Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66578
Kirjoituksia 179903

Voita Fortniten V-Bucks -koodeja Telia Gaming Suomi Twitter-tilin arvontapostauksistaVoita Fortniten V-Bucks -koodeja Telia Gaming Suomi Twitter-tilin arvontapostauksista

JoonasLam
Moderaattori
Viestejä 517 kpl

Voita Fortniten V-Bucks -koodeja Telia Gaming Suomi Twitter-tilin arvontapostauksista

1/1

Fortnite Arvonta.jpg

 

Nyt kannattaa Fortniten pelaajien laittaa siisteimmät skinit ja muut oheistavarat ostoslistalle, sillä toteutamme Samsungin kanssa yhteistyössä arvonnan, jossa arvomme ison kasan Fortnite V-Buckseja!

 

Arvontaan osallistut tosiaan Twitterin puolella, mutta tästä kirjoituksesta löydät arvonnan säännöt ja ohjeet koodien lunastusta varten.  Pelaamiseen liittyviä arvontoja, artikkeleita ja laitearvosteluita löydät tulevaisuudessakin täältä Telia Yhteisöstä, joten pidä tämä ehdottomasti seurannassa jatkossakin!

 

Laittakaahan siis tuntosarvet herkille ja lähtekää seuraamaan Telia Gaming Suomi Twitter-tilin @teliagamingfi arvontapostauksia loppuviikon ajan (22.-26.5.2019). Kommentoimalla arvontapostaukseen, osallistut arvontaan. Teemme kolme arvontapostausta, jossa jokaisessa lähtee jakoon 10kpl Fortniten 10 000 V-Bucksin koodia, yhteensä 30kpl koodeja siis. Voittajille ilmoitetaan Twitterissä ja koodit jaetaan myös Twitterin yksityisviestien puolella. Arvonnat suoritetaan 27.5.2019 ja kannattaa pysyä hereillä, sillä koodit on lunastettava 31.5.2019 mennessä!

 

Fortnite valloitti ison yleisön battle royale-pelinä ja yksi osa peliä on tietysti oman hahmon tuunaaminen. V-Bucksit käyvät valuuttana Fortnitessa tehdyille mikromaksuille, joilla saat hienoimmat tavarat, tanssiliikkeet ja skinit käyttöösi. 

 

Ohjeet koodien lunastamiseen

 

Koodit ovat ns. "PC koodeja" eli V-bucksit näkyvät vain PC:llä/mobiilissa. Tehdyt ostokset näkyvät sitten myös pelikonsolilla kunhan tilit on yhdistetty.
Näin saat 10 000 V-bucksia käyttöösi:
1.            Mene nettiselaimella osoitteeseen https://www.epicgames.com/fortnite
2.            Kirjaudu sisään oikeasta yläkulmasta ”sign in” kohdasta ja varmista tässä vaiheessa, että kirjaudut samalla tilillä millä pelaat Fortnite peliä.
3.            Kun olet kirjautunut sisään, missä ennen luki ”sign in”, nyt lukee käyttäjänimesi. Paina siitä ja aukeaa alasvetovalikko mistä löydät ”redeem code” kohdan
4.            Kun olet avannut redeem code osion, voit syöttää koodin kenttään ja koodi aktivoituu sillä hetkellä kirjautuneelle tilille.
5.            Näitä V-buckseja voi käyttää mobiili- sekä PC-versioilla ja niillä tehdyt ostokset siirtyvät myös konsolille

 

Löydät alapuolelta Paljastus-painikkeen takaa arvonnan säännöt sekä rekisteriselosteen.

 

Lue lisää

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Voita Fortniten V-Bucks -koodeja Telia Gaming Suomi Twitter-tilin arvontapostauksista


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 22.5.-26.5.2019 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintona arvotaan yhteensä kolmekymmentä (30) kappaletta Fortnite 10 000 V-bucksin koodeja, yksi koodi/voittaja. Palkinnon arvo 100€/kpl.


Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua kommentoimalla Telia Gaming Suomi Twitter-tilille 22.-26.5.2019 välillä tehtyihin arvontajulkaisuihin. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonnat suoritetaan 27.5. ja voitosta ilmoitetaan Twitterissä Telia Gaming Suomi Twitter-tilin kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kahden (2) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi tai nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.


Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Twitter-tilien nimimerkit.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä  

 

Vastaa
0 tykkäystä