APPLE IPAD PRO 12.9 WIFI

  • 10 January 2019
  • 1 kommentti
  • 12 katselukertaa

Tuleeko tätä mallia (ilman sim korttipaikkaa siis) lainkaan myyntiin? Ruotsin Telian kaupasta löytyy - ja Elisan kaupasta. Ilmeisesti Ruotsiin ei saa tehdä sopimusta Hymiö Erittäin onnellinen. Tekisin kyllä, laite luvataan siellä alta viikossa kotiin. Onko niitä vaikea ottaa myyntiin Suomen liikkeisiin, vai mistä kiikastaa?


 


Kotona on jo kolme Telian liittymää mokkuloineen, joten tuntuisi turhalta ostaa kalliimpi, simillinen laite. 


 


Lisäksi: mistä johtuvat Applen laitteiden toimtusongelmat? Kyseinen laite simillisenä on toistamiseen loppuu muutaman päivän myynnin jälkeen. 


1 kommentti

Kaikki verkkokaupassamme olevat mallit tällä hetkellä ovat sim-kortillisia, joten vaikuttaisi siltä, että tuota kortitonta mallia ei taida tulla valikoimiimme. Olemme koittaneet selvittää tilannetta kyseisen mallin osalta, mutta mitään vahvistusta asiaan ei valitettavasti tässä vaiheessa ole. Ilmoitamme toki tänne mikäli saamme tästä lisäinfoa. Tuo sim-kortillinen malli on kyllä siitä kätevä, että sen saa tarvittaessa otettua näppärästi mukaan :smileyhappy: Tällä hetkellä näyttäisi olevan tuota kortillista versiota muutama kappale saatavilla.

Vastaa