Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 62778
Kirjoituksia 171664

Suosittele striimaajaaHighlighted
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2017
Kirjoituksia: 423
1/2

Suosittele striimaajaa

twitch tv.jpg

 

Elämme poikkeuksellisia aikoja ja moni meistä viettää enemmän aikaa sisätiloissa muun muassa suoratoistopalveluiden sekä tietokoneen ääressä. Twitch on pitkään ollut maailman suosituin striimausalusta, jossa esimerkiksi pelaajat juttelevat sekä lähettävät itsestään livekuvaa katsojilleen samalla, kun he pelaavat. Käytännössä kuka tahansa voi suoratoistaa videosisältöä verkkoon Twitchin kautta. Twitchissä näytetään myös maailma kovatasoisimpia esports-turnauksia, mutta kaikki sisältö ei kuitenkaan liity pelaamiseen. Twitchistä löytyy niin musiikin livestriimaajia, taiteilijoita kuin kokkausvideoitakin. Muita suosittuja alustoja videoiden livelähettämiselle on esimerkiksi Mixer ja YouTube.


Löytyykö sinulta suosikkistriimaajaa, jonka seurassa olet viettänyt aikaa useampiakin tunteja? Mikä juuri tästä kyseisestä striimaajasta tekee sinun mielestäsi erityisen?

1 vastaus
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎29-01-2015
Kirjoituksia: 355
Kirjautuneena
2/2

Vs: Suosittele striimaajaa

Oijoi! Yksi lempiaiheistani Hymiö Onnellinen

 

Itsellä tulee kulutettua Twitchiä nykypäivänä enemmän kuin lineaarista televisiota tai muita suoratoistopalveluita. Seuraan Dota 2 -peliä aika tiiviisti ja sen myötä myös paljon streamaajia sen pelin saralta, mutta vaihtelun vuoksi tulee katseltua muutakin. Voisin listailla tähän vähän sellaisia, joita tulee itse katseltua.

 

Dota 2 -peliä pääasiassa streamaavat:

-Gorgc

-zai

-WagamamaTV

-Topsonous

-masondota2

-Arteezy (silloin kun tähdet ovat kohdallaan ja herra streamaa)

-syndereN

-BigDaddy (=notail)

-Cr1tdota

 

CS:GO / Valorantia pääasiassa streamaavat:
-kirdez

-Aleeksi (=aleksib)

-s1mple

Edit: superjamppi unohtu!

 

Muita isompia streamaajia tai erilaisia pelejä pelaavia:

-summit1g

-DrDisrespect

-CohhCarnage

-singsing

 

Näiden lisäksi on lista muitakin seurannassa, mutta onhan tuossa jo! Primesub menee kuukausittain vähän kenelle sattuu Hymiö Erittäin onnellinen