Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 62360
Kirjoituksia 170396

Voita itsellesi ja kaverillesi ENCEn pelipaidat Telia Gaming TwitterissäHighlighted
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2017
Kirjoituksia: 419
1/1

Voita itsellesi ja kaverillesi ENCEn pelipaidat Telia Gaming Twitterissä

ALLUPAITA.PNG

 

ENCE on valmistautumassa parhaillaan Kiinassa pelattaviin IEM Beijing 2019 ja CS:GO Asia Championships 2019 -turnauksiin. Uusi kokoonpano on ollut kasassa vajaa kaksi kuukautta ja joukkueelta voidaan varmasti odottaa seuraavissa turnauksissa pirteämpiä ja vakuuttavampia otteita, kun joukkue on päässyt treenaamaan yhdessä. Päätimme laittaa lähestyvien CS:GO-turnausten kunniaksi pystyyn arvonnan, jossa voit voittaa sinulle ja ystävällesi ENCEn pelipaidan.

 

Kisa pähkinänkuoressa:

  1. Arvontapostaus löytyy Twitteristä Telia Gaming Suomi Twitter-tililtä
  2. Osallistut arvontaan tägäämällä ystäväsi Twitterissä julkaistuun arvontapostaukseen
  3. Arvontaan voi osallistua 24.-27.10.2019 kello 23:59 saakka

 

Näet tarkemmat arvontaan liittyvät säännöt "Lue lisää"-painikkeen takaa. Onnea arvontaan!

 

Lue lisää

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Voita itsellesi ja kaverillesi ENCEn pelipaidat Telia Gaming Twitterissä


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 27.10.2019 kello 23:59 saakka. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintona arvotaan kaksi (2) ENCEn pelipaitaa (valittavat koot: M, L tai XL). Palkinnon arvo 49,95 € / pelipaita. Yhteensä 99,90 €.


Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua kommentoimalla Telia Gaming Suomi Twitter-tilille 24.10.2019 tehtyyn arvontajulkaisuun Twitterissä. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 30.10.2019 ja voitosta ilmoitetaan Twitterissä Telia Gaming Suomi Twitter-tilin kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kahden (2) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi tai nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Twitter-tilien nimimerkit.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä  24.10.2019

0 tykkäystä