peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
53008 Jäsentä
152304 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Galaxy Watch 46 mm matkan mittausUusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎14-05-2017
Kirjoituksia: 8
1/2

Galaxy Watch 46 mm matkan mittaus

Kello on ollut minulla pian viikon. Liikunta ja sen seuraaminen on isossa roolissa. Sijainti "päällä"-asetuksella on ollut merkittäviä heittoja verrattuna lenkillä mukana olleeseen kaverin Apple Watchiin sekä muihin sovelluksiin. 4.2 km: n lenkillä Galaxy Watch näytti ja on useamman kerran näyttänyt satoja metrejä pienempää (600 m) lukemaa.

Vertailua olen suorittanut myös Endomondolla => tuttu reitti, Galaxy Watch näytti 1.9 km, Endomondo 2.2 km. Sports Trackeriin verratessa havainto on sama, Galaxy Watch näyttää huomattavasti pienempiä lukemia. Eihän tuo nyt mielestäni neljän sadan kellolla voi vaan olla noin? 

Netissä on aiheesta paljon kirjoitusta ja moni on palauttanut kellon. Onko tullut uusia ratkaisuehdotuksia tai tietoa mahdollisista korjauspäivityksistä?

Uusimmat päivitykset on asennettu. 

Edit IlariJR: kirjoitus siirretty oikealle alueelle.

 

0 tykkäystä
1 vastaus
Asiantuntija
Asiantuntija
Rekisteröitynyt: ‎12-10-2018
Kirjoituksia: 4
2/2

Vs: Galaxy Watch 46 mm matkan mittaus

@teranryh Pahoittelut viivästyneestä vastauksesta. Oletko tarkistanut, että sijantiasetuksista olet valinnut mahdollisimman tarkan sijaintitietojen tarkkuuden? Jos laite määrittää sijainnin pelkän GPS-signaalin perusteella, sijaintia ei voida määrittää tarkasti ja sen takia esimerkiksi lenkkikilometreissä voi tulla huomattavia heittoja. Jos tämä ei korjaa ongelmaa, niin suosittelen olemaan yhteydessä Samsungin asiakastukeen. 

0 tykkäystä