Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
SaJoonas
Moderaattori
Moderaattori
  • 289 custom-general.kudos
  • 624 custom-general.replies
  • 69 custom-general.solutions

Osallistu arvontaan ja voit voittaa jopa 500 € arvoisen pelituotteen

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

ohjaimet.jpg

 

Joulu on jo nurkan takana ja sen kunniaksi laitamme jälleen aivan tajuttoman skaban pystyyn. Kerro meille, mikä tuote verkkokauppamme Pelaaminen-alueelta on lahjatoiveenasi ja voit voittaa sen omaksesi (arvo enintään 500 €).

Arvontaan voit osallistua ottamalla Telia Gaming Suomi Twitter -tilin seurantaan ja kommentoimalla Telia Gaming Suomi Twitter -tilin arvontatwiittiin.

 

Arvonnan säännöt löydät painamalla "Lue lisää" -painiketta.

 

Lue lisää

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste "Osallistu arvontaan ja voit voittaa jopa 500 € arvoisen pelituotteen"


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 9.12. - 12.12. välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

Palkinnot
Palkintona arvotaan yhdelle osallistujalle hänen valitsemansa laite tai tarvike Telia.fi -verkkokaupan Pelaaminen-välilehden alta. Palkinnon arvo enintään 500 €.

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua ottamalla Telia Gaming Suomi Twitter -tilin seurantaan ja kommentoimalla Telia Gaming Twitter -tilillä olevaan arvontajulkaisuun toivomansa tuotteen.

1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö. Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 13.12. ja voitosta ilmoitetaan Twitterissä yksityisviestillä. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 9.12.2019 

Onnea kaikille arvontaan! 🙂

Moderaattori | Salirotta | Esports | Apple |
0 vastausta