peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
53024 Jäsentä
152368 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Apple iOS 12 julkaistu ja ladattavissaHighlighted
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 1 126
1/1

Apple iOS 12 julkaistu ja ladattavissa

iphoneios12.jpg

 

Apple julkaisi viime viikolla uusia puhelimia ja kellon. Nyt on tuotu ladattavaksi myös uusi käyttöjärjestelmä uusille ja vanhemmillekin puhelinmalleille, eli iOS 12. Uusin päivitys on ladattavissa kaikille samoille laitteille, kuin edeltävä iOS 11.

 

Mitä uudistuksia käyttöjärjestelmä tarjoaa?

 

Applen omien sanojen mukaan käyttöjärjestelmä parantaa suorituskykyä ja tarjoaa uusia jännittäviä ominaisuuksia laitteille. Mukana on myös yksittäisiin sovelluksiin liittyviä parannuksia ja tämän lisäksi tietosuojaan liittyviä päivityksiä.

 

Parempi suorituskyky

 

Uusin päivitys tuo lisää suorituskykyä ja nopeutta myös vanhemmille puhelinmalleille, joten kannattaa ladata päivitys heti kun mahdollista. Mittausten mukaan sovellusten käynnistyminen nopeutuu jopa 40%, näppäimistö avautuu 50% nopeammin ja kamera avautuu jopa 70% nopeammin. Nämä on toki toivottuja parannuksia vaikka iPhonet onkin olleet yleensä varsin sujuvia käyttää.

 

Kuvat sovellukseen paljon uutta

 

Kuvat sovelluksesta löytyy jatkossa kehittyneempi hakutoiminne, jolloin voit helposti hakea paikkoja, tapahtumia, henkilöitä ja päivämääriä. Tämän lisäksi kuvien jakamista on myös helpotettu ja sovellus osaa tarjota vaihtoehtoja kenelle tiettyjä kuvia voisi jakaa. Mikäli kuvissa esiintyy kaverisi, niin sovellus ehdottaa kuvien jakamista hänelle. Täysin uusi Sinulle-ominaisuus tarjoilee muistoja kuvien joukosta ja tekee koosteita parhaista hetkistäsi eri paikoissa.

 

WhatsApp Image 2018-09-18 at 16.11.04.jpegRuutuajan hallinointi

 

Ruutuaika

 

Tämä on monille varmasti mieleinen ominaisuus, kun jatkossa pystyt helposti seuraamaan ja hallinnoimaan omaa sovellusten ja verkkosivustojen käyttöä. Saat omasta käytöstäsi raporttia viikoittain tai tutkia päivänäkymää milloin vain. Voit myös asettaa käyttörajoituksia sovelluksille, mikäli haluat esimerkiksi öisin ilmoitukset kiinni.

 

Myös lapsiperheille on tarjolla hyviä hallintamahdollisuuksia, kun käyttämällä perheesi Apple ID:tä voit asettaa lastesi puhelimeen sovellusten käyttöön aikarajoituksia. Lapset voivat helposti pyytää lisää ruutuaikaa sinulta, jolloin näitä voit myöntää poikkeuksena. Lisäksi voit asettaa tietyt sovellukset toimimaan myös käyttökatkon aikana, esimerkiksi Viestit-sovelluksen, jolloin tekstarit kuitenkin toimivat.

 

Yksityisyys ja turva

 

Parannukset estävät verkkosivuilla olevia jakopainikkeita ja kommentti-widgettejä seuraamasta sinua luvatta Safarissa. Safari myös estää mainostajia keräämästä laitteesi yksilöiviä asetuksia, näin ollen mainostajat eivät voi näyttää sinulle toistuvasti samoja mainoksia verkossa.

 

Salasanojen hallintaa on myös parannettu huomattavasti. Voit luoda, täydentää ja tallentaa vahvoja salasanoja automaattisesti Safarissa ja iOS-apeissa. Salasanat tallennetaan iCloud-avainnippuun ja ne ovat käytettävissä kaikilla Apple-laitteillasi.

 

 


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg