peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
53001 Jäsentä
152292 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Käytetyn puhelimen takuukuittiUusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎01-01-2019
Kirjoituksia: 1
1/3

Käytetyn puhelimen takuukuitti

Hei! Ostin käytettynä mate 20 pro puhelimen, ja kuitti pääsi häviämään siitä. Onko mahdollista saada kuittia postitse minun kotiini, vaikka kuitti ei ole minun nimelläni?

 

Edit ReOlivia: Muokattu otsikkoa

 

 

0 tykkäystä
2 vastausta
Lady
Lady
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2015
Kirjoituksia: 2 806
2/3

Vs: Käytetyn puhelimen takuukuitti

Hei @Stn88 ja tervetuloa Telian yhteisöön!

 

Muistaakseni Telialta ostettuun laitteeseen saa takuukuitin vain alkuperäinen ostaja. Eli sinun pitää varmaan kääntyä puhelimen myyjän puoleen.

#koskamävoin
Stupid is as stupid does - Forrest Gump
Herrasmies
Herrasmies
Rekisteröitynyt: ‎26-05-2016
Kirjoituksia: 1 722
3/3

Vs: Käytetyn puhelimen takuukuitti

Hyvää huomenta! Suosittelen tosiaan itsekin kääntymään puhelimen myyjän puoleen @Stn88 saadaksesi takuukuitin Hymiö Onnellinen

Viat ja häiriöt | ✆ Asiakaspalvelu | ⛹ Omat Sivut | ⛔ Mobiilivarmenne | ⚽ Telia TV | ♫ Spotify | ❤ Minun Telia | ⚪ Telia DOT

"Erehtyminen on inhimillistä, mutta asioiden perinpohjaiseen sotkemiseen tarvitaan tietokone." -Paul Ehrlich