peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
53038 Jäsentä
152437 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

APPLE IPAD PRO 12.9 WIFIUusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎16-09-2017
Kirjoituksia: 5
1/2

APPLE IPAD PRO 12.9 WIFI

Tuleeko tätä mallia (ilman sim korttipaikkaa siis) lainkaan myyntiin? Ruotsin Telian kaupasta löytyy - ja Elisan kaupasta. Ilmeisesti Ruotsiin ei saa tehdä sopimusta Hymiö Erittäin onnellinen. Tekisin kyllä, laite luvataan siellä alta viikossa kotiin. Onko niitä vaikea ottaa myyntiin Suomen liikkeisiin, vai mistä kiikastaa?

 

Kotona on jo kolme Telian liittymää mokkuloineen, joten tuntuisi turhalta ostaa kalliimpi, simillinen laite. 

 

Lisäksi: mistä johtuvat Applen laitteiden toimtusongelmat? Kyseinen laite simillisenä on toistamiseen loppuu muutaman päivän myynnin jälkeen. 

0 tykkäystä
1 vastaus
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎21-09-2018
Kirjoituksia: 62
2/2

Vs: APPLE IPAD PRO 12.9 WIFI

Kaikki verkkokaupassamme olevat mallit tällä hetkellä ovat sim-kortillisia, joten vaikuttaisi siltä, että tuota kortitonta mallia ei taida tulla valikoimiimme. Olemme koittaneet selvittää tilannetta kyseisen mallin osalta, mutta mitään vahvistusta asiaan ei valitettavasti tässä vaiheessa ole. Ilmoitamme toki tänne mikäli saamme tästä lisäinfoa. Tuo sim-kortillinen malli on kyllä siitä kätevä, että sen saa tarvittaessa otettua näppärästi mukaan Hymiö Onnellinen Tällä hetkellä näyttäisi olevan tuota kortillista versiota muutama kappale saatavilla.


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
0 tykkäystä