peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52608 Jäsentä
151447 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Laitteen hinta väärin tilauksessaUusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎11-12-2018
Kirjoituksia: 4
1/6

Laitteen hinta väärin tilauksessa

 Tilasin television Telialta, kun oli ihan hyvässä tarjouksessa. Kaikki meni hyvin siihenasti kunnes tajusin, ettei telialta tulleessa vahvistuksessa ollutkaan tarjoushinta vaan normaalihinta. Seuraavana päivänä kun asiakaspalvelu oli auki, niin otin ja pirautin Telialle josko virhe korjattaisiin. Ratkaisu oli melkoisen kummallinen. Eli tilaamani telkkari oli jo postilla lähtenyt minulle. Telian ratkaisu on, että kun posti tuo minulle telkkarin ovelle niin joudun kieltäytymään vastaanottamaan sitä. Koska minulle on tilattu uusi samanlainen telkkari oikealla hinnalla. Siis telian ohjelmistossa ei voi muuttaa laskun/rahoituksen loppusummaa?!? Aivan käsittämätöntä touhua. Ja joku voisi ajatella tässä myös luontoa, kun rekat kulkee ympäri Suomea, koska laskun loppusummaa ei voi muuttaa. No ensimmäinen telkkari tosiaan ovella jo kävi ja nyt pitää odottaa, että armon Telia malttaisi lähettää sen toisen jossa on oikealla summalla varustettu lasku. Ei yhtäkkiä tule mieleen, että Telia olisi kovin nykyaikainen yritys. 

 

Edit: Otsikkoa muokattu //SaJoonas

0 tykkäystä
5 vastausta
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2017
Kirjoituksia: 145
2/6

Vs: Laitteen hinta väärin tilauksessa


@Tinde1978@  kirjoitti:

Tilasin television Telialta, kun oli ihan hyvässä tarjouksessa. Kaikki meni hyvin siihenasti kunnes tajusin, ettei telialta tulleessa vahvistuksessa ollutkaan tarjoushinta vaan normaalihinta. Seuraavana päivänä kun asiakaspalvelu oli auki, niin otin ja pirautin Telialle josko virhe korjattaisiin. Ratkaisu oli melkoisen kummallinen. Eli tilaamani telkkari oli jo postilla lähtenyt minulle. Telian ratkaisu on, että kun posti tuo minulle telkkarin ovelle niin joudun kieltäytymään vastaanottamaan sitä. Koska minulle on tilattu uusi samanlainen telkkari oikealla hinnalla. Siis telian ohjelmistossa ei voi muuttaa laskun/rahoituksen loppusummaa?


Tervetuloa Yhteisöön!

Ymmärrän, että tilanne harmittaa. Tilauksella olevien tuotteiden hintaa ei päästä muuttamaan tuossa vaiheessa, kun paketti on lähtenyt meiltä eteenpäin. Tällöin tilauksen peruutus ja uuden tilauksen tekeminen on ainoa vaihtoehto, jotta tilaus saadaan toimitettua oikealla hinnalla. Vien tämän esimerkin eteenpäin, jotta voimme tulevaisuudessa miettiä erilaisia vaihtoehtoja toimintatapoihin tilausten peruutuksiin liittyen.


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
0 tykkäystä
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎11-12-2018
Kirjoituksia: 4
3/6

Vs: Laitteen hinta väärin tilauksessa

Ehkä ei kannata keskittyä tilausten perumiseen, vaan miten muutetaan se hinta sopimuksella, niin ettei asiakas siitä kärsi. Mitenkähän olisi toimittu, jos olisin sen telkkarin vastaanottanut ja huomannut tuon teidän virheen vasta maksaessa? Olisinko joutunut pakkaamaan käytetyn telkkarin johonkin laatikkoon ja lähettämään takaisin teille, ja te olisitte lähettäneet uuden oikealla hinnalla?

0 tykkäystä
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎11-12-2018
Kirjoituksia: 4
4/6

Vs: Laitteen hinta väärin tilauksessa

Asia meni sitten loppuun asti persiilleen... Uusi telkkari saapui kaupunkiin, vaan ilmainen kotiinkuljetus olikin vain harhaa. Uusi telkkari piti noutaa paikalliselta R-kioskilta. Mahtavaa yrittää sovittaa 55" telkkaria henkilöautoon. 

0 tykkäystä
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2017
Kirjoituksia: 145
5/6

Vs: Laitteen hinta väärin tilauksessa

No johan nyt, semmonenkin yllättävä käänne vielä sattui kohdallesi. Telkkarit toimitetaan normaalisti aina kotiovelle. Saitko laitteen lopulta vietyä kotiin? Mitä mieltä olet uudesta hankinnasta? Hymiö Onnellinen


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
0 tykkäystä
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎11-12-2018
Kirjoituksia: 4
6/6

Vs: Laitteen hinta väärin tilauksessa

Toki sain telkkarin kotiin. Hyvältähän tuo vaikuttaa. 

0 tykkäystä