peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
53044 Jäsentä
152468 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Huawei Mate 20 Pro kaupanpäällis tarjous, kauanko kampanja on ollut käynnissä?Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎14-01-2019
Kirjoituksia: 1
1/3

Huawei Mate 20 Pro kaupanpäällis tarjous, kauanko kampanja on ollut käynnissä?

Huomasin juuri että Huawei mate 20 Pron ostaja saa kaupan päälle HarmanKardon Onyx Studio 5 -bluetooth-kaiuttimen. Koska tämä kampanja on tullut voimaan? Ostin nimittäin ko. puhelimen viime perjantaina eli 11.1.2019 ja silloin ei ainakaan myyjä puhunut tästä mitään?

0 tykkäystä
2 vastausta
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2017
Kirjoituksia: 163
2/3

Vs: Huawei Mate 20 Pro kaupanpäällis tarjous, kauanko kampanja on ollut käynnissä?

Hei @Timhei ja Tervetuloa Yhteisöön!

 

Tämä kampanja on alkanut 14.1.2019, joten se ei ole ollut voimassa puhelimen ostohetkellä.


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
0 tykkäystä
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎09-04-2017
Kirjoituksia: 1
3/3

Vs: Huawei Mate 20 Pro kaupanpäällis tarjous, kauanko kampanja on ollut käynnissä?

Telialla on muidenkin tuotteiden kohdalla käynyt samalla tavalla. Juuri tilasin puhelimen jonka piti tulla 11.1. Nyt on jo kaksi kertaa siirretty mahdollista toimitusta. Aina vain pahoitellaan ja toivotaan ettei ole asiakkaalle haittaa. Todella törkeää toimintaa ja sitten vielä ihmetellään miksi en siirrä 10 Elisan liittymää Telialle. Ei oikein luottamusta ole syntynyt firmaa kohtaan.

0 tykkäystä