peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52604 Jäsentä
151423 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Kuinka voin palauttaa ostetun soittoäänen iPhoneen?Highlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎03-08-2018
Kirjoituksia: 3
1/3

Kuinka voin palauttaa ostetun soittoäänen iPhoneen?

Ostin soittoäänen iPhone 5SE iOS 11.2: lle, joka näkyy iTunesin ääniluettelossa, mutta ei toimi puhelimessa. Tämä häviää edellisellä päivityksellä. Luin ohjeet saada uusi soittoääni, mutta se ei toimi jo ostetun äänen kanssa. Apua on hyvä tietää.

2 vastausta
SIM-guru
SIM-guru
Rekisteröitynyt: ‎21-02-2015
Kirjoituksia: 1 338
2/3

Vs: Kuinka voin palauttaa ostetun soittoäänen iPhoneen?

Ostetut äänet saat helpoiten ladattua menemällä asetukset--> äänet ja tuntopalaute --> soittoääni ja ylhäältä store kohdasta valitset "Lataa kaikki ostetut merkkiäänet"

Kaikki oikeudet pidätetään
All rights reserved
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎03-08-2018
Kirjoituksia: 3
3/3

Vs: Kuinka voin palauttaa ostetun soittoäänen iPhoneen?

Kiitos, olen löytänyt ilmaisen musiikin puhelimeeni