Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
JoonasLam
Moderaattori
Moderaattori
  • 257 custom-general.kudos
  • 557 custom-general.replies
  • 31 custom-general.solutions

Voita itsellesi ENCEn huivi sekä Miikka "suNny" Kempin signaama pelipaita - Arvonta Twitterissä

ENCE suNny.jpg

 

ENCE aloittaa pian urakkansa DreamHack Masters Spring 2020 – Europe turnauksessa ja pääsemme taas seuraamaan suomalaisten otteita muita huippuja vastaan. Laitamme tämän kunniaksi käyntiin arvonnan Telia Esports Seriesin Twitter-tilille, josta sinun on mahdollista voittaa mahtavat tuotepalkinnot itsellesi! Arvomme nimittäin yhdelle onnekkaalle ENCEn huivin ja lisäksi ENCEn pelipaidan Miikka ”suNny” Kempin nimikirjoituksella!

 

Kisa pähkinänkuoressa:

 

  1. Arvontapostaus löytyy Twitteristä Telia Esports Series FI -tililtä
  2. Osallistut arvontaan seuraamalla Telia Esports Series Twitter-tiliä ja kommentoimalla Telia Esports Series FI Twitterin arvontapostauksen kysymykseen 
  3. Arvontaan voi osallistua 26.5.-28.5.2020 kello 23:59 saakka

Tarkemmat arvonnan säännöt löydät ”Lue lisää” -painikkeen takaa. Onnea arvontaan!

 

Lue lisää

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Voita itsellesi ENCEn huivi sekä Miikka "suNny" Kempin signaama pelipaita - Arvonta Twitterissä

Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 28.5.2020 kello 23:59 saakka. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintona arvotaan yksi (1) ENCEn pelipaita (koko L), jossa Miikka ”suNny” Kempin nimikirjoitus ja yksi (1) ENCEn fanihuivi ENCEn 2018-2019 collectionista. Palkinnon arvo 49,95 € / pelipaita. 24,95 € / huivi. Yhteensä 74,90 € / voittaja.

 

Voittajia arvotaan yksi (1) ja voittaja voittaa itselleen yhden (1) pelipaidan ja yhden (1) huivin.


Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin.

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua seuraamalla Telia Esports Series FI Twitter-tiliä ja kommentoimalla Telia Esports Series FI Twitter-tilille 26.5.2020 tehtyyn arvontajulkaisuun. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 29.5.2020 ja voitosta ilmoitetaan Twitterissä Telia Esports Series FI Twitter-tilin kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kahden (2) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi tai nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.


Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Twitter-tilien nimimerkit.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja.

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 26.5.2020

 

 

Telia Yhteisön moderaattori | *insert quote here*

0 vastausta