Viestejä 1 363 kpl

2/34

Olipas mielenkiintoinen kysely.. Telia sitten vaan laajentamaan valikoimaansa pelaamiseen liittyen 🙂 

0 tykkäystä
Highlighted

Yhteisömanageri
Viestejä 3 995 kpl

3/34

Mukava kuulla @tilasto 🙂

 

Nyt on tarkoitus tosiaan tulla mukaan pelaamiseen, niin vapaa-ajan vietteenä kuin myös eSportsiin. Joten kyselyä kannattaa levittää kavereille ja pelikavereille yms. jolloin saadaan mahdollisimman kattavasti inputtia jota voimme hyödyntää mm. kun mietimme tarjoamaamme ja valikoimaamme. Kiitos jo etukäteen 🙂

0 tykkäystä
Highlighted

Yhteisömanageri
Viestejä 3 995 kpl

4/34

Minä voin aloittaa omalla lyhyellä tarinallani. Pelaaminen on minulle oikeastaan ajanvietettä ja tapa rentoutua. Pelaan konsoleilla oikeastaan vain autopelejä. Lähellä sydäntä ovat niin simut kuin arcadetkin, asfalttiradat sekä rallit. Ratti + poljin -yhdistelmä on ihan ehdoton, sillä vain sen avulla pelaamiseen saa sitä ”oikeaa” ajamisen fiilistä. Tietokonepuolella taas pidän enemmän fps-peleistä, kontrolleista johtuen. En osaa käyttää padia fps-pelien kanssa, koska jotenkin se tuntuu todella haastavalta combolta. Varsinkin tilanteissa, joissa haetaan niitä ihan pienimpiä liikkeitä, tuntuu, että padi ei ole omaan käteen tarpeeksi tarkka.

 

Tällaisessa combossa on se huono puoli, että tulee kalliiksi kun ”pitää” olla sekä tietokone että konsoli. Ja tästä syystä olen päätynytkin pelaamaan vain konsolilla. Tosin viimeisimmät vuodet pelaaminen on jäänyt vähemmälle perheenlisäyksistä johtuen. Odotankin, että lapset kasvavat, jolloin omaa aikaakin jää enemmän ja sitä voi viettää sitten myös pelaamisen parissa ja miksei pelata myös heidän kanssaan 🙂

 

Screenshotteja peleistä ei ole nyt heittää, ehkä jostain löytyisi joku shotti Gran Turismosta mutta on niin hyvin arkistoitu että en sitä löydä 🙂

0 tykkäystä
Highlighted

Lady
Lady
Viestejä 3 419 kpl

5/34

Minä olen innostunut pelaamaan tabletilla Kimble Mobile Gamea. Kimblehän on lautapelinäkin tuttu ja viime kesänä innostuin uudestaan siitä. Kotoa ei aina löydy pelikavereita, niin sitten huomasin Play-kaupassa tämän mobile version. Siinä voi valita 1-3 vastustajaa ja joko relaxed tai strategic pelimuodon.

Myös Spider Solitaire on tullut tutuksi. Ennen tuli tietsikalla pelattua Miinaharavaa ja Tetristä sekä Herttaa pääasiassa.

Screenshot_2017-10-18-14-21-34.png

Tämä Kimble on ihan mukavaa vapaa-ajan viihdettä 😉

0 tykkäystä
Highlighted

Vakiokalustoa
Viestejä 112 kpl

6/34

Itse tulee pelaamista harrastettua ihan vain huvikseen, ei kyllä taitokaan riittäisi kilpapelaamiseen. Pleikkarilla nykyään tulee pelattua, kun PC-pelaamisesta tullut nykyään tosi kallista.
Nuorempana kun tietokoneella pelasin, niin autopelit ja sotapelit oli suosikkipelejä. Nykyään tulee pelit enimmäkseen valittua hyvien tarinoiden perusteella, viimeisin peli Life is Strange: Before the Storm. Autopelejä nykyään vähemmän tulee pelattua, The Crew, F1 ja Dirt suosikkisarjoja ja uusin Need for Speed tulee ostettua vain vanhasta tottumuksesta. NFS Most Wanted oli se paras minun mielestä, mutta viime vuoden peli oli jo mielestäni ihan hyvä peli ja trailereiden perusteella ihan pelattavalta vaikuttaa tuo pian tuleva NFS Payback.

 

IMG_20171018_190044_578.JPG

 

Kuvakaappaus pelistä Life is Strange: Before the Storm.

0 tykkäystä
Highlighted

Kunniajäsen
Viestejä 1 363 kpl

7/34

Pääasiassa pleikkarilla tulee nykyään pelailtua, pc puolella jatkuva rahanmeno rautapäivityksiin ei enää napannut.. Gta online jaksaa viihdyttää edelleen, sekä erilaiset fps pelit. Autopelit ei niinkään kiinnosta,saattaa tosin johtua siitä että ei ole rattia ja polkimia.. Nhl on tietysti pakollinen ostos joka vuosi ja sen kanssa aikaa saa kulumaan cpu vastaankin pelatessa 😁

0 tykkäystä
Highlighted

Yhteisömanageri
Viestejä 3 995 kpl

8/34

Konsolipelaajat, onko teillä telkkari näyttönä vai kenties vaikka tykki? Millainen kokemus se on, pelata tykillä ja jättiruudulla?

0 tykkäystä
Highlighted

Kunniajäsen
Viestejä 1 363 kpl

9/34

@TeroRe Itsellä 65" telkkarilla pelaan, tykki on aina kiinnostanut mutta ei oo tullu laitettua.. Onhan se isolta näytöltä ihan erilainen kokenus kun jostain 27" pelinäytöltä..

0 tykkäystä
Highlighted

Yhteisömanageri
Viestejä 3 995 kpl

10/34

@tilasto sama se on itselläkin, tykki kiinnostaisi mutta ei ole tullut laitettua. Mietin, että kuinkahan niissä riittää valovoimat ja tarkkuudet pelikäyttöön, vai onko niin väliä loppujen lopuksi?

 

Toisaalta, esim. 27" näyttöä katsotaan lähempää kuin vaikka 65", joten suhteellinen kuva-ala voi olla melkein sama molemmissa tapauksissa 🙂

0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.